Ben kendimi kandırmışım..

Lyd_____

Hiç Umudum Kalmadı.
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
657
2
26
Ankara
Hemen size içimi dökmek istiyorum kızlar
sinirden ellerim buz gibi oldu..
uzun zamandır sevgilimden numarasını değiştirmesini istiyodum,çünkü benden öncede o numarayı kullanıyordu,görüşmesini istemediğim kavgalı olduğum insanlar arayabiliyolardı,yada bayramda filan msj atabiliyolardı,o cevap vermesede oluyodu bu.yeni bi hat almasını istemedim ama hat almadan da numara değiştiriliyo hep bi bahane buldu ama sabrım taştı artık.
dün buna dedim ki buluşup halledelim bu numara işini o da tamam dedi.sabah msj attım napıyosun diye ankaranın bi ilçesinde akrabaları var oraya gidiceklermiş annesiyle ben sormadım neden gidiceksiniz filan diye çünkü sinirlendim o öyle söyleyince.haftalardır bekliyorum dedim bu numara değişsin diye,ama değiştirmemek için kırk takla atıyosun dedim.
ordan kavga çıktı işte yine saçma sapan şeyler söyledi
sen her akşam dışarı çıkıyosun, benden izin bile almıyosun,gezip tozuyosun filan ben neciyim burda filan dedi.(bi kaç kere bayram alışverişine gitim sadece)
inadına değiştirmiycem dedi
benim de tepem attı iyice
bende bırak bu bahaneleri eskiden görüştüğün kızlar seni arar da ulaşamaz diye korkuyosun,senden istediğim çok basit birşey neden yapmıyosun,saçma sapan bahanelerin arkasına sığınıyosun dedim.
ağzıma geleni söyledim.
bayramdan sonrada istanbula gidicem sıkıldım burda bende senin gibi alışveriş yapıcam dedi.orada akrabaları filan var..ben iyice sinirlendim delirdim bunu söyleyince.
zaten gidicekmişsin bahane arıyomuşsun ,hayatında ben yokmuşum gibi davranıyosun dedim
o da,ben annemden babamdan izin almıyorum dedi senden mi alcam,sen benden alıyomusun ki dedi..
sen ne biçim adamsın dedim senden istediğim bu kadar basit birşeyi yapmıyosun,bi de üzerine biyerlere gitme derdindesin dedim
başladık kavgaya çok kötü şeyler söylendi.
bi msj attım sen beni sevmiyomuşsun ben kendimi kandırmışım dedim,adi bi insansın,keske adam gibi adam olsaydın dedim.
daha kötü şeyler de söyledim.
sen tercihini yaptın dedim.
kapattım telefonu,sanırım bitti herşey hazmedemem yaptıklarını artık.
anlatıp rahatlamak istedim ama çok kötüyüm..

biraz fazla tepki vermişsin.. yani konu karşındaki değil.. sensin.. bence gerek yokmuş bu kadar kavgaya gürültüye hakarete falan.. madem öyle bahane olduğunu düşünüyorsun o zaman arkadaşım ben senin bahanelerinden bıktım şu kadarcık konuda bile huzurum yok güvenimi de sarstın iyicen bizden afedersin bi mok olmaz der öyle ayrılırdım...

Hemen size içimi dökmek istiyorum kızlar
sinirden ellerim buz gibi oldu..
uzun zamandır sevgilimden numarasını değiştirmesini istiyodum,çünkü benden öncede o numarayı kullanıyordu,görüşmesini istemediğim kavgalı olduğum insanlar arayabiliyolardı,yada bayramda filan msj atabiliyolardı,o cevap vermesede oluyodu bu.yeni bi hat almasını istemedim ama hat almadan da numara değiştiriliyo hep bi bahane buldu ama sabrım taştı artık.
dün buna dedim ki buluşup halledelim bu numara işini o da tamam dedi.sabah msj attım napıyosun diye ankaranın bi ilçesinde akrabaları var oraya gidiceklermiş annesiyle ben sormadım neden gidiceksiniz filan diye çünkü sinirlendim o öyle söyleyince.haftalardır bekliyorum dedim bu numara değişsin diye,ama değiştirmemek için kırk takla atıyosun dedim.
ordan kavga çıktı işte yine saçma sapan şeyler söyledi
sen her akşam dışarı çıkıyosun, benden izin bile almıyosun,gezip tozuyosun filan ben neciyim burda filan dedi.(bi kaç kere bayram alışverişine gitim sadece)
inadına değiştirmiycem dedi
benim de tepem attı iyice
bende bırak bu bahaneleri eskiden görüştüğün kızlar seni arar da ulaşamaz diye korkuyosun,senden istediğim çok basit birşey neden yapmıyosun,saçma sapan bahanelerin arkasına sığınıyosun dedim.
ağzıma geleni söyledim.
bayramdan sonrada istanbula gidicem sıkıldım burda bende senin gibi alışveriş yapıcam dedi.orada akrabaları filan var..ben iyice sinirlendim delirdim bunu söyleyince.
zaten gidicekmişsin bahane arıyomuşsun ,hayatında ben yokmuşum gibi davranıyosun dedim
o da,ben annemden babamdan izin almıyorum dedi senden mi alcam,sen benden alıyomusun ki dedi..
sen ne biçim adamsın dedim senden istediğim bu kadar basit birşeyi yapmıyosun,bi de üzerine biyerlere gitme derdindesin dedim
bi msj attım sen beni sevmiyomuşsun ben kendimi kandırmışım dedim,adi bi insansın,keske adam gibi adam olsaydın dedim.
daha kötü şeyler de söyledim.
sen tercihini yaptın dedim.
anlatıp rahatlamak istedim ama çok kötüyüm..

