Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun bir aradan sonra tekrar buradayım. Kızım dünyaya biraz erken geldi yoğun bakımlarda doktor kapılarında geçen zamandan sonra çok şükür şimdi iyi. İsteyen herkese yüce rabbim nasip etsin inşallah. Herkese sevgiler.![]()
canlarım hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. Unutulmuşumdur diyordum ama vefalı arkadaşlarım varmış.Kızımın adı Melek. Malum en başından beri nazlı olduğu için kızım, doğumuda epey sorunlu oldu. Tansiyonum yükselmeye başlayıncaüç hafta erken doğuma almak zorunda kaldılar.3,180 gr doğdu fakat akciğerleri henüz gelişimini tamamlayamamıştı. Bu yüzden yoğun bakıma alındı 15 gün boyunca onbeş sene yaşlandım inanın. Allah kimseye yaşatmasın. Sonra nihayet kucağıma alabildim fakat biberona çok alıştığı için beni hiç emmedi. Benimde sütüm çok olmadığı için sağıp veremedim. Bu yüzden biraz dertliyim sadece. Bugün ondan ilk ayrı geçen günüm, doğum iznim bitti ve bugün işe başladım. Bu kadar zormu olur ayrı kalmak.Ağlaya ağlaya geldim resmen.Hamile olanlara allah yardım etsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Uzun bir aradan sonra tekrar buradayım. Kızım dünyaya biraz erken geldi yoğun bakımlarda doktor kapılarında geçen zamandan sonra çok şükür şimdi iyi. İsteyen herkese yüce rabbim nasip etsin inşallah. Herkese sevgiler.![]()