Olayın öncesi sonrasını bilmiyorum olay bu şekilde olmuş tarafsız olarak anlatmaya çalıştım bana anlatanın abartılarını yazmadımSırf o cümle için ev terk edilmez.muhtemeln bir birikmislik vardır.
Kadını azıcık tanıyorsam asla aramaz adam arayacaktır çocukları için bile olsaYani kadın hakikaten düşüncesizlik etmiş, hadi adam ''senden kıymetli'' diyerek hata yapmış ama kadın da sıfır kusurlu gibi alıp memlekete giderek tüy dikmiş. Bu ne egodur arkadaş...
Bence adamın eşi hafiften narsistmiş, dilerse olayı derinleştirip bir süre aramasın, dilerse arayıp kullandığı kelimenin yanlış olduğunu ancak onun da yaptığının büyük bir hata olduğunu ve telafisini beklediğini belirtsin.
Genel olarak problemli sanırım evlilikleri o zaman. Ne desek şimdi hayırlısı, siz de sadece destek olun enine boyuna düşünmesini sağlayın sonra bir de sizin üstünüze kalmasın iş aman diyeyim...Kadını azıcık tanıyorsam asla aramaz adam arayacaktır çocukları için bile olsa
Olayı kadın anlattı kadın şimdi bulunduğum yerde ailesinin yanındaDüzenledim mesajımı, olayı kadın mı anlattı size adam mı?
Kadın pire için yorgan yakan hatunlardankadın değerli halıyı atmayıp satsaymış ya, parayı da indirirmiş mis gibi, valla aklıma tek bu geldi, çünkü fakirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?