• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben geldim......

NilKoksal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2008
245
10
96
İstanbul
Uzun bir aradan sonra tekrar buradayım. Kızım dünyaya biraz erken geldi yoğun bakımlarda doktor kapılarında geçen zamandan sonra çok şükür şimdi iyi. İsteyen herkese yüce rabbim nasip etsin inşallah. Herkese sevgiler.:emir_bebek:

hoşgeldin canım...allah analı babalı büyütsün.. doğumhikayeni zamanın olursa anlatırsanevinirim

canlarım hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. Unutulmuşumdur diyordum ama vefalı arkadaşlarım varmış.Kızımın adı Melek. Malum en başından beri nazlı olduğu için kızım, doğumuda epey sorunlu oldu. Tansiyonum yükselmeye başlayıncaüç hafta erken doğuma almak zorunda kaldılar.3,180 gr doğdu fakat akciğerleri henüz gelişimini tamamlayamamıştı. Bu yüzden yoğun bakıma alındı 15 gün boyunca onbeş sene yaşlandım inanın. Allah kimseye yaşatmasın. Sonra nihayet kucağıma alabildim fakat biberona çok alıştığı için beni hiç emmedi. Benimde sütüm çok olmadığı için sağıp veremedim. Bu yüzden biraz dertliyim sadece. Bugün ondan ilk ayrı geçen günüm, doğum iznim bitti ve bugün işe başladım. Bu kadar zormu olur ayrı kalmak.Ağlaya ağlaya geldim resmen.Hamile olanlara allah yardım etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Uzun bir aradan sonra tekrar buradayım. Kızım dünyaya biraz erken geldi yoğun bakımlarda doktor kapılarında geçen zamandan sonra çok şükür şimdi iyi. İsteyen herkese yüce rabbim nasip etsin inşallah. Herkese sevgiler.:emir_bebek:

canlarım hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. Unutulmuşumdur diyordum ama vefalı arkadaşlarım varmış.Kızımın adı Melek. Malum en başından beri nazlı olduğu için kızım, doğumuda epey sorunlu oldu. Tansiyonum yükselmeye başlayıncaüç hafta erken doğuma almak zorunda kaldılar.3,180 gr doğdu fakat akciğerleri henüz gelişimini tamamlayamamıştı. Bu yüzden yoğun bakıma alındı 15 gün boyunca onbeş sene yaşlandım inanın. Allah kimseye yaşatmasın. Sonra nihayet kucağıma alabildim fakat biberona çok alıştığı için beni hiç emmedi. Benimde sütüm çok olmadığı için sağıp veremedim. Bu yüzden biraz dertliyim sadece. Bugün ondan ilk ayrı geçen günüm, doğum iznim bitti ve bugün işe başladım. Bu kadar zormu olur ayrı kalmak.Ağlaya ağlaya geldim resmen.Hamile olanlara allah yardım etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

canım hoşgeldin epeydir görüşemedik hayırlısıyla sağlıkla büyüt kızını allahım birdaha üzüntüler yaşatmasın inş çok öpüyoruma.s.

meleğin anneside ne kadar duygusalll.. ya şimdi bende ağlayacağım.. benim çocuklarıma annem bakacak ve annem çok uzakta memlekette bakacak.. ben kararlıyım onlar için çalışacağım.. düşününce kafayı yiyecek gibioluyorum.onların her hareketini görememek çok kötüü...kayınvalidem bakacağım dedi şimdi yan çizdi.idare ederizdiyor.. birgün orad birgün burada..üfffffff

Nasıl yani yanında olmayacaklarmı? Yapma ne olur, onların sana ihtiyacı var.Ne yap et bir ortamını hazırla ve bir arada olun güzelim. Ana kuzusu onlar, dudağını büke büke kucağına gelmeye çalışıyorlar. uyandıklarında seni göremezlerse hırçınlaşıyorlar. Senin gibi kim bakabilir onlara.Hem de ikiz. Bakımları zor olur onların, bir tane bile ne kadar zor, ikisi birden muhakkak eksik kalır birşeyleri. Senin kadar kimse özverili olamaz. Ay ne olur yapma iki sübyana yazık.

canım mecburum. kaynana bakamam dedi diğer torunlarını bırakamadı. bende 1 haftadır düşün düşün kafayı yiyeceğim.doğsunlar bakalım ne olacak zaman neyi gösterecekk

Sevgili arkadaşım , allah bebişini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...Meleğin hoş gelmiş sefalar getirmiş...

hoşgelmış melegın saglıkla buyusun darısı bıze..........................ınşşşşşşşşşşşşşşş

merhaba nil bak ben de hala buralardayım...............
bebeğinin iyi olmasına çok sevindim....
darısı bizlere......

canım hoşgeldin sevindirici haberlerle geldin ne güzel rabbim sizi kavuşturmuş hayırlısıyla bizede nasip eğler inşallah

hepinize çooook ama çoook teşekkürler hoşbulduk. Yüce rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah. kim ne aşamada neler yaptınız neler oldu bu arada?

selam canim nasilsin???cok gecmis olsun erken dogmus bebisin kac haftalik dogdu???

teşekkürler canım senacım, güzel haberler verirsin inşallah.
mehaycım 3 hafta erken geldi kızım, kilosu gayet iyiydi aslında ama akciğerler işte sorunlu oldu. bu yüzden çok üzüldük başta. Ama çok şükür şimdi topaç gibi kızım. Sadece sorunum emziremedim kızımı yoğun bakımda çok alışmış biberona ne yaptıysak maalesef olmadı. Benimde sütüm gelmedi bir türlü..... tek sıkıntım bu.... Ne yap et bebeğini muhakkak emzirmek için elinden geleni yap canım.

Back
X