Ben gece uyuyamıyorum..

HAYALKIZ

ece cerenin annesi:)
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
767
127
628
40
kızlar merhaba ben 26 +2 haftalık hamıleyım göbüşümde burada var zaten.. çokmu ağırlaştıkkı yon bulamıyorum:bbo: ve gecelerı uyuyamıyorum? benım gibi bu sorunu yasayanlar varmı:uhm: bı o tarafa olmuyor bu tarafa butun gece sağ sol donuyorum o arada zaten bebek te uyumuyor bırde o tekmelıyor:tomato: ben anlamadım bu son aya kadar boylemı giderfisfisfis

gece uyuyamama tum hamılelerde var neredeyse.
tabı neden uyuyamadığını bulmak lazım ama once.
***en rahat ettiğin pozisyonda yat canım cok dönme öyle ıyı değilmiş.bacaklarının ve göbeğinin altına yastık koy.
***yatağının özellıklerınden mı?
***çok mu sıcak oluyor???
***mide yanmasından dolayı mı?
***sık sık wc ye kalkmakta mı?
***bırde yatakta güzel olumlu seyler düşünmek gerek canım. gereksızdüşüncelerı atıp ole gır yatağına.
ben uyuyorum valla hala maşalhhhhhhhhhh :)
bır sıkıntım yok..

kızlar merhaba ben 26 +2 haftalık hamıleyım göbüşümde burada var zaten.. çokmu ağırlaştıkkı yon bulamıyorum:bbo: ve gecelerı uyuyamıyorum? benım gibi bu sorunu yasayanlar varmı:uhm: bı o tarafa olmuyor bu tarafa butun gece sağ sol donuyorum o arada zaten bebek te uyumuyor bırde o tekmelıyor:tomato: ben anlamadım bu son aya kadar boylemı giderfisfisfis

2 ay oldu ben de öyleyimmmmmmmmmmmmmmm gece topu topu 3 saat ancak uyuyorum , ölecem uykusuzluktan............herşeyi de denedim, ılık duş alıyorum, ılık süt içiyorummmm , olmuyor olmuyorrrrrrrrrrr, yatağımı özledim valla, elimde bir yastık , oda oda geziyorum sabaha kadar

yatağım ortopedik yatakta sorun yok sorun bende yer bulamıyorumm :( ama sabaha karsı dalıyorum ancak bu sefer oğlen kalkıyorum yanı duzensız

Hayalcim, bende senin gibiyim. Şu an daha iyi ama yinede eski uykularım yok gibi benimde.

Bir kere herzaman uyumaya alıştığın pozisyonda uyuyamıyorsan hamilelik yüzünden, ondan kaynaklanıyor olabilir. Ben sırtüstü severim ama bebiş ile mümkün diil, çok tekmeliyor o zaman ve dr önermiyor.

Bende gece boyunca sağa ve sola dönüyorum, tabii göbiş büyüdüğü için bu dönüşler iyice zorlaşıyor. Bir de wc olayı da eklenmeye başladı, sabah karşı kalkıyorum, kalkınca bebişte benle kalkıyor ve tekmelemeye başlıyor....

Ama sürekli böyle diil tabii... Her gece farklı oluyor...
Ben şimdiden uykusuz geceler için alıştırma başladı diyorum kendi kendime...

bende uyuyamıyorum.fenalık basıo en son.bağırası gelio cığlık cığlığa.napsak?

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.28 haftalık hamileyim benimde sorunum gece uykusu yok ne yapabilirim?

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.28 haftalık hamileyim benimde sorunum gece uykusu yok ne yapabilirim?

ufffffffffffff ya ufffffffffffff nedir bizim çilemiz babaları dalıp gidiyor olan bize oluyor.dün sabaha karşı bir uyandım bütün gece zaten onun odası için yatak ölçtüm rüyamda ohh ne güzel bu gece uyuyorum yaşasın dedim nazar ettim.zaten bir sola yat bir sağa yoruluyorum gece boyunca birde sıcak eklenince dün gece yatmadan ılık duş aldım ama nafile gece bir uyandım terden sırılsıklam saçlar tepede toplu ama ter süzülüyor.sanırım kızlar asıl sorun sıcak olması bebişlerimiz değil oyyyy onlar kıyamazlar annelerine dimiiiiiiiiiiiii:))

ya bende aynı sorunları yaşamaya başladım.ne gece uykum var ne de gündüz.deliksiz uykuya hasret kaldım.normalde hep sağ tarafıma ve yüz üstü yattığım için şimdi çok zorlanıyom.sol tarafıma yatmaya çalışıyom ama işte olduğu kadar.bi sağ bi sol sabahlıyoz....şimdi karnımızda uyutmuyolar sonrada dünyaya geldikleri zaman.yinede herşeye değer...

