ben hayıt suyu içerek hamile kaldım...

Honest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
509
7
96
İstanbul
Arkadaşlar herkese merhaba.şuan 9 aylık hamileyim.benim hormonlarımda problem olduğu için gebe kalmam zor bir ihtimaldi ilk başta,birde buna ırsıyet eklenince yani anne tarafındada 5 yıl geçikmeli oluyor hamilelik,bende doğal yolla hamile kalmayı denedim.aslında ilk başta niyetim kıllanma sorunumu halletmekti fakat Rabbim bebek nasip etti..
Ben hayıt suyu aldım 1 şişe,onu sade içemediğim için sabahları aç karnına 1 sb meyva suyuna yarım çay bardağı hayıt suyu ekledim içtim.2 hafta sonra hamile kaldım.tabi bu herkeste aynı süreç içerisinde olumlu sonuç verirmi bilmem ama inşallah verir...fiyatı da uygun 10 tl şişesi ve bayağı da gidiyor.ben daha yarısına bile gelmemiştim.
Dilerim Alllahtan bebek isteyen herkese hayırlısıla,sağlıklı,sıhhatli bebekler nasip eder.

Merhaba,bana umut verdiğiniz için çok teşekkür ederim evvela.Ben de bir aydır hayıt suyu kullanıyorum.Aktardan aldım sizin gibi,şişede satılanlardan.size soracağım önemli bir şey var,eğer cevap verirseniz çok memnun olurum.Hayır suyunu kıllanma problemi için kullandığınızı söylemişsiniz benim de özellikle göğüslerimde kıllanma var onlara da etkisi olduğunu sizden duydum,bu konuda bildiklerinizi yazar mısınız?Aslında adetime iki gün var ama hiç bir belirti yok,hamile miyim?diye şüpheleniyorum,erkenden test yapmak da istemiyorum.Sizde de böyle mi olmuştu yani adet belirtileriniz yok olmuş muydu?(ayyy iki şey sordum afedersiniz:)))

kıllanma sorunu pko dan kaynaklanıyor sizde. çatlayamayan yumurta testesteron üretir, o da kıllanmaya sebep olur. pko tedavisi görmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…