Merhaba arkadaslar. Yeniden aranizdayim. Uzun zamandir siteye girmedim ve hatta uyeligimi sildirmistim. Acilarim bitmis degil. Ama kendimi daha iyi hissediyorum. En son yazdigim konumdan sonra esimle bosanmanin esigine geldik, zor gunler gecirdim ama sonuc affettim ve evine döndü. Onu icimden silip attim. Artik yokmus gibi yasiyorum cocuklarim icin. Yakinda ise baslayacagim insaallah. Kayinvalidemler beni artik istemiyorlar ve küsüz. Bütün bunlar oldu bitti ben biraz daha iyim derken 35 senedir evli olan annem ve babam bosaniyorlar. Senelerce kavgali gurultulu bir evde buyuduk. Siddet ve hakaret hayatimizin bir parcasi oldu ve bizleri yarim canli bes cocuk buyudukten sonra ayriliyor babam. Babam annemi istemedigini ve bosanacigini soyleyip numarasini degistirdi ve su anda ayri yerde kaliyor. Annemin eli kolu bagli. BU yasina kadar calismamis etmemis, en kötüsü kardeslerimde babamin tarafini tuttular. Bana hersey artik bir oyun gibi geliyor. Uyusmusum ve sadece seyrediyorum herseyi.
Hayatta neler olacagi belli olmuyor. Ben artik deli gibi gülüyorum herseye aglamayi unuttum arkadaslar. Gözümden yas gelmiyor. Uc cocuguma sarilip onlar icin ayakta durmaya calisiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar.
Hayatta neler olacagi belli olmuyor. Ben artik deli gibi gülüyorum herseye aglamayi unuttum arkadaslar. Gözümden yas gelmiyor. Uc cocuguma sarilip onlar icin ayakta durmaya calisiyorum. Dualarinizi eksik etmeyin arkadaslar.