Ben karar veremedim!

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Selam kadınlar külübü bdv hatunları
Bana bir konuda danışıldı fikrim soruldu ben karar veremedim
Bakalım siz ne diyeceksiniz
Bana danışan arkadaş bilmem kaç yıllık evli
Evlendikleri zaman adamın ağabeysi evlilik hediyesi olarak bunlara el yapımı kıymetli bir halı hediye etmiş
Haliyle haliyle hem manevi hemde maddi kıymeti olan bir halı
Yıllar içinde bunlar eşyalarını yenilemek istemişler
Kadında kocasına sormadan o halıyı atmış
Hani dersinizki kadın bilmiyor kıymetini o yüzden mi değil çok iyi biliyor
Adam halıyı sormuş karısına kadında attığı söylemiş
Adam çok kızmış nasıl atarsın o halı senden kıymetli demiş
Kadın o akşam memlekete çocuklarını alıp ailesinin yanına gelmiş
Valla işin içinden çıkamadım bana anlatanada yorum yapamadım
Siz olsanız ne derdiniz

Son düzenleme:
Yani kadın hakikaten düşüncesizlik etmiş, hadi adam ''senden kıymetli'' diyerek hata yapmış ama kadın da sıfır kusurlu gibi alıp memlekete giderek tüy dikmiş. Bu ne egodur arkadaş...
Bence adamın eşi hafiften narsistmiş, dilerse olayı derinleştirip bir süre aramasın, dilerse arayıp kullandığı kelimenin yanlış olduğunu ancak onun da yaptığının büyük bir hata olduğunu ve telafisini beklediğini belirtsin.

Kadının eşinin kardeşinin verdiği halıyı atması saçma olmuş sermez anlarım da kocasına sormadan atması bence büyük hata
Kadın bir de adamın kızgınlıkla söylediği lafı da gereksiz büyütüp zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışmış

Kadın muhtemelen her zaman benim dediğim olsun tavırlı. Aileden gelen hediyeler hem maddi hem manevi kıymetlidir zaten evle alakalı bir konuda eşinin fikrini almayacak kadar ince dusunmuyorsa o lafı haketmistir. Ortak yaşanan bir ev herkese hitap etmeli... Kocası anlık sinirle demiştir ama kadın muhtemelen cingar çıkaran tiplerdeb

Valla canım benim adamda beğendigim oldukça pahali olduğunu sonra öğrendiğim E5 te gördüğümüz bir araç için " O araç senden pahali " demişti.

Adamdan bir çocuk daha yaptım bu sözden sonra...

Bende var galiba sorun :)))
Şaka bir yana mühim bir olay değil
Erkekler düşünemiyor bizim kadar derin...
Yüzeysel yüzeysel yaşıyorlar

Yani bazen de kadınlar adamları çileden çıkarıyor.

Bu olayda tam öyle olmuş.

Söylediği ağır olmuş.

Kadını azıcık tanıyorsam asla aramaz adam arayacaktır çocukları için bile olsa

Kadını azıcık tanıyorsam asla aramaz adam arayacaktır çocukları için bile olsa
Genel olarak problemli sanırım evlilikleri o zaman. Ne desek şimdi hayırlısı, siz de sadece destek olun enine boyuna düşünmesini sağlayın sonra bir de sizin üstünüze kalmasın iş aman diyeyim...

Adam kabalik etmis olsa bile bu hikayede konusulmasi gereken tek kisi kadin. Hem manevi degeri olan bir haliyi esine sormadan at, hemde 1 cumleyle evi terket. Evi terkeden bir kadin/adamdan bir daha es olmaz zaten. En sevmedigim sey lacka iliski.

E adam haklı.
Senden pahalıyı bende kullanırım. Çok para demek yani benim lugatımda. :) Valla o laf için gittiyse onun gidesi varmış derim. :)

kadın değerli halıyı atmayıp satsaymış ya, parayı da indirirmiş mis gibi, valla aklıma tek bu geldi, çünkü fakirim

kadın değerli halıyı atmayıp satsaymış ya, parayı da indirirmiş mis gibi, valla aklıma tek bu geldi, çünkü fakirim
Kadın pire için yorgan yakan hatunlardan
Temizliğe gelen kadına vermiş atmış denmez belkide karşılığında hizmet talep etmiştir sen söyleyince aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…