ben geldim.. hem de hamileyim...

cebid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
172
2
96
Ankara
herkese merhaba..
eski bir kadınlar kulübü üyesi olarak bu haberi sizlerle paylaşmazsam sevincim eksik kalırdı..

aralık 17 de başlayan mikro. tedavim, 31 ocakta(transferimin 11.günü) yaptırdığım tahlil sonucunu öğrenmemle mutlu sonla bitti, bilmem kaçıncı defa yaptırdığım beta hcg sonucumda 0 dan farklı bir değer görmek çok değişik bi duyguymuş. allahım isteyen herkese bu duyguyu nasip eder inşallah.

ctesine kadar bu haberi kendime sakladım, ctesi için drumdan randevu aldım, eşim bile o gün merkezde beklerken öğrendi hamile olduğumu ve cnm drum ona baba oluyosun diyene kadar da ne olduğunu anlamamışcasına şaşkın bi şekilde oturdu yanımda, ama drumun şaşkınlığı ve sevinci ondan çok daha fazlaydı, bunlar hiç unutulmayacak anılar olarak kalacak hafızamda..

tedavi sürecim çok uzun ve yorucuydu, kontrollere hep yalnız gitmek duurumunda kaldım(eşim genelde şehir dışındaydı), hatta iki kez kendime iğne yapmak zorunda bile kaldım ki bu benim için çok zor bişeydi. stres, kar kış, işyerinden izin almakta zorlanmalar, bi yandan da yoğun iş temposu... ancak opu yapıldığı gün rapor kullanabildim o da üç gün, transferim ne yazık ki pazar gününe denk geldi, sadece o gün dinlenebildim, ertesi gün işteydim... ama akşamları hep yattım, çünkü bel ve kasık ağrılarım oldu, halen de var.
tedavimin bu aşaması bitti şimdilik, inşallah bundan sonrası da güzel olur. :nazar:

tedavideki arkadaşlar, benim size naçizane tavsiyem, ltfn olumlu düşünün, drunuza güvenin ve tedaviyle ilgili herşeyi onlara bırakın..

ve en önemlisi umudunuzu kaybetmeyin..
:enbuyukkk:a.s.

arkadaşım tebrik ederim allah kacağınada almayı nasip etsin inş bebeğini tüm anne olmak isteyenlerin başına tabi benimde bizde şuan tedavi aşamasındayız bakalım kısmet kendine dikkat et

gözün aydın canım allahım kucagına sağsalim almayıda nasip etsin inşallah darısı bana ve isteyen herkese inşallah, bende cuma günü test yaptırcam inşallah bu sefer bende pozitif yazısını okurum

Allah kolay bır dogum ve saglıklı bır bebek nasıp etsın, gozun aydın, kendıne coookk dıkkat et:)

Rabbim inşallah kucağına almayı da nasip etsin . Darısı bizlerin başına :emir_bebek:

arkadaşım tebrik ederim allah kacağınada almayı nasip etsin inş bebeğini tüm anne olmak isteyenlerin başına tabi benimde bizde şuan tedavi aşamasındayız bakalım kısmet kendine dikkat et

sevgili yumyum, çok saol, allahım isteyen herkese nasip eder inşallah, umarım senin tedavinde olumlu sonuçlanır, seninki de mikro mu?

Merhaba cebid
çok sevindim senin adına.allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Bende bu ay başlayacağım tüp bebeğe.3 aşılama oldu ama başarısız. Endometriozisim var. Çok korkuyorum. Endişeliyim. Allah hergese nasip etsin.

gözün aydın canım allahım kucagına sağsalim almayıda nasip etsin inşallah darısı bana ve isteyen herkese inşallah, bende cuma günü test yaptırcam inşallah bu sefer bende pozitif yazısını okurum

teşekkür ederim, inşallah herşey gönlüne göre olur arkadaşım, cuma günü senin de güzel haberlerini almak dileğiyle..

Merhaba cebid
çok sevindim senin adına.allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin. Bende bu ay başlayacağım tüp bebeğe.3 aşılama oldu ama başarısız. Endometriozisim var. Çok korkuyorum. Endişeliyim. Allah hergese nasip etsin.

sevgili gülşen,
öncelikle çok teşekkürler sevincimi paylaştığın için..

