Ben kendimce yeteri kadar dikkat ediyorum ama sevgilime göre değil sıkıntı büyük

Siklamen07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2016
635
335
103
Kızlar 3-4 senedir sevgiliyiz son 2 senedir ayrı şehirlerdeyiz hatta 2,5 denebilir . Ben üniyide ailemin yannda okudum me çok sıkan ne çok rahat bi ailem var ama korumacı bir babaydı yani ne canlı müziğe gidebildim ne arkadaşlarmla akşam çıkabildim neyse giyimme fazla karışmazdı ama şort falan hem kilolu ve beyaz tenliyim die ben giymezdim bide yaşadığımız ilde çok kaldırmazdı . Neyse ben atandım deniz kenarı bi yerdeyim zayıfladım bronzlaştm ve 40 derece nem olabilen yerde bütün yazı şort ve terlikle geriyorum hem yakıştrdığım için giyiyorum hem hava şartları ama o minnacık şortlardan da giymiyorm tursitik yer herkes böyle zaten . Gelelim konuya sevgilim bana süpriz yaptı pazardaykeb telde konşyoruz bi baktö karşımda ben şok çok mutlu oldum pazarada şort spor ayakkabı tişört zaten spor giyim seven biriyim şort giyiyorsam onu seksileştirmiyorum . Neyse erkek arkadaşım eve giriş saati giyimim işte insan ilişkilerim sürekli dikkat etmediğimi düşünür söyler oysa beana göre ediyorum pazara şortla gitmen değil bunu normal düşünmen beni rahatsz ediyor dior burann yarısı turist dikkat çeken bi ben değilim yani . Birazda erkek fatma gibiyimdir öyle yetiştim ailem iş güç olunca ve giyindiğim yer bunu kaldıran bi yer karışmaz 27 yaşndayım bikiniyle denize de girerim babamda gelir ama sevgilim benm ilk ilişkim yani ilk defa bi erkek beni sakınıyor koruyup kollama ihtiyacı içinde seviyor evet ama ben ailemden görmeyince erkek gibi olduğum için bi erkeğin koruma iç güdüsüyle bana müdahalesi tuhaf geliyor ben zaten dikkat ediyorum bana göre bu konuda çok sıkıntılıyız sizde nasıl uzun oldu telden yazdım okuyan gözleriniz hiç ağlamasın :)

Bana diyor 4 senelik ilişkimde ben hala 22:00 da evinde ol demiyor olmam lazım bende diyorm ki ben hoppa biri değilim her gece her gece dışarıya bara puba giden gitmek isteyen biri değilm çok sıkılırsam kız arkdşlmla canlı müziğe giderim onda da eve şu saat oldu hemen gideyim die gerilmek istemiyorum evde beni bekleyen kimse yok yalnz yaşıyorm sevgilime dediğimde bu yani ben zaten çok dışarı çıkan biri değilm çıktığımda rahat etmek strese girmek istemiyorum bana 22:00 diyip kasma yani süre olmasın ben belki 9 da gelicem belki 11. Bilemem o an doğaçlama olur ben bunun gerginliğini nedn yaşayayım . O da o saate kadr eğlenmek yetmiyor mu kaç yıl olmuş hala neyin pazarlığını yapıyoruz diyor . Sizce tuhaf olan ben miyim

Söylemiyor musun bunu onA,? Yani yont derdim ama 27 yaşındasın yontmakla da uğraşacak yaşta değilsin

Ben genel olarak boyle yaptirimlari sallamam basima gelse bile

Sanki napacak bu yuzden terk mi edecek diye dusunurdum

Genellikle sacma bir ben erkegim sozum gecsin egosu

Gecer gecer derdim :p

Turistik yerde bile ne giydiğine karışan adam patolojik kıskançtır. Karıştırırsanız çok başınız ağrır, karıştırmayın bence. "Bu zamana kadar hayatımda sen yoktun. Nasıl kendimi koruduysam şimdi de korurum, ne giydiğim, ne zaman giydiğim seni ilgilendirmez" diyeceksiniz bu kadar. Taviz tavizi doğurur ayrıca, önünü alamazsınız sonra bununla kalmaz.

Söylemiyor musun bunu onA,? Yani yont derdim ama 27 yaşındasın yontmakla da uğraşacak yaşta değilsin
Ya söylüyorum bana niye pazarlık ediyorsun diyor sonra tamam kural yok bakıcam çok rahatsız olursam olmaz vs ben yanlışları düzeltmek için uğraşmıcam artık diyor. Böyle söylediğimde şöyle düşünüyormuş ya bu kız her zaman çıkan biri değil parasını dikkatli harcayan biri zaten neden illa bunda diretiyor. Bende ona sana verdiğim sözü yerine getiremediğim için sana 22:00 tamam diyip seni kaale almamş gibi geç gelmek istemiyorm o yüzden saat sınırı olmasın diyorum sen arasan görüntülüde açarım . Benm geç saatlerde eve giren rahat bi kız olark çevre tarafndn görnmemi istemiyormuş .

Ya söylüyorum bana niye pazarlık ediyorsun diyor sonra tamam kural yok bakıcam çok rahatsız olursam olmaz vs ben yanlışları düzeltmek için uğraşmıcam artık diyor. Böyle söylediğimde şöyle düşünüyormuş ya bu kız her zaman çıkan biri değil parasını dikkatli harcayan biri zaten neden illa bunda diretiyor. Bende ona sana verdiğim sözü yerine getiremediğim için sana 22:00 tamam diyip seni kaale almamş gibi geç gelmek istemiyorm o yüzden saat sınırı olmasın diyorum sen arasan görüntülüde açarım . Benm geç saatlerde eve giren rahat bi kız olark çevre tarafndn görnmemi istemiyormuş .

