- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi sensiz_olmazki5
o kadar rahatladımkkii şuann.insanın kendine laf anlatması çok zor ama başkasının ağzından duyunca rahatlıyo.hemde söyledikleriniz çok mantıklı geldi gerçekden allah razı olsun.allahda sizlerin gönlüne göre versin..evet ben daha küçüktüm bunu kendime kabul ettirmem lazım.şuan yapmıyorum sonuçta.gidipde kendimi bir tacizcinin ellerine bırakmıyorum.kendimden de iğrenmek istemiyorum artık.evet hep hastalığımdan dolayı yaptım ben bunları.allah da bana bu derdi vermiş haşa ona isyan etmek ne hadime rtabbimde beni böyle sınıyo işte.herkesi farklı farklı.bende çözüm yolu arıcam yine bu hastalığıma..evet ben fahişe değilim sonuçta erkeklerin kollarına atmıyorum kendimii..doğruu diyosunuz.çok rahatladım
evet bızım kendı ıc sesımız cok guclu. ama baskalarının sozlerı o ıc sesı bastırmada guclu olabılıyor. gerceklerı, hataları, sebeplerı, sımdıkı durumunu degerlendırerek kendını sucla. ozaman suclu olmadıgını goreceksın. dıyelım kı suclusun. dedım ya neler neler yasıyoruz kendımızı affedıyoruz. kulunu affedıyor Allah. sen Allaha sıgınarak ve kendını severek gecmısı unutabılırsın