• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben İzmiri Seviyorum Ama İzmir Beni Sevmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
33
Kızlar amacım polemik yaratmak değil kesinlikle sadece içimi dökmek istedim ben 5 yıldır İzmir’de yaşıyorum kapalıyım son derece Atatürkçüyüm ve kesinlikle modern düşünceye sahibim.Allahla insanlar arasında olan şeylere(kılık kıyafete,ibadete...)muazzam saygım var.Kapalıda,mini eteklide arkadaşım var.Asla kimseye önyargılı değilim.
Dün çocukları dışarı çıkardım postanede de işim vardı sıra beklemeye başladım.Yan koltuklarda da 2 tane sarıklı adam vardı tam ortaları boştu ve kadının biri geldi tam ortalarına oturdu sarıklının biri kalktı ordan hemen ve gişeye yöneldi(kadın oturduğu için kalktığı aşikardı)Arkamda iki tane bayan konuşmaya adamlara hakaret etmeye başladılar.Pislikler,laiklik elden gitti,gidin kendi ülkenize orda böyle giyinin,türbanlılar şöyle böyle...vs gibi söylemler.Ve ben şok oldum sorsanız gayet modern gayet özgürlükçü düşünceye sahip hanımlar başkalarının özgürlüklerine hakaret edip sayıp sövdüler ve ben 5 senedir burda birçok bayanın öteleyici bakışlarına ve söylemlerine şahit oldum oysaki İzmir özgürdür hiç kimseye hiçbir şekilde hesap vermez.Ben hiçbir bayanın arkasından önyargılı hiçbir cümle kurmadım hata bu yaz Ramazan’da teyzem geldi sokakta dolaşırken restaurantlarda yiyip içenlere laf etti ben ise güzel bir dille ikaz ettim Allah’la kul arasında olan şeyler bunlar onlar yiyip içiyor diye benim canım istemiyor kimsenin saygı duyması gibi bir durum söz konusu değil zira biz yıl boyunca aç olanlara saygı duyupta yememezlik içmemezlik yapmıyoruz.
Velhasıl kelam burayı okuyupta tesettürlülere hala önyargı ile bakan bay veya bayanlar yapmayın kimse birbirine yapmasın bu kötülüğü ne açığa ne dövmeliye ne tesettürlüye ne pirsingliye...Herkes kılık kıyafetiden öte insan!!!

Not:İzmir diyerek kesinlikle polemik yaratmak istemedim sadece bu kadar hoşgörü sahibi bir şehirde insanların bu şekilde davranması beni çok üzdüğü için İzmir dedim

Ben herkesten özür diliyorum yanlış anlaşılmak istemezdim VE GÜZEL İZMİRİMİZİDE ÇOK SEVİYORUM

Arkadaşlar birbirini yiyecek bir konu yok.Herkes bu konuda hemfikir olmalı.KILIK KIYAFET BİR İNSANI YARGILAMAK İÇİN BİR KRİTER OLAMAZ

:) aslinda yazdigin seyde bi kötülük bulamadim ama sende bayadir buralarda üyesin artik az cok kk nin nabzini biliyorsundur :)... buraya kv kötü de ozaman haklisin gerisinde tabiki fitne fesatlik sende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X