cnm kaç aylık gebesin?
19 hafta 4 gunluk hamileyim...nolur bana bisey soyleyin...
hım daha küçükmüş ben 7-8 aylıkdır diye düşünmüştüm.. öyle bi arkadaşım dogum yaptııı bebegi çok saglıklı.. sana doktorun ne dedii ilaç falan tedavisi varmı rabbim bebegini korusun inş
doktor dediki; sivisi var, kalbi cok iyi atiyor, harekette ediyor...ama sivisi azalmis. zaten baska bi konuda anlattigim gibi, gecen sali gecesi su kaybettim bebegin sivisiymis...ama 3 gecedir su felan yoktu...umutluydum...ama suyu azalmis oglumun. cok uzuluyorum, cok korkuyorum. sadece enfeksyon icin ilac veriyorlar o kadar...
arkadaslar bir kac gun once bir konu acmistim...suyum gelmisti ve hareket etmeden bi tek wc ye kalkmak uzere yatiyordum.
Ben hersey duzelicek diye beklerken, akintilar durdu derken...bugun ogrendimki bebegimin suyu azalmis. o daha cok kucuk...nolur, benim durumuma benzer bir durum yasayip bebegini kucagina alan varmi? Siviniiz hic cogalmadimi? Bebeginiz kac haftalik dogdu``?
doktorun en iyiisni bilir cnmmm enfeksiyondan olmuştur belkiiii sen farketmeden enfeksiyondan dolayı kasılıyorsun ondan su kaybı olmuştur ..inşş iyi olur cnm dua ett rabbim hayırlısıyla bebişini kucagına almayı nasiip etsin:)
Allah yardımcınız olsun.hayırlısıyla bebeğinizi sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin(amin.)
Arkadaşım moralini bozmak istemem senin için dua edicem umarım herşey yoluna girer ve bebeğini kucağına almak nasip olur ... ama böyle bişi başına gelen oldumu diye sormuşsun bende cevap yazmak istedim geçen yıl bende ikiz bebeklerime hamileydim amniyon suyunun azalması nedeniyle 20 haftalıkken doğum yaptım dediğin gibi bebeklerim çok küçük oldukları için yaşamadılar malesef kaybettim ALLAH HİÇ BİR ANNEYE EVLAT ACISI YAŞATMASIN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN... ben kaç tane prof dr. gittiysem bana Dünyanın neresine giderseniz gidin amniyon suyunu çoğaltacak herhangi bir ilaç iğne serum olmadığını söylediler annenin çok fazla sıvı (su) tüketmesininde faydası olmayacağını söylendi yani bu konu henüz araştırma ve deneme aşamasındaymış... Duygularını çok iyi anlıyorum ama bence önce Allaha sonra doktoruna güven ben mucizelere inanırım :) hem senin durumun benimki kadar vahim olamayabilir benimkilerde ciddi oranda su kaybı vardı nasipten ötesi olmaz hakkında hayırlısını iste ... doktorumda bana piskolojik açıdan çok yardımcı olmuştu ve 9 yaşındaki oğlum beni hayata bağladı ama hakkımda hayırlısı böyleymiş bebeklerimi kucağıma alamadım nasip olmadı inşallah Rabbim sana bebeğini kucağına almayı nasip eder dualarımız seninle ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?