Ben halen varim ama YARIMIM!

Kadro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
202
1
68
Diğer
Merhaba arkadaslar. Yeniden aranizdayim. Uzun zamandir siteye girmedim ve hatta uyeligimi sildirmistim. Acilarim bitmis degil. Ama kendimi daha iyi hissediyorum. En son yazdigim konumdan sonra esimle bosanmanin esigine geldik, zor gunler gecirdim ama sonuc affettim ve evine döndü. Onu icimden silip attim. Artik yokmus gibi yasiyorum cocuklarim icin. Yakinda ise baslayacagim insaallah. Kayinvalidemler beni artik istemiyorlar ve küsüz. Bütün bunlar oldu bitti ben biraz daha iyim derken 35 senedir evli olan annem ve babam bosaniyorlar. Senelerce kavgali gurultulu bir evde buyuduk. Siddet ve hakaret hayatimizin bir parcasi oldu ve bizleri yarim canli bes cocuk buyudukten sonra ayriliyor babam. Babam annemi istemedigini ve bosanacigini soyleyip numarasini degistirdi ve su anda ayri yerde kaliyor. Annemin eli kolu bagli. BU yasina kadar calismamis etmemis, en kötüsü kardeslerimde babamin tarafini tuttular. Bana hersey artik bir oyun gibi geliyor. Uyusmusum ve sadece seyrediyorum herseyi.
Hayatta neler olacagi belli olmuyor. Ben artik deli gibi gülüyorum herseye aglamayi unuttum arkadaslar. Gözümden yas gelmiyor. Uc cocuguma sarilip onlar icin ayakta durmaya calisiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar.

Allah yardımcın olsun arkadaşım . bu kadar kardeş annenize sahip çıkarsınız diye düşünüyorum ama neden babanın tarafında kardeşler anlamadım. Taraf tutacak bir durum mu var? Annen bu kadar çekmiş, mağdur olmuş ama yinede sizi büyütmüşken ,anneye nankörlük değil mi bu?

Biri annem digeri babam. Sadece anneme manevi destegimj var ve babam beni red etti anneme sahip ciktigim icin. Ama annemin ihtiyaci var bana. Erkek kardeslerim cok cektiriyorlar anneme. Evden kovuyorlar her turlu hakareti yapiyorlar ama annem direniyor. Sebebini anlatmak zor. Sebebini bende bilmiyorum inanin. Insan bazen olaylarin neden meydana geldigini bilmiyor ve meydana geldigi icin her zaman sebeplerde olmuyor. Bir kardesim mal duskunu, digeri anne babanin arasinda kalmis, kucugu zaten 8 yasinda annemin yaninda ama yinede pek fayda yok kimseden. Hic beklemiyorduk. Son bes senedir zaten ben babamin farkina varmistim ama bosanmaya kadar gidecegini hic tahmin etmemistim. Insaallah duzelir. Sizlerde dua edin arkadaslar. Su 28 senelik ömrumde bir guzel gunum olmadi. Maddi yonden hep rahat oldum ama maneviyatta cok cektim. Bosluk dolmadi

Biri annem digeri babam. Sadece anneme manevi destegimj var ve babam beni red etti anneme sahip ciktigim icin. Ama annemin ihtiyaci var bana. Erkek kardeslerim cok cektiriyorlar anneme. Evden kovuyorlar her turlu hakareti yapiyorlar ama annem direniyor. Sebebini anlatmak zor. Sebebini bende bilmiyorum inanin. Insan bazen olaylarin neden meydana geldigini bilmiyor ve meydana geldigi icin her zaman sebeplerde olmuyor. Bir kardesim mal duskunu, digeri anne babanin arasinda kalmis, kucugu zaten 8 yasinda annemin yaninda ama yinede pek fayda yok kimseden. Hic beklemiyorduk. Son bes senedir zaten ben babamin farkina varmistim ama bosanmaya kadar gidecegini hic tahmin etmemistim. Insaallah duzelir. Sizlerde dua edin arkadaslar. Su 28 senelik ömrumde bir guzel gunum olmadi. Maddi yonden hep rahat oldum ama maneviyatta cok cektim. Bosluk dolmadi

Eski konularına baktım ve annenin size ve kardeşlerinize şiddet uyguladığını okudum belkide kardeşleriniz bunu unutmamaışlardı ki bence unutulmaz. Zaten sorunla rağır yaşamışsınız önceliği çocuklarınıza verin ve biraz akışına bırakın. sizin zamana ihtiyacınız varken herşey üstüste gelmiş, kendinizi fazla yıpratmamaya çalışın.

