- 2 Ocak 2021
- 2.423
- 1.173
- 83
- 33
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
Şuan o kadar sinirliyim ki. Bir o kadar da üzgünüm. Dünkü konumu bilenler vardır. Karşı komşu eşinin gireceği sınav için yardım istemisti. Benim de o dersi gördüğümden beri 7 8 sene geçtiği icin unutmustum dersi. Bugün konuşmaya gittim.Ben unutmusum o dersi,yardımcı olamıcam diye. Kadın da ben de sınıf öğretmenliği mezunuyum, 2014 senesinde mezun oldum, oturdum çalışıyorum. Ben de unutmusum, ondan sizi rahatsız etmeyelim dedik esimle dedi. AA ben de 2014 mezunuyum dedim. Kadın ben yeni mezunsunuz zanettim ondan yardım istedim dedi bana. O arada da annem 20li yaslarında öğretmen oldu dedi. Bunu neden söyledi bir düsünün. (eve geldikten sonra dedim kadın benim yasımda mı acaba. 4 5 yaslarında cocuğu var bu arada.Annem ne derse beğenirsiniz ben de o yüzden 20li yaslarda öğretmen oldu demisim. Demesin ki yaşı geçmiş evlilik için !!!!) Ben bunları duyunca çıldırdım. Yani bir anne neden böyle yapar? Dedim daha geçende 35 yasında evlenen bir akraba vardı. Onun annesi senin gibi mi konusuyordu kızına. Diyor istersen hic evlenme. Evlenmicem sanane dedim. Söylediğini kulağın duymuyor dedim. Bir sevdiğim vardı ona da vermek istemedi. Zaten ayrıldık da yakın zamanda. Şimdi iyice bunalıma soktu beni. Gerçekten bu kadından nefret ediyorum artık(sadece bu olayla alakası yok. Baya birikti icimde).