- Konu Sahibi Kahvedelisiiii
Diğer her şeyi es geçiyorum, virüse inanmayan bir beyinsizle bırak flört etmeyi selam bile vermem. Ne işiniz var bu gerizekalıyla?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne buluşması?derneklerinin gezisi derken sosyal medyada gördüğüm plandemi buluşmasına mı çağırdı sizi.
Ay cidden ne derneği o? Çok merak ettim+ kendi de çağırmadı. Dermek başkanı abla soyledi ısrarla gel sana bura,yakin 5 saat diye. Gelemem dedim 5 saatten ne var ki dedi. Gruptan çıkarsan alırım yine seni dedi. Ama ben sizin orfunuzu adetinizi bilmem dedim olsun dedi.
Bir kültür derneği. Antalya gezisi varmış. Kadın o kadar ısrar etti ki. Ben yabancıyım yani kültürünüzü bilmem dedigim halde olsunn dedi. Çıkarsam yine alırım dedi. Bana cok garip geldi. Yani mantık ne ? Güya benimki bilmiyormuş benim gruba alındığımi. Geziye çağrıldığımi falan. Ağzından kaçırdı sen gelmezsin diye düşündüm dedi. Valla,bana hiç tesadüf gelmedi. Plânlı gibi. Ama amaç, mantık ne onu çözemedimNe buluşması?
Kimse kimseye bu kadar ısrar etmez bir derneğe sokmak için. Tabi altında başka niyetler yoksa. Dikkatli olun, farklı bir grup da olabilirlerBir kültür derneği. Antalya gezisi varmış. Kadın o kadar ısrar etti ki. Ben yabancıyım yani kültürünüzü bilmem dedigim halde olsunn dedi. Çıkarsam yine alırım dedi. Bana cok garip geldi. Yani mantık ne ? Güya benimki bilmiyormuş benim gruba alındığımi. Geziye çağrıldığımi falan. Ağzından kaçırdı sen gelmezsin diye düşündüm dedi. Valla,bana hiç tesadüf gelmedi. Plânlı gibi. Ama amaç, mantık ne onu çözemedim
Yok öyle kötü degil. Dermek gezisine benimki de geliyor. Kendi sen gel diyemiyor. Milleti araya koyuyor.Kimse kimseye bu kadar ısrar etmez bir derneğe sokmak için. Tabi altında başka niyetler yoksa. Dikkatli olun, farklı bir grup da olabilirler
Güya gruba alınmam tesadufmus. Mesajda galiba sana dernek başkanı abla yazdı dedi. Ben gelmezsin diye düşündüm dedi. Ben de virus var gelemem dedim. Galiba ona bozuldu gibi. Ama ne yapayım ayağına mi gideyim? Erkek olan o onun gelmesi lazım. Güya hepsi tesadüf. Neden ben de yeni ekli olan bi kadın bu kadar ısrarlı cümle kursun? Kadın sey diyor ; bak 5 saat yakın, ben 9 saatlik yoldan geliyorum diyor . Gruptan cikarsan sıkılıp falan ben seni alirim yine diyor. Bana pek mantıklı gibi gelmedi. Yani niyet ne ? O kültürün insanı olsam neyse de. O kültürün insanı da degilim . Bunu da belirttim. Olsun grupta bu kültürün insanı olmayan da var başka dedi. Bi baktım benden başka yok. Yani niyeti çözemedimAy o ne biçim öyle bir hareket. Adam kocaman insan kalkıp mertçe gel buluşalım demek yerşne kaçak dövüşüp sanki siz onun peşinden koşuyomuş gibi onun derneğine üye olmanız için falan uğraşıyor. Zaten virüs gibi somut şeylere bile inanmıyormuş ki adamın soyut olan aşka inancı da yoktur. Kendi mantığı çerçevesinde de ilişki ancak bu kadar çirkin teklif ediliyor. Geç bu adamı.
Herkes bunu diyor. Ve bana tesadüf gibi gelmedi.Diğer her şeyi es geçiyorum, virüse inanmayan bir beyinsizle bırak flört etmeyi selam bile vermem. Ne işiniz var bu gerizekalıyla?
Virüse nasıl inanmıyor bu arada? Ne diyor mesela?Güya gruba alınmam tesadufmus. Mesajda galiba sana dernek başkanı abla yazdı dedi. Ben gelmezsin diye düşündüm dedi. Ben de virus var gelemem dedim. Galiba ona bozuldu gibi. Ama ne yapayım ayağına mi gideyim? Erkek olan o onun gelmesi lazım. Güya hepsi tesadüf. Neden ben de yeni ekli olan bi kadın bu kadar ısrarlı cümle kursun? Kadın sey diyor ; bak 5 saat yakın, ben 9 saatlik yoldan geliyorum diyor . Gruptan cikarsan sıkılıp falan ben seni alirim yine diyor. Bana pek mantıklı gibi gelmedi. Yani niyet ne ? O kültürün insanı olsam neyse de. O kültürün insanı da degilim . Bunu da belirttim. Olsun grupta bu kültürün insanı olmayan da var başka dedi. Bi baktım benden başka yok. Yani niyeti çözemedim
Virus yok olsa bana bulaşırdı diyor. Ve inanmadığı için 2 doz asi olduVirüse nasıl inanmıyor bu arada? Ne diyor mesela?
Yaaörfünü adetini öğren diye eğitecekler mi yoksa seni![]()
Tamam işte bu kişi. Yok hayalperestlik olsa iki gündür yaşadığım şeyleri yaşamam. Beni ayağına çağırıp kendi gelmiyor.Bunu üzülerek yazıyorum ama diğer konularınıza da göz attım biraz hayalperest geldiniz.
Bence dernek başkanı her kimse gerçekten o almış sizi gruba. En fazla aralarında konuşma geçmiştir adam da , bence gelmez, demiştir.
Bir de şunu anlamadım, önceki konunuzda hayatınızda biri olduğunu yazmışsınız. Burada ise başlamış bir ilişki yok gibi.
Ilersini bilemem , bilemeyiz kader kısmet. Kendimi böyle derneğe vS aldırdı diye böyle buyuk umutlara kaptormak da istemiyorum . 2 ay once oraya geleceğim diye söz vermişti kendisi. Şimdi böyle yaparak ayağına çağırıyor. Kadın da ısrar ediyor gel cok gek 5 saatlik yol bn 9 saatlik yolsan geliyorum diyeBunu üzülerek yazıyorum ama diğer konularınıza da göz attım biraz hayalperest geldiniz.
Bence dernek başkanı her kimse gerçekten o almış sizi gruba. En fazla aralarında konuşma geçmiştir adam da , bence gelmez, demiştir.
Bir de şunu anlamadım, önceki konunuzda hayatınızda biri olduğunu yazmışsınız. Burada ise başlamış bir ilişki yok gibi.