Ben hayatimda boyle sacmalik gormedim

Cok ilimli oldugumdan degil eve bayildiysam her sarti uygunsa bu olay icin vazgecmezdim demek istedim.
Canim evin tapusunu aldik zaten yilbasindan 2-3 gun once. Ama evin tamamlanacak bazi yerleri vardi (dubleks merdiveni dogalgaz merkezi sistem isitmasi vs) dedik ki evi bize ne zaman teslim edersiniz ne zaman sicak suyumuz aksr musluktan paranin kalan 7,5 binini o zaman veririz dedik tamam dediler bizde simdi bu halde mutfagi teslim almayacagimiz icin o biraktigimiz 7,5 tan yaptirmayi dusunuyoruz. Evden vazgecmek degil.

Ama adamlar hem mutfagi boyle teslim edip hem 7,5 alma derdindeler, siz olsaydiniz verirmiydiniz o kalan parayi diyorum

Zaten biz evi aldigimizda duz mutfak vardi baska bir islem yapilmayacakti bize oyle dediler biz de kendi butcemizden ilave yaptiracaktik ki gittigimizde bu rezaletle karsilastik. Duzetiyoruz dediler dedim bu sekilde kabul etmem verecegim bir fark varmi varsa soyleyin hayir yok dediler 4 haftadir duzeltecekler diye bekliyoruz duzeltmis hali bu dolaplarin koseye bakan yerlerine delik acmislar o kadar.

ilave yaptıracaktık demişsiniz bu ilaveden bahsediyorum. sonuçta bi usta çağırdınız şurası L olsun dediniz. usta size bişey çizip vermedi mi, sormadınız mı?

ilave yaptıracaktık demişsiniz bu ilaveden bahsediyorum. sonuçta bi usta çağırdınız şurası L olsun dediniz. usta size bişey çizip vermedi mi, sormadınız mı?
Arkadasim ben ilave dolap yaptiracaktim ama mutfagin karsi duvarina tamamen bagimsiz bir mitfak yaptiracaktim. Mutfakciyla randuvulastik ve gittigimizde oraya kose yani L Mutfak yapilmisti, mal sahibi yaptirdi o istedi dediler ama kor koselerin hepsi kapanmisti goruldugu gibi. Bu sekilde kabul edemem dedim duzelticez dediler, hatta ekstra isteklerim oldu (kose sistem tel sepet vs) fark odemenize gerek yok dediler, kose sistemi ben kendim alip takacsktim ona uygun hale getirin dedim tamam ama 2 haftayi bulur dedielr, 4 hafta sonra teslim ettiklerinde dolap bu sekildeydi.

Arkadasim ben ilave dolap yaptiracaktim ama mutfagin karsi duvarina tamamen bagimsiz bir mitfak yaptiracaktim. Mutfakciyla randuvulastik ve gittigimizde oraya kose yani L Mutfak yapilmisti, mal sahibi yaptirdi o istedi dediler ama kor koselerin hepsi kapanmisti goruldugu gibi. Bu sekilde kabul edemem dedim duzelticez dediler, hatta ekstra isteklerim oldu (kose sistem tel sepet vs) fark odemenize gerek yok dediler, kose sistemi ben kendim alip takacsktim ona uygun hale getirin dedim tamam ama 2 haftayi bulur dedielr, 4 hafta sonra teslim ettiklerinde dolap bu sekildeydi.

anladım. yani bu hali ile L olması bile isteğiniz dışında olmuş. ben yanlış anlamışım. ödeme filan yapmayın kesinlikle. iş gerçekten saçma olmuş.

anladım. yani bu hali ile L olması bile isteğiniz dışında olmuş. ben yanlış anlamışım. ödeme filan yapmayın kesinlikle. iş gerçekten saçma olmuş.
Esim bir avukat arkadasiyla gorustu. Mutfagi su an kose modulu kaldirip duz ilk fotodaki haline ceviriyorlar. Avukat arkadasimiz o dolaplar o eve getirildikten sonra o evden cikartilamaz, cikartilirsa siz elinizdeki parayla yaptirin baska bir yere kesinlikle vermeyin. Cok istiyorlarsa mahkeme karaririyla alsinlar, zaten su an evden onlari cikarttiklarinda mal sahibinin izni olmadan esya cikarttiklari icin onlar haksiz dedi.

İlk haline getirmelerini söyleyin. . Neticede projede öyle anlaşmışsınız.. yoksa parayı ödemeyeceğinizi söyleyin..

İlk haline getirmelerini söyleyin. . Neticede projede öyle anlaşmışsınız.. yoksa parayı ödemeyeceğinizi söyleyin..
İlk haline getiriyorlar, ancak evi anlastigimiz sekilde verselerdi ben ona gore 3 hafta icerisinde oraya islem yapacaktim kendi cebimden de olsa, su an evi bosaltmam gerekiyo ve evin icine girdikten sonra yenilenmesi gerekiyo. Uygun bir marangoz bulup kendim yaptiracagim ve onlara fatura edecegim tutari.

Hukuki olarak eve dolap takildiktan sonra sokmeleri durumunda o dolaplari karsilamakla yukumluler

Back
X