Ben gecimsiz birimiyim :((

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Annem bana gecimsizsin dedi cok uzuldum ben gecimsizmiyim ornekler verdi ben de aktarayim: 1) Alingansin x her seye aliniyorsun sakaya gelemiyorsun ama abin geliyor(her iki lafindan birisi abim bu arada)
2)Sinirlisin hakim olamiyorsun kiriyorsun evde ne kavgalar oluyor suclusu benim
3)Yapma dedigimiz seyi yapiyorsun
4)Kiskancsin abin degil konu yine abim

Ha bu arada evde surekli azarlanan benim x niye bunu yapmadin x ders calis x bagirma ben gecimsizmiyim cok uzuldum bu lafa :(

Siz de deseydiniz ya beni abimle kıyaslamaktan vazgeç diye. Abiniz kayrılıyor gibi hissettim. Neden böyleyim bir düşün istersen diyebilirsiniz.

Şimdi o lafların size söylenmesine sebep olan olayları yazarsanız daha net cevap verilebilir. Tam sonuç var ama giriş gelişme yok. Ne oluyorda bu cümleler kuruluyor size?

Yani olabilir belki de bazi farkli davranislariniz vardir. Kendinizi sorgulayin biraz sivri olan kisimlari törpüleyebilirsin. Kac yasindasin

Bende gençkızken annem aynı şeyleri derdi ama haklıydı yani yaş ilerleyince anlıyorum. Biraz huysuz, sinirli ve şakaya pek gelmeyen biriydim.
Mesela ben de saka sevmem ama nasil sakalar hakaretli vurmali sakalar annemlerin sakalari oyle sevmiyorum iste annem buna alinganlik diyor

Mesela ben de saka sevmem ama nasil sakalar hakaretli vurmali sakalar annemlerin sakalari oyle sevmiyorum iste annem buna alinganlik diyor
Hakaret ve vurmalı şakalar hiç hoş değil. Sizde o zaman güzel bir dille bundan hoşlanmadığınızı söyleyin sinirlenmeden. Sinirlenince insan bazen haklıyken haksız duruma düşebiliyor.

Hakaret ve vurmalı şakalar hiç hoş değil. Sizde o zaman güzel bir dille bundan hoşlanmadığınızı söyleyin sinirlenmeden. Sinirlenince insan bazen haklıyken haksız duruma düşebiliyor.
Haklisiniz annemlere sinirli diyorum sonra kiziyorlar ama sakanin afedersiniz b.k cikiyor

Sen kimsenin hakkina girmeden haksizlik etmeden davranmaya calis. Zaten nasil davranirsan davran birilerine ters olacak

Back
X