Ben hiç rahat olamıyacam mı

brql94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2019
72
38
3
30
Iyi akşamlar kızlar ben yine kv sorunu ile kalakaldim önceki konumda zaten bahsetmiştim kv kışları sira ile çocuklarinda kalacagını söyleyip genelde benle kalıyordu
Bu arada 2 buçuk yildır evliyim kv 3 çocuğu var
Geçen sene ki kış diger çokcuklarına hiç gitmedi bu sene esim askerden geldiginden beri (3 ay oldu) yine bizde gitcem diyip gitmiyordu ve ben çok bunalip eşimle konuştum
Görümcem hamile ve zor bir gebelik geçiriyor annesinen yardım istedi sürekli erteleyip gitmek istemedi ama geçtiğimiz cumartesi biz onu götürdük

Ben tam ' oh be artık eşimle hasret giderebilir askerde yaptıgımız planları gercekleştirebiliriz ' diye sevinirken ,
Bir nişan sebebili ile tekrar bize gelecekmiş çarşamba günü (nişan pazar gunü yardım için önceden gelcekmiş)

Tam bir hayal kırıklıgı yaşıyorum morelim çok bozuldu sadece 3 gün başbaşa kalabildik
Şimdi zaten kızı kendi agziyla cagırdıgı halde bu gun yarın diyerek erteleyip benle kalmak isteyen ,istemeye istemeye ayıp olur bak ihtiyacı varmış diye diye götürdüğumüz kv gelince kendi isteği ile gider mi ?
Tabikide hayır peki ben ne yapacağım şimdi ?

Çok zor bir durum evinde tek kalmak istemeyişi neden
Aslında eli ayagı tutarken evladın yanında degil de
Yaşlılıga yatırım yapmak için şimdiden bıktırmamak lazım
Galiba kendime telkin verdim size pek faydası olmadı

Neden sadece sizde kalıyor ?? Diğer çocuklarının yanında rahat edemiyor demekki .. işte sizin cevabınız tam olarak burada .. anlaşılan oldukça sessiz ve uyumlusunuz kalp kurmamak İçin özen gösteriyorsunuz içinize atıyorsunuz .

Gorumcenizi arayın,biz yalniz kalamadık hem senin de yardıma ihtiyacın var lütfen annene uygun dille konuşur musun? Diyin

Iyi akşamlar kızlar ben yine kv sorunu ile kalakaldim önceki konumda zaten bahsetmiştim kv kışları sira ile çocuklarinda kalacagını söyleyip genelde benle kalıyordu
Bu arada 2 buçuk yildır evliyim kv 3 çocuğu var
Geçen sene ki kış diger çokcuklarına hiç gitmedi bu sene esim askerden geldiginden beri (3 ay oldu) yine bizde gitcem diyip gitmiyordu ve ben çok bunalip eşimle konuştum
Görümcem hamile ve zor bir gebelik geçiriyor annesinen yardım istedi sürekli erteleyip gitmek istemedi ama geçtiğimiz cumartesi biz onu götürdük

Ben tam ' oh be artık eşimle hasret giderebilir askerde yaptıgımız planları gercekleştirebiliriz ' diye sevinirken ,
Bir nişan sebebili ile tekrar bize gelecekmiş çarşamba günü (nişan pazar gunü yardım için önceden gelcekmiş)

Tam bir hayal kırıklıgı yaşıyorum morelim çok bozuldu sadece 3 gün başbaşa kalabildik
Şimdi zaten kızı kendi agziyla cagırdıgı halde bu gun yarın diyerek erteleyip benle kalmak isteyen ,istemeye istemeye ayıp olur bak ihtiyacı varmış diye diye götürdüğumüz kv gelince kendi isteği ile gider mi ?
Tabikide hayır peki ben ne yapacağım şimdi ?
Valla morelinizi bozmak istemem ama kendi kızını düşünmeyen kimseyi hicbirseyi onemsemez. Nisaandan sonra hemen goturun biz seni borakalim oraya sonra bizim bazi planlarimiz var vaktimiz olmaz kardeşime de yazık desin eşiniz ama zıt gitmeyin en çok sizin huzurunuz kaçar Allah kolaylık versin

Neden sadece sizde kalıyor ?? Diğer çocuklarının yanında rahat edemiyor demekki .. işte sizin cevabınız tam olarak burada .. anlaşılan oldukça sessiz ve uyumlusunuz kalp kurmamak İçin özen gösteriyorsunuz içinize atıyorsunuz .

Evet hep içime atıyorum malesef

Kendi anneniz olsaydı ne yapardınız? Aynısını yapın.