keşke böyle basit şeyler için tartışmasaydınız bide eminmisinki eski kızların aradığından falan ön yargılı yaklaşmışsın biraz bide birbirinize her gittiğinz yeride öncedende haber veriyormuydunuz yoksa bunlar senin yda onun için bahane mi?

ben uzun zamandır bunu ondan istediğim için yapmaması sinirlerimi bozdu artık çünkü yapması gereken çok basit birşey.
evt normalde herzaman haber veririz birbirimize ama ben ondan izin almamı istiyo o bende dışarı cıkarken izin almadım ondan bunu bahane etti.
kızların aradığınada eminim yanımda da oldu bu ortak arkadaşımzdı sevgilim cevap vermiyo ama her zaman aramaya devam ediyo,tabi arayan başkalarıda var mesela rahatsız olduğum biri daha var oda bayramda msj atar hep sevgilim cevap vermesede atar.
cevap vermediğini de şurdan biliyodum.o kişinin msj atığını görünce baktım online işlemlerden sevgilm ona cvp vermemiş.
rahatsz oluyorum artık neden gereksiz insanlarda numarası olsun ki:(

ben de şunu anlamıyorum...bir alışverişe çıkacak dahi olsanız izin mi alıyorsunuz birbinizden...ne varki bunda? bence sevgililerin bu kadar da müdahele etmeye hakkı yok...tamam erkekli kızlı bir grupla dışarı çıkacak olursun sevgilini arayıp söylersin böyle böyle diye... hadi diyelim izin de alırsın...ama alt tarafı alışverişte yada akraba ziyaretlerinde de izin almaya yada böyle büyük problemler çıkarmaya gerek yok bence...biraz sakin olun ilişkide...

bencede biraz fazla tepki göstermişsin..erkekler böyle bir şeyi direttiğin zaman hayatta yapmazlar..aynı çocuklar gibi..böyle yapmak yerine sen ona bir hat alıp hediye edebilirdin ya da daha tatlı dille ifade edebilirdin..neyse artık olan olmuş geçmiş olsun..biraz zamana bırak eğer birbirinizi seviyosanız barışırsınız zaten..

ben uzun zamandır bunu ondan istediğim için yapmaması sinirlerimi bozdu artık çünkü yapması gereken çok basit birşey.
evt normalde herzaman haber veririz birbirimize ama ben ondan izin almamı istiyo o bende dışarı cıkarken izin almadım ondan bunu bahane etti.
kızların aradığınada eminim yanımda da oldu bu ortak arkadaşımzdı sevgilim cevap vermiyo ama her zaman aramaya devam ediyo,tabi arayan başkalarıda var mesela rahatsız olduğum biri daha var oda bayramda msj atar hep sevgilim cevap vermesede atar.
cevap vermediğini de şurdan biliyodum.o kişinin msj atığını görünce baktım online işlemlerden sevgilm ona cvp vermemiş.
rahatsz oluyorum artık neden gereksiz insanlarda numarası olsun ki:(

mademki eminsin ozaman sevgilin bahane arıo diyebiliriz o zamn salla gitsin zaten sana değer veriyorsa ilerleyen zamnlarda belli olur bekle ve gör derim

bence çözülmeyecek bi mesele değil.. sadece kuru bi inat.. barışırsınız canım.. biraz üstüne gitmişsin gibi geldi, yüzyüzeyken değiştirelim aşkım falan deseydin daha mı iyiydi acaba.. o da senin onu umursamadiğini düşünmüş, yanlış anlamışsınız birbirinizi.. düzelir sıkma canını :34:

yok cnm hep sinirle söylemedim zaten.güzel bir şekilde konuştum söyledim.o da tamam dedi.ama hep bi bahane buldu benimde tepem attı artık.numara değiştirme olayı o kadar basit ki telefonla müşteri hizmetlerini arayıp değiştirebiliyorsun,gitmenede gerek yok yani.ama yapmadı altında birşey var sanırım.

bence çözülmeyecek bi mesele değil.. sadece kuru bi inat.. barışırsınız canım.. biraz üstüne gitmişsin gibi geldi, yüzyüzeyken değiştirelim aşkım falan deseydin daha mı iyiydi acaba.. o da senin onu umursamadiğini düşünmüş, yanlış anlamışsınız birbirinizi.. düzelir sıkma canını :34:

ilk söylediğimde öyle söyledim zaten canm üzerine gitmedim hiç.ama haftalar geçti..
sanmıyorum düzeleceğini.:(

ilk söylediğimde öyle söyledim zaten canm üzerine gitmedim hiç.ama haftalar geçti..
sanmıyorum düzeleceğini.:(

anladım canım, neden değiştirmek istemiyor acaba ? ben de senelerce aynı numarayı kullandım işim gereği eski öğrencilerim bilir numaramı, değiştirmek istemiyorum.. arayan oluyor, numarayı engelledim telefondan.. böyle bi gerekçesi varsa onu anlarız ama sen daha iyi tanırsın sevgilini..

