Ben harbi salağım ...

Konuyu okurken çok güldüm :1:

Başlıkta biraz dikkat çekici olmuş ama rahatsız olacak bir durum göremedim ben..

Kız kızayız şurda nasılsa..

Konu sahibi arkadaşım : Kocan çok komikmiş ama belki ilerde daha büyük sorunlar olabilir en azından bir psikologa gitmenizi öneririm. :26:

Sevgiler..

Gerçek olamaz yaaa fıkra gibi ne güldüm sen çok yaşa:9::9::9::9:
Ama ilk zamanlar güler de bir zaman sonra sinir olur insan.
Dert etmeni anlıyorum..
:ssz:

bakin kizlar bir tane daha yazayim hak verceksiniz bana gecenlerde okuldan aradilar yarin gelme ogretmen hasta gelmiyecek diye ohhh ne guzel dedim guzelce kuveti temizledim disari cikdim cicekli banyo toplarindan aldim cesit cesit kokuyor esim aradi dedim bende kuveti bir guzel camasir suyuyla cifle ovdum cicek toplari aldim banyayo gircem diye askim dur girme 10 dk seni arayacam bende yine tongaya dustum beklemeye koyuldum onu beklerken kitap okuyum yatak odasindayim bu aradi sacma sapan birsey dedim gideyim gireyim anaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm banyoda kopuklerin arasinda adam :27:aklim cikdi dur kizzz benim kac yillik kocan diyor allahim gitmis cicek toplu banyayu ilk ben yapayim diye izin alip gelmis :50:sanki cok onemli bir sey oldu

dostum kızma ama gülmekten ölüyorum şu an :)) canım çok sıkkındı valla iyi geldi, Allah da seni güldürsün :)

bir rahatsız olan ben mi oldum yani okurken..canım kusura bakma ama aşırı itici geldi bana bu durum.resmen çocuklarla yarışıyor.Allah sana sabır versin..ben olsam tahammül edemezdim..
:52:

Başlığı değiştirmenize sevindim, çok iticiydi.
Eşinize gelince haddinden fazla bencil ve kıskanç bir adam sanırım.
Herşeyi çocuklar ve sizden önce kendine layık görüyor bence.
Böyle bir adamın ilişkinizdede çok fevri olduğunu düşündüm okurken.
Tek sorununuz bu mu gerçekten?

Başlığı değiştirmenize sevindim, çok iticiydi.
Eşinize gelince haddinden fazla bencil ve kıskanç bir adam sanırım.
Herşeyi çocuklar ve sizden önce kendine layık görüyor bence.
Böyle bir adamın ilişkinizdede çok fevri olduğunu düşündüm okurken.
Tek sorununuz bu mu gerçekten?

ilk başlık neydi ki parkon:44::44:

ne çekilmez adamyaa onu gerçekten çok eğlenceli ama bu başına gelince gerçekten sınır bozucu eşiniz çok bencıl biri bence

bır arkadaşımında babası böyle çok bencıl bı adamdı ozamanlar böle su alınmazdı çeşmeden içerdik adam gider kendıne saklı gizli su alır içermiş evdede onu saklarmış bıyerelere çocuklar bulmasın dıye suyaa allahın suyu işte tabı keşfetmişler bu durumu o sakladığı yerdeki suyu alıp içmeye başlamışlar susamadan sırf gıcıklığına içiyolarmış hazır suya :9::9: nekadarsa doldurup yıne şişeyi yerıne koyuyolarmış sizde eşniize farkeettirmeden onu kandırın bence vazgeçsin bu saçma sapan huyundan

yorumları atlayarak okludum,son sayfaya geline kadar da bende mi bir hata var diye düşünmüştüm ama başka rahatsız olanlar da

varmış.

kusura bakmayın,bana aşırı derecede bencilce ve sinir bozucu geldi.

küçücük çocuğun yastığını almaya çalışmak ne demek,ya da milletin evindeki kombiyi ilk ben kullanayım çabası?

çok tuhaf,kesinlikle bir rahatsızlık olmalı bu,hiç eğlenmedim ben okurken.

bakin kizlar bir tane daha yazayim hak verceksiniz bana gecenlerde okuldan aradilar yarin gelme ogretmen hasta gelmiyecek diye ohhh ne guzel dedim guzelce kuveti temizledim disari cikdim cicekli banyo toplarindan aldim cesit cesit kokuyor esim aradi dedim bende kuveti bir guzel camasir suyuyla cifle ovdum cicek toplari aldim banyayo gircem diye askim dur girme 10 dk seni arayacam bende yine tongaya dustum beklemeye koyuldum onu beklerken kitap okuyum yatak odasindayim bu aradi sacma sapan birsey dedim gideyim gireyim anaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm banyoda kopuklerin arasinda adam :27:aklim cikdi dur kizzz benim kac yillik kocan diyor allahim gitmis cicek toplu banyayu ilk ben yapayim diye izin alip gelmis :50:sanki cok onemli bir sey oldu
:27:ay sera81 ya okurken gülme krizine girdim çok hoş ya insan hiç yaşlanmaz herhalde sen bizi güldürdün rabbim sizleride güldürsün :27:allah başka dert vermesin herkesin kadir gecesi mübarek olsun:16::16::16:

O baslik neydi oyle? "Kocam herseyin bekaretini almayi seviyor" Yuh. Buradaki uslubu sakilligini gectim koca: "Babaannenin yatagina cocuklari osurturuz", anne: "Damat tuvaletin bekaretini almis her taraf bok kokuyor"

Bu nasil konusmalar? Bana cok tuhaf geldi, ben herhalde kontla evlendim annem de duses falan, hayatta esim boyle "askim gidelim de osuralim babaannenin yatagina" ya da annem "damat tuvalete sicmis galiba her taraf bok kokuyor" demedi :37:

Cok cirkin, bana komik gelmedi. Ayrica takintili diye herseye atlayan kocaya komik degil, gorgusuz denir. Benim kocam olsa bunlarin hepsi bir kavga sebebidir, ama siz komik buluyor mutlulugunuzun ve sicak yuvanizin anilari olarak kabul ediyor olabilirsiniz

İşte bu tür üyeler yüzünden yakında ilk mesajın düzenlenmesi de iptal olacak !

madem çekineceğin şeyler yazıyorsun neden bütün konularını siliyorsun ? Sildinde ne oldu hepsi geri getirildi ve ceza aldın

Back
X