ben hamile miyim arkadaşlar ?

hicbirseymi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2011
2.175
121
163
bende hamileyim diyebilecekmiyim lütfen bakın
benim bugün adet günüm ama dün gece kahve rengi lekelenmem olmuştu bu gün
11 gibi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı biraz öncede tekrardan lekelenmem oldu ne olabilir lütfen bir bilginiz varsa söyleyinbiri gece biri biraz önce olmak üzere iki kere demir kokulu kahve rengi akınrım oldu
kantestimi 11 gibi idrar testinden sonra verdim öğrenden sonra çıkacakmış bilginiz varmı kızlar bebiş tutunabilmişmidir acaba yerleşme kanaması olabilirmi

bende hamileyim diyebilecekmiyim lütfen bakın
benim bugün adet günüm ama dün gece kahve rengi lekelenmem olmuştu bu gün
11 gibi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı biraz öncede tekrardan lekelenmem oldu ne olabilir lütfen bir bilginiz varsa söyleyinbiri gece biri biraz önce olmak üzere iki kere demir kokulu kahve rengi akınrım oldu
kantestimi 11 gibi idrar testinden sonra verdim öğrenden sonra çıkacakmış bilginiz varmı kızlar bebiş tutunabilmişmidir acaba yerleşme kanaması olabilirmi

canım benimmmmmmm inşallah hamilesindiiirrrrr bütün belirtiler bunu gösteriyorrrr lütfen bizi habersiz bırakma test sonucu açıklanır açıklanmaz yaz bize :nazar:

canım buyuk ıhtımal hamılesın sılık cıkmıs benımde öle olmustuuu tebrıklerrr sonucu bildirrrr

arkadaşlar kan testim 60.73 çıktı ara ara lekelenmelim dewam ediyor böyle olan varmı aranızda?

doktor gebelik var dedi ben 3 hafta 5 günlüğüm bu sonuç normalmiş ama lekelenmeler canımı sıkıyor

arkadaşlar kan testim 60.73 çıktı ara ara lekelenmelim dewam ediyor böyle olan varmı aranızda?

doktor gebelik var dedi ben 3 hafta 5 günlüğüm bu sonuç normalmiş ama lekelenmeler canımı sıkıyor
Tebrik ederim ama seni korkutmak istemem benimde adet günümde lekelenme olmuştu ve 2 hafta sonra falan düşük yaptım.Bence hemen doktoruna başvur.2 gün arayla beta hcg ver normal bir artış varsa sorun yoktur.İkiye katlayarak gitmesi lazım.İnşallah sorun yoktur canım iyi dileklerimle:)

ya arkadaşlar doktor bek tınlamadı
benim lekelenmelerim var dedim
olur dedi follik asit verdi
ne olacak peki ne yapacağım dedim
bekleyeceksin bi hafta on gün kadar dedi

ben ama ikna olmadım ya

:49::49::49::49:

gözünüz aydın.
lekenmeler kanamaya dönmediği sürece normalmiş.
bendede olmuştu 2 ay kadar.
her doktora gittiğimde düşecek galiba hala k.rengi akıntı oluyo derdim.
doktorumda hiç ciddiye almazdı beni:19:
hep düşecek gözüyle baktım ama düşmedi çok şükür.

insallah hamilesindir tabiki de bende:D darisi basima.. delioluyorum her ay o kirmizi kan lekesini gorunce icim acioo insallah hamilesindir balim..

DRY1981
tşkr ederim arkadaşım ya moralim düzeldi gerçekten inş.
sıkı tutun bebeğimmm :)

ezgiezgi
tşk ederim canım inş. sende en yakın zamanda hamile olursun

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun..Pozitif düşün ki öyle olsun. Benimde adet tarihim yarın çok heyecanlıyım. Benimde tek belirtim 10 gündür göğsümdeki şişkinlik ve kasıklarımda bir sızı. Belirti mi bilmiyorum ama sanki hamileyim. Yani bilmiyorum. Çok istiyorum belki ondan öyle hissediyorumdur. 2 yıllık evliyim ilk defa bu kadar hazırım, heyecanlıyım.. Darısı tüm isteyenlere

Hayırlısı olsun..Pozitif düşün ki öyle olsun. Benimde adet tarihim yarın çok heyecanlıyım. Benimde tek belirtim 10 gündür göğsümdeki şişkinlik ve kasıklarımda bir sızı. Belirti mi bilmiyorum ama sanki hamileyim. Yani bilmiyorum. Çok istiyorum belki ondan öyle hissediyorumdur. 2 yıllık evliyim ilk defa bu kadar hazırım, heyecanlıyım.. Darısı tüm isteyenlere

ay canım bende heyecanlandım :) inş. hamilesindir ewet pozitif düşünmek şart hamile oldum ben sonunda topiğide açtım
oh ohhh yuppiii:21::21::21:
hatta tey tey teyyy:64::64::64:

çomu abarttım :1::1::1::1:
ama çok mutluyum

Allah mutluluğunu bozmasın canım ve tüm isteyenlere bu mutluluğu tattırsın inşallah
ben yaşamadım ama çoğu kişi bu yerleşme olayını yaşıyor burdan
Sağlıkla huzurla gelsin bebişin dünyaya :81:

Benimde kahverengi lekelerim vardı..yerleşme lekesi olur dedi doktor bana...
Kırmızı ve uzun kanama olursa haber ver dedi..

arkadaşlar bugün güngeceden beri lekelenmem olmadı bizim haylaz zorla yerleşti galiba :) folic asit kullandıktan sonra kesildi beliki o değldir sebebi bilmiyorum ama kesildi
:21::21::21::21::21::21::21::21:

Benim de lekelerim vardı. Kanamam bile olmuştu. Baktı ben çok takıyorum doktorum illa düşük habercisi diye düşünme vajinal enfeksiyon bile kahverengi yapabilir dedi. O günden sonra lekelerim kesildi.
Psikoloji çok önemli. Bol suyunu iç, dinlen, keyfine ve bebişine iyi bak.

Benim de lekelerim vardı. Kanamam bile olmuştu. Baktı ben çok takıyorum doktorum illa düşük habercisi diye düşünme vajinal enfeksiyon bile kahverengi yapabilir dedi. O günden sonra lekelerim kesildi.
Psikoloji çok önemli. Bol suyunu iç, dinlen, keyfine ve bebişine iyi bak.

sağol canım zaten ben çok su içen biriyim bu iyi bir şey :) evet doktor pek önemsemedi benim lekelenmemi

ya benim merak ettğim bir şey var ben yarın tam 4 haftalık hamile olacağım kesem ne zaman görünebilir sizce

Back
X