Piyyy ozguvensiz adam

O zaman oyle gorunmeyen bi kiz bulsun

Su cevre de ne onemliymis

Herkes baskasinin sirf dedikodu icin ayirdigi 5 snlik muhabbete gore yasiyor

Turistik yerde bile ne giydiğine karışan adam patolojik kıskançtır. Karıştırırsanız çok başınız ağrır, karıştırmayın bence. "Bu zamana kadar hayatımda sen yoktun. Nasıl kendimi koruduysam şimdi de korurum, ne giydiğim, ne zaman giydiğim seni ilgilendirmez" diyeceksiniz bu kadar. Taviz tavizi doğurur ayrıca, önünü alamazsınız sonra bununla kalmaz.
Aynen bak bu sözü sevdim bu zamana kadr nasıl korudm kendmi dimi . Ben yokum diyor benleyken giy sorun yok ama plaja öyle gidip başkaları için yem durumnda olmanı istemiyorum . Bende tersliyorum öle bişe olursa kimse bidaha rahatsz edemiyor diyorum . Öyle durumlara düşmeni istemiyorm vs .

Amaan ya boşuna tırıvırı yapmış. Öyle görünsen nolcak? Ayrılcak mı senden. Bassın nikahı madem çok söz sahibi olmak istiyorsa

Aynen bak bu sözü sevdim bu zamana kadr nasıl korudm kendmi dimi . Ben yokum diyor benleyken giy sorun yok ama plaja öyle gidip başkaları için yem durumnda olmanı istemiyorum . Bende tersliyorum öle bişe olursa kimse bidaha rahatsz edemiyor diyorum . Öyle durumlara düşmeni istemiyorm vs .

Yav ona mı kalmış? Kendi kıskançlığına bahane zaten. Zaten hep size güvenir dışarıya güvenmezler. "Burada öyle yobaz insanlar yok, herkes benimle benzer giyiniyor. Olursa da ağzının payını veririm" deyin susturun. Lafı uzatmayın yani, tepkiniz net olsun.

Piyyy ozguvensiz adam

O zaman oyle gorunmeyen bi kiz bulsun

Su cevre de ne onemliymis

Herkes baskasinin sirf dedikodu icin ayirdigi 5 snlik muhabbete gore yasiyor
Sen diyor ailenleyken her gece müziğe mi gidiyordun şortu üzerinden çıkarmıyor muydun sen burdayken bunlardan hiç sorunumz oldu mu diyor . Dedim ki sen öyle biri olduğumu düşündüğün için baskıdan dolayı öyle oldum belkide bende yapmak istediklerimi yapamadım fln dedim . Ama yine de çok bişe yaptğmda yok ya erkek fatmaymmdr kimseye pabuç bırakmam gözü arkada kalmamalı ama o da pabuç bırakmıycanı biliyorum ama bn neden öyle durumlara düşesin düşme die giyimine dikkat et eve geç gelme diyorm kötü bişe değil diyor

Sen diyor ailenleyken her gece müziğe mi gidiyordun şortu üzerinden çıkarmıyor muydun sen burdayken bunlardan hiç sorunumz oldu mu diyor . Dedim ki sen öyle biri olduğumu düşündüğün için baskıdan dolayı öyle oldum belkide bende yapmak istediklerimi yapamadım fln dedim . Ama yine de çok bişe yaptğmda yok ya erkek fatmaymmdr kimseye pabuç bırakmam gözü arkada kalmamalı ama o da pabuç bırakmıycanı biliyorum ama bn neden öyle durumlara düşesin düşme die giyimine dikkat et eve geç gelme diyorm kötü bişe değil diyor

Bosver bildigin gibi devam et sen

Onda seni terk edecek toto yok

Belli ozguvensiz oldugu

Sansini deniyor sadede

Ipleri birakmazsan kabullenir susar :)

Su erkeklerin kadının her şeyine karisma huyu beni bitiriyor. Basta gorup begenmissin sonra ne oluyor yani? Begenmiyorsa tesetturlu birini bulsun o dq rahat etsin sen de.
İtiraf etti zaten erkekler herkesin beğendiği kadını almak ister aldıkttan sonra ona kimse bakmasın :|

Belli ozguvensiz oldugu

Sansini deniyor sadede

Şuna karar vermiş hani artık kriter yok sen nasıl yaşıyorsan yaşa ben izlemede kalıcam bana çok sıkıntı verirse bi bu durum değil genel olark ona göre hareket ederiz . Aslında insanlar birbrne kriter koymamalı yaşayış tarzlarını izlemeli kendne uygun bulmuyorsa çekilmeli . EVet doğrusu bu ama sen içten içe rahatsz olursan bunuda bana söylemezsen ne olduğunu ben herşey yolunda gidiyor derken olmuyor dese nolcak ben şok :)

Belli ozguvensiz oldugu

Sansini deniyor sadede

Zaten onun yaptığı bişey yüzünden ayrıldık 1 hafta ne aradı açmadım yazmadım cevap vermedim çünkü o hatalıydı ve gerçekten bitmişti kalktı geldi 400 km yol vs dediki ben seni seviyorum bir haftadr kendmi tanıyamıyorm karnm ağrıyr bişe yemiyorm uyuyamıyorm falan . Neyse atlattık onu şimdi böle yani o toto yok mu bilmiyorum ama işte bizim kaybedicek bir dakikamız yok çok mutlu olucaz die dönüodu etrafmda süpriz yapıp geldi herşey güzel geçti ama bi yandan böle düşünmesi tuhaf yani yüz verip sevgi gösterince böle mi oluyor illa ki elinden kayıp gidebilirim mi hissettiircex

Back
X