9 yas fark olunca yasanmıo mu ...enteresan
adamın senle ılgılı planı yok sadece bı anlık hoslanma bence daha ılerısı olur mu dıye bakmış gorememış ...zorlamıycaksın ..hala berabersınız sanırım sevgılınle aldatmak gıbı olmuyor mu ?baskasını sevıosun madem ayrıl hanı öburu olmadı barı bu elımde olsun dıye dusunuosan baska tabı
öğrenciyim ben. Dershanenin yaz kursu var ona gidip geliyorum. derslere de çok veremiyorum kendimi
9 yas fark olunca yasanmıo mu ...enteresan
adamın senle ılgılı planı yok sadece bı anlık hoslanma bence daha ılerısı olur mu dıye bakmış gorememış ...zorlamıycaksın ..hala berabersınız sanırım sevgılınle aldatmak gıbı olmuyor mu ?baskasını sevıosun madem ayrıl hanı öburu olmadı barı bu elımde olsun dıye dusunuosan baska tabı
geleceğin ondan kıymetli değil. bir an önce toparlanıp geleceğini kurtar
cicim ayları geçmtikten sonra pekk yaşanır o aşk
hayret ya
Aranızda bı sey yok kı . yalnızca o hoşlanmış sende bu guzel alakadan dolayı kendısıne aşırı ılgı duymussun boşve adam zaten aranızda bır sey olmayacagını acıkca soylemıs hıc degılse durust davranarak senın zaafını kullanmamıs ..
Gercekten senin sevgılısı olmanı ısteseydı elinden gelenı yapardı ..
yalnız anlayamadıgım sevgılınle nasıl tanıstı ve senın sevgılın nasıl ona sizinle aranızdakı durumu ona aktarıyor .. bunu anlatması ıcın sevgılınle onun arasının pek ıyı olması gereklı . 2 yenı tanısmıs kısı bu kadar ıletısım kuramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?