merhabalar ben 6 aylık evliyim ve bekarlığmdan bu yana geceleri uyuyamıyorum.eşimle bu konu yüzünden çok sıkıntı yaşıyorum ben uyuyamınca onuda uyutmuyorum bencilliktende öte bişey benim yaptığım.eşim sabah 6 da kalkıp işe gitmek zorunda ve benim yüzümden uykusuz kalıyor buda bizim aramızda sorunlar yaratıyor canımdan bezmeye başladım bu konuda bilgisin olan arkadaşlardan ricam beni bilgilendirin lütfen.şimdiden teşekkür ederim

canım bunu derdım var bolumunde paylasmalısın bu konu hamılelıkten dolayı uyuyamayanlar için açılmıstı.

kızlar sakin olun, bebişleriniz sizi uykusuz gecelere alıştırıyor olmalı, ben hamileliğim boyunca sadece sıcaktan dolayı uyuyamıyordum, ama daha o sıcaklar baslamadı. bence uyuyamamayı sıkıntı yapmayın, bırakın kendinizi kanepelerin ustune, kitap okuyun :kahve:, orgu orun :hulya:, ne bileyim sizi oyalayacak ne varsa onu yapın, bakın nasıl da sızıp kalacaksınız :) artık sıcaklar yavas yavas geliyor, evlerinizin en serin kosesini bulun ama sakın usutmeyin.

bu arada girişte ki uykusuz geceler kısmını dikkate almayın, her hamilelik bir olmadıgı gibi her cocukta bir olmuyor. benim kuzum masallah :nazar: dogdugu gunden beri duzenli bir gece uykusuna sahip cok sukur :Saruboceq:

ben çalıştığım ve sabah 6 da uyanmak zorunda kaldığım için erkenden sızardım ama wc ye gitmkten gına gelmişti özellikle son aylar uyku ve wc sorunu çok oluyo buda çok iyi bir durum bebeğiniz olunca 2 saatte bir emeceği için hiç zorlanmıcaksınız ben oğlum uyanmadan kalkıyorum alıyorum beşiğinden gözlerini bile açmıyo emziriyorum o uyumaya devam ediyo. şimdi bunlar size prova sıcaklarda ve son aylarda durum biraz can sıkıcı oluyo özellikle koca bir karınla yan dönüp uyumak... neyse hepsi geçici nasılsa.

Kızlar merhaba,
ben de yaklaşık 25.haftadan beri uykuya hasretim, sağa dönsem sola vuruyor, sola dönsem ezilecekmiş gibi oluyor ve karın derisi sarktığı için en fazla 10dakika aynı pozisyonda uyuyabiliyorum, fredynin kabusu gibi oldu gecelerim, gece olmasın diye dua ediyorum artık, bir yandan da sıcak çıldırıcam.
geçennlerde bir arkadaşım jonshon babynin mor renkli bebe yağı ile bebe şampuanını tavsiye etti, kokusu bana huzur veriyor ve yatmadan önce duşa giriyorum mutlaka, biraz daha rahatladım. belki de psikolojiktir bilemiyorum, hayırlısı olsun az kaldı hamişler

Evet bende uzanirlene rahatsiz oluyorum. Saga donsem sag bacagim tutuluyor, karnimada bir agirlik biniyormus gibi degisik agri gibi birsey oluyor. Soluma yatsam gene ayni. Hele birde reflu geliyor mahvediyor. En cok da reflu rahatsiz ediyor. Bebegin tekmesi olunca ben tam tersi mutlu oluyorum onun iyi olmasi rahatlatiyor. Ne yapalim bebeklerimiz icin deger o rahat olsunda biz sabrederiz. Bu arada 28. haftamdayim.

Back
X