• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben hiçbişe anlamadım bitti gibi sanki.

• Konu Sahibi Konu Sahibi AAB
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

AAB

Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2012
61
0
16
İstanbul
Selam arkadaşlar; uzun zamandır yazmıyorum ve tekrar bi sıkıntıyla karşınızdayım.
Benim çok yeni 1 ayı yeni geçen bir ilişkim var gerçi sanırım galiba yok. Erkek arkadaşım benim üniden sınıf arkadaşımdı myodan. ilk sene bizimle okuduktan sonra ikinci sene polisliği kazandı ve gitti. okulda içine kapanıktı bende onun aksine yerinde duramayan onun tabiriyle bi özlem tekin şebnem ferah modeliydim. o okuldayken az konuşmamız olurdu sınıfta sadece benimle muhabeti vardı okuldan ayrılınca muhabet tamamen bitdi.

2. senemde ben bi aşk yaşadım 1 yıl sürdü evlenme aşamasına geldiğimle kişiyle aileler yüzünden sıkıntılar yaşandı ve çok sevdiğim halde bitirmek zorunda kaldım. sancılı birkaç aydan sonra bu çocuk yani polisliği okuyan beni faceden ekledi ben bunu yok saydım bu böyle 3/5 kez sürdü ve sonunda kabul etdim. konuştukça kendime geldim o olanlardan sonra . ısındık ve bir aşk başladı.

yazdıklarım yarım kaldı burdan devam ediyim.
Her neyse biz bununla sevgili olduktan sonra ben tekrar ailevi sorun yaşanmasın diye onun ailesiyle konuşmasını istedim bu biraz burun kıvırsada ailesine açıldı ailesi olumlu karşıladı durumu. beni her zman sevdiğini bağlandığını söylemeye başladı evlenme tarihlerini kafamızda bu kadar kısa sürede çizdik. herşey toz pembe değildi tabi arada sorunda yaşadık.

buna geçen hafta müezzim mi münezimi ne adını bile bilmediğim bi görev verdiler. Sorumlukları artdı beni boşlamaya başladı. He defasında özür dileyip kendini afetireceğini fazla konuşmamaya alışmamızı nede ols evlenincede bu şekilde olucağını söyledi özel harekat istiyo çünkü. pazar gecesi son kez konştuk işte beni çarşamba arıycağını söyledi güle oynaya kapadık teli. tabi bi ara komiseri konuştuğumuzu duydu o anda nöbetçiydi sevgilim şakayla karışık o telefonu aşağı atırma bana nöbetçi dedi kapadık.

aradan günler geçti hala aramadı. ben dayanamadım mesaj atdım cevap vermedi. bişe oldu sanmıştım ama faceden atdıklarımıda görüyo cevap yazmıyo . deli oldum yani artık bende yazmamda bütn bunlar sizce ne demek oluyo kızlar ?

kafasında bıtırmiş ama sıze söyleme gereği duymamış böyle bırı için üzülüp meraklanmaya değmez

normalde aşık olmadığın çocuğa faceden konuşup nasıl aşık oldun onu anlamadım bende

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back
X