Ben kendimi kandırmışım..

Kutla canım tabii niye kutlamayacakmışsın? Aç ayrıca telefonunu. İçinden geliyorsa da özür falan dile fevri davrandım diye. Çok küçük bir olay bu birbirinizi yıpratıp üzdüğünüze değmez nolur bak ilerde çok pişman olursunuz sonra. Biraz sakinleşin, ayrrılmaktan bahsetmeden düzgünce konuşun.

telefonumu açtım ama onun suçlu olduğunu düşündüğüm için birşey yapmıycam.ailesine söylediyse ayrıldığımızı aradığımda kötü bi tepkiyle karşılaşırım diye korkuyorum ama arıycam yinede.
tşkler yorumlarınız için kızlar.

ailesini arayıp kutladım bayramlarını
düne kadar sevgilim olan insan msj atmış çok kötü şeyler söylemiş..
sonra tekrar geldi msj numarasını değştircekmiş ama numarası arkadaşının üzerine güya onun imzası gerekiyomuş yalan mı gerçekmi bilmiyorum imza istemeleri..
artık hayatıma müdahale etmyceksin filan yazmış.
cevap vermedim çünkü bitirdim,o artık benim için gözü dışarda sorumsuz sadık olmaktan aciz rezil bi insan..
yalnızım artık.

sen bence sıkıldın artık bu adamdan çünkü yorumdun ve artık yanlız olmayı istiyorsun gibi geldi bana....hakkındır....

bnce ailesini de arama...ne gerek var sevgilisiniz sonuçta....

bi sakin ol sinir başa gelince mantık dışarı kaçarmış...dinlen ve sakin düşün kalbinin değil aklının dediğini yap...

çok anı bı karar değıl mı bu

bence bu kadar ağır konuşma

o da çok ağır konuşmuş o yüzden bu kararı aldım ölsemde geri dönmem artık.

sen bence sıkıldın artık bu adamdan çünkü yorumdun ve artık yanlız olmayı istiyorsun gibi geldi bana....hakkındır....

bnce ailesini de arama...ne gerek var sevgilisiniz sonuçta....

bi sakin ol sinir başa gelince mantık dışarı kaçarmış...dinlen ve sakin düşün kalbinin değil aklının dediğini yap...

hayır ben sıkılmadım o sıkılmış,ben hala seviyorum malesef
ama hayatıma karışamazsın ne demek..ne yaptığı belli olmayan bi adamla yapamam ben.

sende ona sinirle adi falan demiştin yalnış hatırlamıyosam..o da sinirle bişeyler söylemiş olabilir..bi kere daha düşün..ama bi ilişkide böyle küfürlü konuşulmaya başladımı da cıvığı çıkar o da ayrı mesele..

Back
X