23haftalik hamileyim. Esim isinden istifa etti anlasmazliklar yuzunden. Su an yeni ise de baslamadi daha,evde oturuyor..Ev islerine sardi bu aralar. Dunden beri uzuyor beni. Aglatip duruyor. Ben pasakliymisim,herkes kocam is yapsn diye ölurmus ben ona da engel oluyomusum.. Buzdolabini mi gozune kestirdi,aciyo ne var ne yok aa bu kotu olmus bu bozulmus,artik yenmez bu diye atmaya basliyo. Dolaplari aciyo tencerelerdeki cikmayan yanik lekelerine kafayi takiyo..bana da bi ton laf. Hizmetci ruhlu degilim,anam oyle yetistirmedi ne yapayim diyorum ben de.. cevap vermiyor degilim.. diplomali ev hanimiyim bu arada. Muhendisim ama issizim,evde oturuyorum. Beyfendi,yok evde oturuyosun da daha da is yapmiyosun da.. ya ben rahatima bakarim,hamile halimle oturup hergun ne is yapsam diye mi dusunuyum? Ayrica sunu da soyleyim,lavabo cekmez ben ugrasirim.. bulasik makinasi yikamiyodu actm bilmedigim halde orasini burasini ben temizledim. Insan bi bunlara bari el atar..Delirdi iyice.. biraz once kavga ettik,bagirdim seni istemiyorum bu evde defol git is mis de yapma diye.. o bana veriyo veristiriyo ben ona..
Birden anasi da ana oldu. Dugunumuzun icine eden,hic bi harcama yapmayan ailesi aile,emeklerini zerre dusunmeyen ana birden fedakar oldu..Anasiyla gorussek evimiz boyle olmazmis da.. evet hizmetciligimizi yapardi diyiverdim..
Beni annem yetistirmemis de blmem ne de..Annem calisan bayan benim,temizlik hastasi biri degildi,duzenlidir elinden geldigince..ya neyse ne,oyle yada boyle evlenmeseymis benle o zaman..Cok sinirliyim. Napicam ben ya. Agla agla aglamaktan da biktim.. Iki saate amaaa askiim diye gelir heralde. Sirnasmalarindan da biktim. Basim agriyo su an cok fena