ayrıca ben de endo. hastasıydım, lap.den sonra iki aşılama oldum, negatif sonuçlandı, aşılamalarla daha fazla vakit kaybetmek istemedik, drum bir sene bekleyelim demesine rağmen ben ısrarcı olunca o da uygun gördü ve mikroya geçtik. biliyosun aşılamada ancak %15 gibi bi şans veriyorlar, ama drum bize mikroda %60-70 gibi bi şansımız olduğunu söyleyince beklemektense mikroyu tercih ettik..
sakın endişelenme, allahın izniyle herşey olur...
kafana takılan bişey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah darısı biz isteyenlerinde başına benimde yarın test günüm ama sonuç negatif çıkacak diye çok korkuyorum transferden bugüne kadar sancılar beni hiç bırakmadı oyüzden pek umudum yok kızlar bana dua edin lütfen yarın benim için büyük gün

sevgili yumyum, çok saol, allahım isteyen herkese nasip eder inşallah, umarım senin tedavinde olumlu sonuçlanır, seninki de mikro mu?

yok canım biz daha o aşamaya gelmedik çatlatma iğnesi aşamasındayız daha
sonra aşılama artık sonrası allah kerim bilmiyorm canım ne olur inş o aşamaları gelmeden olur şimdi çatlatma iğnemi yaptıracam bakalım büyüdülerse yumurtalar bi yumurtlayamadım ya büyümüyor 20. günü bugun bakalım daha büyümeye çalışoyolar dr bile bunlar büyüyolor daha diyor birazdan gidecem yine bakacak bakalım büyüdüyse iğneyi bugun yaptıracam canm inş tutar gerçi bu saatten sonra büyüyen yumurtalar sağlıklı olurmu bilmiyorm adetimin 20. gününe geldim yaw

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah darısı biz isteyenlerinde başına benimde yarın test günüm ama sonuç negatif çıkacak diye çok korkuyorum transferden bugüne kadar sancılar beni hiç bırakmadı oyüzden pek umudum yok kızlar bana dua edin lütfen yarın benim için büyük gün

arkadaşım allah sevindirsin inş umudunu hiçbir zaman yitirme canm hayırlısıysa olur zaten yeterki hayırlı olsun hepimizin hakkında allah gönlüne göre versin

arkadaşım allah sevindirsin inş umudunu hiçbir zaman yitirme canm hayırlısıysa olur zaten yeterki hayırlı olsun hepimizin hakkında allah gönlüne göre versin
teşekkür edrim yumyumcum allah hepimizin hayalerini gerçekleitirsin hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah yarın bende buraya hamileyiiiiiiiiiiimmm diye yazarım

inş arkadaşım inş ya vala burdaki arkadaşlar hamileyim diye yazınca sanki kendim hamileymişim gibi seviniyorm ya inanırmısın hepimiz birbirimizin nasıl umutlarla bekleğini bildiğim için ne aşamalardan ne zorluklardan geçtiğini bildiğim için hamileyim diyen arkadaşlara okadar çok seviniyorm ki anlatamam allah inş bizede nasip ederde yazarız kız bizde hamileyim diye hadi bakalım yarın bakacam inş yazmak kısmet olur sanada bi daha sevinirim inş inşşşşşşşşşş

sevgili gülşen,
öncelikle çok teşekkürler sevincimi paylaştığın için..

ayrıca ben de endo. hastasıydım, lap.den sonra iki aşılama oldum, negatif sonuçlandı, aşılamalarla daha fazla vakit kaybetmek istemedik, drum bir sene bekleyelim demesine rağmen ben ısrarcı olunca o da uygun gördü ve mikroya geçtik. biliyosun aşılamada ancak %15 gibi bi şans veriyorlar, ama drum bize mikroda %60-70 gibi bi şansımız olduğunu söyleyince beklemektense mikroyu tercih ettik..
sakın endişelenme, allahın izniyle herşey olur...
kafana takılan bişey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.

Yeniden merhaba

İlgine teşekkür ederim. Doktor tüm ısrarıma rağmen kistimi almadı.Aşılamadan zaten umudum yoktu. Ama küçükte olsa bir ümit işte. Doktor 3 aşılamadan sonra beklemeye gerek yok dedi. Yarın arayacam bakalım. Ne derse.Tüp bebek beni korkutuyor biraz, ama korkunun ecele faydası yok. Herşeyin hayırlısı Herşey gönlünce olsun.

teşekkür edrim yumyumcum allah hepimizin hayalerini gerçekleitirsin hiç birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah yarın bende buraya hamileyiiiiiiiiiiimmm diye yazarım

Merhaba kederli

ben gülsen . Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bende bu ay tüp bebek tedavisine başlayacağım Allah izin verirse. İnşallah tüm dileklerine kavuşursun. Adını sevinçli diye değiştiririz. :teselli:

Merhaba yumyum.

Bizde bu ay başlayacaz tüp bebek tedavisine. Umarım dualarımız kabul olur. Dileklerimize kavuşuruz. Herşey gönlünce olsun.

Back
X