ben hep yalnızmışım ki

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
artık şu dünyada aslında hep yalnız olduğuma inanıyorum belki de herkes öyle sanmam ama
biri vardı kardeşim dedim yanımdan ayırmadım 8 yıllık dosttuk biz herkes biizi sevgili sanardı erkekti gülerdik eğlenirdik aaa bizi sevgili sanıyorlar diye
yanyana ağladık bile biz
sevgilim kıskandığı için aramıza mesafe girsede kopmamıştık
dün msj attım dertleşmek için çok monoton hayattan şikayet ettim gel eskişehire kaçamak yapalım yazdı
mm olmaz sevgilim izin vermez o da çalışıyor dedim
kızım kaçamak diyorum anlamıyomusun sevgilin bilmicek sana yazıyorum yaaa dedi :53:
şaka dedim
yoooo dedi cevabın hayır olcak biliyorum ama böyle dedi
benle sevişmek falan istemiş demekki
biz senle arkadaştık fala diye sitem ettim faceten falan sildim bitti
üzgün değilim ama kandırıldım
bir erkekle bidaha arkadaş olamam
üzüldüğüm onu kaybetmek değil aslında ne yalnızmışım ben

canım sevgilin var ya yalnız degılsın ki
digerlerni bosver gitsin işe yaramayanları.

neeee

bence zaten o sizi hiç arkadas gibi görmemiş demekki
kaçamak ne demek ya tövbe

böyle insanlarla etrafınız kalabalık olacağına yanlız kalmaktan mutlu olmalısınız

Kaçamak yapalım demiş sevişelim dememiş yani sevgilinden gizli ikimiz bir şeyler yapalım demek istemiş herhalde ben öyle kötüye yormadım sonuçta 8 yıl az bir zaman değil kötü niyetli olsa buzamana kadar belli ederdi bence:44::44::44:

artık şu dünyada aslında hep yalnız olduğuma inanıyorum belki de herkes öyle sanmam ama
biri vardı kardeşim dedim yanımdan ayırmadım 8 yıllık dosttuk biz herkes biizi sevgili sanardı erkekti gülerdik eğlenirdik aaa bizi sevgili sanıyorlar diye
yanyana ağladık bile biz
dün msj attım dertleşmek için çok monoton hayattan şikayet ettim gel eskişehire kaçamak yapalım yazdı
kızım kaçamak diyorum anlamıyomusun sevgilin bilmicek sana yazıyorum yaaa dedi :53:
şaka dedim

Biraz kafa dağıtalım demek istemiş bence.
Sevişmek istediğini nereden çıkardın?:26:

Kaçamak yapalım demiş sevişelim dememiş yani sevgilinden gizli ikimiz bir şeyler yapalım demek istemiş herhalde ben öyle kötüye yormadım sonuçta 8 yıl az bir zaman değil kötü niyetli olsa buzamana kadar belli ederdi bence:44::44::44:

ima etti açık açık yazamad ama sevişmeyi ima etti bana:19:

belli bir yaştan sonra kadın-erkek arkadaşlıkları bu hale geliyor.benim de kardeşim yerine koyduğum erkek arkadaşlarım vardı tüm lise döneminde hiç bir yanlışlarını görmemiştim.ne zaman üniversiteye geçtik aradan bir iki sene geçince bu kardeşim dediğim onlara sarılıp sevgililerim için ağladığım insanlar değiştiler.benim için de büyük şoktu.şimdi güvenim kalmadı erkeklere,sevgilimin kıskançlıklarına da hak verir oldum.üzülme ve şunu bil sorun sende değil.ilk başlarda ben kendimi çok suçlamıştım yanlış bir izlenim mi verdim diye ama erkek milleti işte.mideleri geniş oluyor.

Erkekle arkadaşlığa hiçbirzaman inanmadım. Birinden birinin niyeti mutlaka farklı oluyor. Başarabilen varsada elini sıkmak isterim.

Erkek arkadaşımla ilk çıkmaya başladığımız dönemlerde tüm yakın erkek arkadaşımla samimiyetimi kesmemi söyledi..ona göre erkekle-kız belli yaştan sonra çok yakın arkadaş olamazdı..ben onu kırmamak için sadece hemcinslerimle görüştüm,iş arkadaşlarımla bile ortak bir şey yapmamaya özen gösterdim. pişman mıyım?hayır..çünkü meltem arkadaşımızın yazdığı durumla çevremde çok kaşrılaştım..o yüzden üzülme sakın meltemcim..zararın neresindne dönülürse karmış..zamanında hayından çıkması isabet olmuş..

yanyana ağladık bile biz
şaka dedim

Annem hep derdi (s. ......). Şeylidennnnn arkadas olmaz
Kardeş arkadaş ayağı şeyyyy ayağıııı

Bugün gunümüzde zamanın şartlarında bıle bır dılencıyyeee bız para verırken ıyılık yapıp amel defterımızeeee yazılması ıcın vıcdanımızı rahatlatmak ıcın para vermiyoruz bır erkekle kadın ateşlere baruttttur dua ette kıl payı kurtulmuşsanız ya bısıler ıcırtıp sana bır şey yapsa sen ıste o zaman bunalıma gırerdın
Sen sen ol bu dediiiiimiiiii unutmaaaaa
Erkekten arkadas olmaz !!!!!!!!
Kurtuldum dıe sevın de sadaka ver
Daha dün kızın teki 3. Sayfada arkadaşını 5 tl satmış ahaaaaa bu daaa arkadaşşşşş

Back
X