Bunca zaman annemi hep göz önüne alarak hareket ettim ama benim annem bu kadar düsuncesizlik yapmaz
ilk evledigim sene yeni evliler demedi dügünden 2 ay sonra geldi en çok bende kaldi sonraki sene diger çocuklarina gidecegini soyleyip hic gitmedi bu sene esim geldiginden beri hep bizde nere gitsek gelmek istiyor

Gelmeden eşin açıkça söyleyecek. Şöyle şöyle planımız var şu sürede buraya gidicez vs. Diyip emrivaki ile istedigi yere veya evine eşin baştan konuşup bırakacak. Bu seninle olacak birşey degil.

Azcık düşünceli olsunlar yahu. Eli ayagı tutarken nedir bu böyle. Çocukları gitsin görsün yada birer hafta kalsın. İnsan kendi annesiyle anlaşamıyor kaldı ki kv. Evliliğini koruyacak adam bu dengeyi sağlar zaten.

Ayrıca kız annelerinin çoğu da o kadar düşüncesiz olmuyor, çekiniyorlar biraz. Aman evlilikleri bozulmasın diye böyle çok gelip gidenin görmedim varsa da bencildir.

Bunca zaman annemi hep göz önüne alarak hareket ettim ama benim annem bu kadar düsuncesizlik yapmaz
ilk evledigim sene yeni evliler demedi dügünden 2 ay sonra geldi en çok bende kaldi sonraki sene diger çocuklarina gidecegini soyleyip hic gitmedi bu sene esim geldiginden beri hep bizde nere gitsek gelmek istiyor
Katılıyorum. Benim eşimin görevi icabı 2 ay olmadığı dönemde dedem ve babaannem yanıma gelmişti. Eşim de 2 günlüğüne geldiğinde yazık kadıncağız dedemi zorla o yaz sıcağında dışarı çıkarttırmıştı başbaşa kalalım diye. Bunun mümkünatı yok bir erkek annesi düşünsün, istisnalar hariç

Evinde kalmasına bir manisi, hastalığı yoksa evinde kalsın. Siz evlatları ara ara ziyaret edin. Bir engeli varsa da tüm çocuklarında eşit olarak kalmalı. Bunu sağlayacak olan da eşiniz. Şimdiden bu düzeni oturtmazsanız ya hep sizle yaşar ve evliliğinizden birşey anlamazsınız (ki evlenir evlenmez gelmeye başlamış) ya da bir yerde sabrınız tükenir, kötü şeyler yaşanır. Bence bu olasılık eşinizin vakitlice işleri düzenlemesinden daha az tercih edilir olmalı.

Bence sizde fazla rahat ediyor, bu kadar rahat ettirmeyin. Yemek filan gibi görece kolay işlerin onun halletmesini sağlayın olmadı hafiften iş yıkın, o belki yavaştan anlar. Gerçi hamile kızı çağırmasına rağmen gitmeyen anneden anlayış olur mu çözemedim. O geldikçe siz götürün kızına hazır kızı da istiyorken.
Allahım sen koru böyle kaynanadan :dua:

Konuyu okumadım başlık dikkatimi cekti olamayacak mıyım? Daha iyi olurdu

Evde muhabbet etmeyin,yemek falan kotu yapin bi sure,arkadaslarinizi cagirin ayri mutfakta falab oturun,ozellikle cocuklu arkadas olsun bunlar,ay cok mu kotuyum

Siz az suratsız olsanız gelemez kocanızla en değerli zamanları kimse için zehir etmeyin kv nin çok zor bir durumu yok ki eli ayağı tutuyor ki Kızı yardım istiyor

Evde muhabbet etmeyin,yemek falan kotu yapin bi sure,arkadaslarinizi cagirin ayri mutfakta falab oturun,ozellikle cocuklu arkadas olsun bunlar,ay cok mu kotuyum
Aksine çok mantıklısınız bazı insanlar bundan anlar. Herşeyi tadında bıraksalar zaten biz de surat asmayız

Şu kendi anneniz olsa napardınız diye akıl verenler ,lütfen gerçekçi olalım.
Kimsenin kaynanası ,annesi gibi olamaz.(istisnalar dışında)
Benim annem varlığı yokluğu belli olmayan , görünen bir iş varsa ,söylememi beklemeden yapan,önüne ne konsa yiyen biri.
Kaynana,benim düzenimi bozar çünkü beni annem gibi tanımaz bilmez.he hasta olurlar başım gözüm üstüne ama günlerce yatıya kalan kv ve kp lerden haz etmem hiç.

Back
X