• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben hic iyi değilim :(

Hanimlar, evet 34 beden bir kiz degilim ama 4 ayda 25 kilodan fazla verip 1,5 senede sadece 3 kilosunu geri aldim.
Insulin direncim de vardi, tiroidlerim de calismiyordu. Yine de gitti.
Valla zor degil billa zor degil.
Ben gunde 7 8 ogun beslendim. Kahvalti ara oglen ara ara ara aksam ara seklindeydi yanilmiyorsam. Metabolizmam ucmustu.
Haftada en az 4 5 kez de leslie 5 mile yaptim.
Nasil zayifladigimi bile anlamadim valla.

Hatta son 4 kiloyu diyeti biraktiktan sonra metabolizma hizim fazla oldugundan yanlislikla vermistim. :KK70:

Ben yaptiysam herkes yapar.

Masallah canim neler yemeyi tercih ettin peki biraz anlatır mısın

Masallah canim neler yemeyi tercih ettin peki biraz anlatır mısın

Ben 2 3 saatte bir yemek falan yerdim.

Sabah tost yerdim mesela ama tek tost ekmeginden yapardim. Mutlaka her gun 1 bardak sut icerdim. Bir ara kuru meyve bir ara taze meyve 1 ara da turk kahvesi icerdim, diger aralar gunluk degisirdi elimde ne varsa.
Oglen genelde onceki gunden kalan yemegi yerdim, taze fasulye semizotu yogurtla vs vs ne varsa. Oglen sebze yediysem aksam da ornegin 3 kofte ve bolca salata yerdim.
14.takimdaydim bende, 2014 ilkbahar falandi.

Hic diyet urun kullanmadim. Salataya yag koydum. Suyuma limon attim. Haftasonlari yine devasa kahvalti ettim. 5 kiloda bir vurdum pastaya cikolataya.

Leslie cok cok iyi gelmisti.

Ben 2 3 saatte bir yemek falan yerdim.

Sabah tost yerdim mesela ama tek tost ekmeginden yapardim. Mutlaka her gun 1 bardak sut icerdim. Bir ara kuru meyve bir ara taze meyve 1 ara da turk kahvesi icerdim, diger aralar gunluk degisirdi elimde ne varsa.
Oglen genelde onceki gunden kalan yemegi yerdim, taze fasulye semizotu yogurtla vs vs ne varsa. Oglen sebze yediysem aksam da ornegin 3 kofte ve bolca salata yerdim.
14.takimdaydim bende, 2014 ilkbahar falandi.

Hic diyet urun kullanmadim. Salataya yag koydum. Suyuma limon attim. Haftasonlari yine devasa kahvalti ettim. 5 kiloda bir vurdum pastaya cikolataya.

Leslie cok cok iyi gelmisti.

Tebrikler canim bir daha kilo sorunun olmaz umarim

Back
X