Ben annemin yanindayim, cunku ne olursa olsun annem. 35 sene hem bize hem babama emek verdi. Ömründen ömür gitti ama annem destegini erkek kardeslerimden bekliyor fakat onlar annemi dislayip terk ettiler. Cok aci cekiyor. Beklenmedik bir olay oldu bu bizim icin. 35 sene sonra bir anda. Cocuklar buyumusken torun torba sahibi olmusken bir anda bosanmasi babamin soka ugratti bizi, Nedenini bilmiyorum. Annemde bilmiyor ama babam annemin onun cok ustune gittigini ve artik yettigini soylemis bir kac kisiye. Sinir hastasi annem. Artik bu sebeptenmi bilmiyorum. Ama ne olursa olsun hic hak etmiyor bunlari diye dusunuyorum. Cunku o cok emek sarf etti bu yuvada. Hem maddi hem manevi. Mevlam neylerse guzel eyler. Bundada vardir bir hayir diyorum.

Dualarımız şu mübarek günlerde sıkıntı yaşayan tüm arkadaşlarımız için canım benim . Bazılarımızın imtihanı daha çetin oluyor. ama umutsuzluk insanı çürütür. sorumlu olduğunuz evlatlarınız için dik durmalısınız.

Söyle bir kac ay nefes almaya baslarim tam hersey duzelmis derken bir bakarim yine icim yanar, yikilirim pes edecem derken tekrar ayaga kalkiyorum. Ve hayata devam diyorum. Insaallah gucumu kaybetmem umitsizlige kapilmam. Arkadaslar esim geldi cikmam lazim. Yarin konusmak isterim sizlerle. Iyiki varsiniz. Iyi geceler
415126++

bacım sen herzaman annenin yanında ol nede olsa bir kadın....rabbim sen annene yardım ettiğin için inşallah sanada yardım edecektir hiç bir zaman umudunu allahtan kesme....allah sabır wersin inşallah bu dar günlerden kurtulursunuz amin...insanlar neler neler yaşıyo görmüyoruz sadece okuyup duyuyoruz allah yardımcınız olur inşallah

aralarında ne olursa olsun anne-babanın çocuğun hayatlarındaki yeri değişmez. Keşke böyle olmasa ama destek olmak zorundasınız tabiki.Yalnız siz değil tüm kardeşlerin sorumluluğu bu.

Annenize çok üzüldüm :(
Allah yardımcısı olsun.
İşte yine erkeklerin vefasızlığı, nankörlüğü, bencilliği.
Kadıncağız aslında şimdi rahat edecekken, şu yaşadıklarına bakın.
Şu an ağlıyorum inanın.
Kendimi Annenizin yerine koydumda,
ne kötü ya.

Sizin ona destek vermeniz çok güzel.
Onu bu zor günlerinde yalnız bırakmayın lütfen.
Onu neşelendirmeye çalışın.

Allah yar ve yardımcısı olsun, ben onun ellerinden öperim.

25 yıllık evlilkten sonra benmde annem babam ayrıldı ben hep her zaman ikisiniz yanındada olmaya çalıştım tabi annemn daha fazla cünkü maddi imkanı yoktu daha fazla destege ihtiyaacı vardı .... suan 2 yıl olmak üzere ayrılalı babam pişman oldu bile annemse asla geri dönmem o günleri yaşatan aadama önümle ölse su vermem diyo .... ben karışmıyorum herkesin yaşayacagı hayat kendine .....ama ne annemden nede babamdan vazgecerim sende öle yap arkadasım ne olursa olsun o benm annem sende babamsın ikinizdende vazgecemem de tatlıya bağlamaya calışın ...hakkınızda hayırlısını diliyorum

Allah yardımcınız olsun...
umarım kısa zamanda düzelir herşey...

