Ben kendimce yeteri kadar dikkat ediyorum ama sevgilime göre değil sıkıntı büyük

Bu iş ömür törpüsü geldi bana

Yerinde olsam bulunduğun şehirdeki adaylara bakardım

Turistik yerde büyüyen erkekler daha kafa, daha eğlenceli geliyor bana

Mutassıp erkek dırdırı çekilmiyor onu giyme işe gitme evde otur dışarı niye çıktın arkadaşınla görüşme....ömür törpüsü

Beraber denize gidip güleceğim eğleneceğim biri dururken kmlerce uzaktan kafa ütüleyen biri hiç cazip gelmezdi bana
Onunlayken de bunları yapıyoruz zaten öyle değil ama uzakta olunca hergün hergün sahilde ne işin var oluyor evime 100 m napim evde oturcama sahilde oturayım bronzlaşayım diorum ben beyaz tenli seviyorum der ben sevmiyorum ama :|

Derdinizi anlatırken yazdıklarınız beni çok rahatsız etti. Habire erkek gibi yetiştim ben bana güvenmeli, erkek gibiyim gözü arkada kalmamalı, , erkek fatmayım ben kimseye pabuç bırakmam bilmem ne hayırdır yani?
Kadınım, kadın gibi yetiştim nedir şimdi ben kendime sahip çıkamaz mıyım? Eşimin gözü arkada mı kalmalı? Kendimi savunabilmem için erkek gibi mi yetişmem gerekiyordu, erkek gibi yetişmeyince kırıtık mı olunuyor? Erkek gibi olmak ve öyle yetişmekle övünen kadınlar nasıl kafadasınız anlamıyorum.
Övünmeyi nerden çıkardın yani ben nasıl yapıda olduğumu aktarmak için hani narin kırılgan bi kız olmadım öyle kızlara özenmişimdir onları yeriyorum gibi algılanmasın ben hep bunca zaman kendi kendimeydim yani babam bile beni başkalarından sakınma koruma olmadı anlatmak istediğim o şimdi sevgilim erkek egosuyla kadınını sahipleniyor iç güdsel onu koruyor işte ben bunlara alışık ol adığm için tuhaf geliyor erkek egomanyasına giremiyorum. Beni yanlış anladınız

27 yaşında koskocaman kadınsınız ama bi oğlan çocuğuna haddini bildiremiyorsunuz. Neden? bu kadar açıklama yapmak neden? 2017 yılında oğlan çocuğu modundaki tipleri de "erkek" olarak görüp sevgili yapıyorsunuz sonra böyle her şeyinize karışmaya çalışıyorlar. resmen kendisini bir şey sanmış. koruyup kollaması hoşuma gitti falan demişsiniz de bu yaptığı şey koruma/kollama değil ki. giysiye, saate karışıp da karşısındaki kadına "geri zekalı" muamelesi yapmak değildir kollamak. bu olay bizim kadınlar tarafından çok yanlış anlaşılıyor. koruma/kollama denen şey giydiği şorta karışmak, eve gireceği saate karışmak değildir. bir durum yaşanır başınız sıkışır hemen o koşar derdinize. bir durum yaşanır, bir erkeğe ihtiyacınız olur o koşar, yardım eder. şorta laf etmekle erkek olunmuyor, olduklarını sanıyorlar.

genelde kendini erkek gibi hissetmeyenler yapar böyle şeyleri.
Oğlan çocuğu olduğu söylenemez kendisi benden 13 yaş büyük :) demişsin ya bi durum yaşanır koşar onları zaten yapıor maddi manevi hep yanmda hakkını ödeyemem ama işte biz bunu aşamıyoruz aşamadığımız şey kime göre neye göre bana göre ben zaten dikkat eden bi insanm ona göre eksik dikkat eden sen rahatsın sana doğal geliyor diyor

Back
X