- 27 Ekim 2016
- 635
- 335
- 103
- Konu Sahibi Siklamen07
Kızlar 3-4 senedir sevgiliyiz son 2 senedir ayrı şehirlerdeyiz hatta 2,5 denebilir . Ben üniyide ailemin yannda okudum me çok sıkan ne çok rahat bi ailem var ama korumacı bir babaydı yani ne canlı müziğe gidebildim ne arkadaşlarmla akşam çıkabildim neyse giyimme fazla karışmazdı ama şort falan hem kilolu ve beyaz tenliyim die ben giymezdim bide yaşadığımız ilde çok kaldırmazdı . Neyse ben atandım deniz kenarı bi yerdeyim zayıfladım bronzlaştm ve 40 derece nem olabilen yerde bütün yazı şort ve terlikle geriyorum hem yakıştrdığım için giyiyorum hem hava şartları ama o minnacık şortlardan da giymiyorm tursitik yer herkes böyle zaten . Gelelim konuya sevgilim bana süpriz yaptı pazardaykeb telde konşyoruz bi baktö karşımda ben şok çok mutlu oldum pazarada şort spor ayakkabı tişört zaten spor giyim seven biriyim şort giyiyorsam onu seksileştirmiyorum . Neyse erkek arkadaşım eve giriş saati giyimim işte insan ilişkilerim sürekli dikkat etmediğimi düşünür söyler oysa beana göre ediyorum pazara şortla gitmen değil bunu normal düşünmen beni rahatsz ediyor dior burann yarısı turist dikkat çeken bi ben değilim yani . Birazda erkek fatma gibiyimdir öyle yetiştim ailem iş güç olunca ve giyindiğim yer bunu kaldıran bi yer karışmaz 27 yaşndayım bikiniyle denize de girerim babamda gelir ama sevgilim benm ilk ilişkim yani ilk defa bi erkek beni sakınıyor koruyup kollama ihtiyacı içinde seviyor evet ama ben ailemden görmeyince erkek gibi olduğum için bi erkeğin koruma iç güdüsüyle bana müdahalesi tuhaf geliyor ben zaten dikkat ediyorum bana göre bu konuda çok sıkıntılıyız sizde nasıl uzun oldu telden yazdım okuyan gözleriniz hiç ağlamasın :)