Merhaba arkadaslar. Yeniden aranizdayim. Uzun zamandir siteye girmedim ve hatta uyeligimi sildirmistim. Acilarim bitmis degil. Ama kendimi daha iyi hissediyorum. En son yazdigim konumdan sonra esimle bosanmanin esigine geldik, zor gunler gecirdim ama sonuc affettim ve evine döndü. Onu icimden silip attim. Artik yokmus gibi yasiyorum cocuklarim icin. Yakinda ise baslayacagim insaallah. Kayinvalidemler beni artik istemiyorlar ve küsüz. Bütün bunlar oldu bitti ben biraz daha iyim derken 35 senedir evli olan annem ve babam bosaniyorlar. Senelerce kavgali gurultulu bir evde buyuduk. Siddet ve hakaret hayatimizin bir parcasi oldu ve bizleri yarim canli bes cocuk buyudukten sonra ayriliyor babam. Babam annemi istemedigini ve bosanacigini soyleyip numarasini degistirdi ve su anda ayri yerde kaliyor. Annemin eli kolu bagli. BU yasina kadar calismamis etmemis, en kötüsü kardeslerimde babamin tarafini tuttular. Bana hersey artik bir oyun gibi geliyor. Uyusmusum ve sadece seyrediyorum herseyi.
Hayatta neler olacagi belli olmuyor. Ben artik deli gibi gülüyorum herseye aglamayi unuttum arkadaslar. Gözümden yas gelmiyor. Uc cocuguma sarilip onlar icin ayakta durmaya calisiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar.

canım benim....Allah kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez...senin de güçlenip olgunlaşman için böyle bir imtihanı uygun görmüş yaradan...yaşadıklarını okuyunca kendi geçmişim canlandı gözümde..30 lu yaşlara kadar ben de bu acılarla yoğruldum...sen de göreceksin ki herşey yoluna girecek...Allah çocuklarının acısını göstermesin...ben imtihanları dağın yamacından bırakılan kayalara benzetiyorum; eğer tam kayanın altında durursan ezer geçer seni...ama çekil kenara bak göreceksin zarar verebilecek mi sana...
Allaha sığın..göreceksin nasıl da güzelleşecek dünyan...dualarım seninle...

benimde hayatım çok zor geçti hala da öyle canım bazen bende senin gibi sanki herşey bir oyun bende dışardan izliyormuşum gibi hissediyorum ağlayamıyorum bile:50:senin dediğin gibi maddi sıkıntı değil ama manevi olarak çok yıprandım.yine de her zaman elimdekiler için şükrettim hep Allahtan benim ve sevdiklerim için hayırlısını diliyorum Allah beterinden korusun diyorum çok şükür sağlığımız yerinde evlatlarımız sağlıklı sıhatli onlar için güçlü olmalıyız.annen için üzüldüm ama belki de böylesi onun için daha hayırlıdır bilemeyiz sen onu tek bırakma destek ol canım:31:

Ben annemin yanindayim, cunku ne olursa olsun annem. 35 sene hem bize hem babama emek verdi. Ömründen ömür gitti ama annem destegini erkek kardeslerimden bekliyor fakat onlar annemi dislayip terk ettiler. Cok aci cekiyor. Beklenmedik bir olay oldu bu bizim icin. 35 sene sonra bir anda. Cocuklar buyumusken torun torba sahibi olmusken bir anda bosanmasi babamin soka ugratti bizi, Nedenini bilmiyorum. Annemde bilmiyor ama babam annemin onun cok ustune gittigini ve artik yettigini soylemis bir kac kisiye. Sinir hastasi annem. Artik bu sebeptenmi bilmiyorum. Ama ne olursa olsun hic hak etmiyor bunlari diye dusunuyorum. Cunku o cok emek sarf etti bu yuvada. Hem maddi hem manevi. Mevlam neylerse guzel eyler. Bundada vardir bir hayir diyorum.

Anneniz icin cok uzuldum, onca yil emek vermis gordugu degere bak. Ne olursa olsun hep yaninda olun annenizin, onun size daha cok ihtiyaci var. Babaniz neden butun cocuklarinin onu desteklemesini bekliyo ki? Ustelik annenizin sinir hastasi olmasinda babanizin hic payi yokmu?

Back
X