sen her yaptıgın seyden ızın alıyormusun pekı ona karsı gereklı ozwerıyı gosterdın de mı sonuc olarak o boyle yapıyor

ağzıma geleni söyledim.sen ne biçim adamsın dedim senden istediğim bu kadar basit birşeyi yapmıyosun,bi de üzerine biyerlere gitme derdindesin dedim
daha kötü şeyler de söyledim.sen tercihini yaptın dedim.

Siz olanları hazmedemezsiniz ama o da bu lafları sindiremez...

Bana tartışmanızın üzerinden biraz daha zaman geçince söylediğiniz sözlerden pişman olacaksınız ve şu anda onun her söylediğinizi hak ettiğini düşünüyorsunuz ama ilişkiniz bittiği için kendinizi suçlayacaksınız hatta telafi etmek için uğraşacaksınız gibi geliyor...

"Anne babamdan izin almıyorum senden mi izin alacağım" derken haksız değil, bu sizin için de geçerli zaten...

Onun size ağır sözler sarf edip etmediğini yazmamışsınız ama eğer o sadece izin konusunda misilleme yapıp çizgisini koruduysa durumun bu hale gelmesinin sorumlusu sizsiniz, numara değiştirme konusunda haklı olsanız da haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi...

O kızlara cevap vermiş dahi olsaydı o mesele başka sizin ona "adi, keşke adam olsaydın" demeniz başka...Her türlü ilişki ve iletişimde tavırlar eleştirilmeli, karakterler değil... Önceki konularınızı, bu noktaya nasıl geldiğinizi bilemem ama kişiliğine saygı duyacak kadar da mı hatrı yoktu sizde?

anladım canım, neden değiştirmek istemiyor acaba ? ben de senelerce aynı numarayı kullandım işim gereği eski öğrencilerim bilir numaramı, değiştirmek istemiyorum.. arayan oluyor, numarayı engelledim telefondan.. böyle bi gerekçesi varsa onu anlarız ama sen daha iyi tanırsın sevgilini..

inan bilmiyorum canım,değiştirince gereksiz insanlar da olmıycak numarası bende huzursuz olmayacağm,istediğim şey çok mu zor bilmiyorum..ben tanıyamıyorum onu artık(((

numarasını değiştirmeyi kabul etmekle başta hata yapmış zaten...

ben aynı şeyi onun için yaptım,huzursuz olmasın diye..

sen her yaptıgın seyden ızın alıyormusun pekı ona karsı gereklı ozwerıyı gosterdın de mı sonuc olarak o boyle yapıyor

kızlı erkekli bi ortam olduğunda izin alıyorum ama o herzaman izin almamı istiyomuş..

Siz olanları hazmedemezsiniz ama o da bu lafları sindiremez...

Bana tartışmanızın üzerinden biraz daha zaman geçince söylediğiniz sözlerden pişman olacaksınız ve şu anda onun her söylediğinizi hak ettiğini düşünüyorsunuz ama ilişkiniz bittiği için kendinizi suçlayacaksınız hatta telafi etmek için uğraşacaksınız gibi geliyor...

"Anne babamdan izin almıyorum senden mi izin alacağım" derken haksız değil, bu sizin için de geçerli zaten...

Onun size ağır sözler sarf edip etmediğini yazmamışsınız ama eğer o sadece izin konusunda misilleme yapıp çizgisini koruduysa durumun bu hale gelmesinin sorumlusu sizsiniz, numara değiştirme konusunda haklı olsanız da haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi...

O kızlara cevap vermiş dahi olsaydı o mesele başka sizin ona "adi, keşke adam olsaydın" demeniz başka...Her türlü ilişki ve iletişimde tavırlar eleştirilmeli, karakterler değil... Önceki konularınızı, bu noktaya nasıl geldiğinizi bilemem ama kişiliğine saygı duyacak kadar da mı hatrı yoktu sizde?

kendisi her konuda ondan izin almamı bekliyor
ama bana senden mi izin alacağm diyor..
evt onun neler söylediğini yazmadım ama o da bana hakaret etti.
gerçekten izin almamamı sorun etmesi sadece bahane..misilleme değil yani.

Çok fevri davranmışınız gibi geldi bana ben olsam bende sinir olurdum aynı bu tepkiyi verirdim ama yanlış yapıyoruz keşke sakin olmayı başarıpta sorunları öyle çözsek.
Bi kaç güne kalmaz barışırsınız bence.

evet sakin olmak mümkün değildi o anda.
yarın annesinin ve babasının bayramını arayıp kutlamalımıyım sizce?

Back
X