ben kızımı doğurmak istemıyorum

nagehanceylin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2008
30
0
86
40
Aydın
a.sarkadaşlar bugun dogumla ilgili çok kötü hikayelerr dinledi ve ben doğum yapmaktan vazgeçtım.ya birşey bu kadarmı kotu olur ?bu kadarmı acı verici olur?evet öncedende korkuyordum ama bu kadar değil inanın çok korkuyorum siz nasılsınız korku hissediyormusunuz?senağlama

eh canim o ordan mecburen cikcak ha bugun ha yarin allahim herseye sabretme gucu veriyor sen her gelenin gidenin sole bole diyenin sozune gitme cunku o zaman hersey kotu olur buna emin ol allahim hepimizin yardimcisi oluyor emin ol buna hic korkma

Tahammül edilmicek bir ağrı değil canım ve sonucunda eline alacağın bu hediye dünyalara bedel bütün acılara değer vede öle abartıldıgı gibi bir acı yk inan bana çok çabuk unutuluyor Allah gücünü veriyor hayırlısı ile bir doğum yapmanı diliyor bebişinle ailene sağlıklı mutlu uzun bir ömür diliyorum

ozaman bırak yerinde kalsın...:roflol:

canım şöyle düşün yaşayacagın her acı ve sancı onu bir an önce kollarına almak için adımdır..a.s zaten kucağına aldığın an yavrunu bütün acıları oanda unutuyorsun ..rabbim bir avazda kurtarsın canım..:nazar:.allah yardımcınız olsun..sevgilerrr a.s.

dogum yapmak zor olmasaydi annelikte bu kadar yuce olmazdi... cocugunuz dogup ilk sesini duydugunuzda hissettiginiz duygulari, onu ilk kucaginiza verdiklerinde aldiginiz hazzi dunyada hicbirseyden alamazsiniz , yerdemisiniz goktemi bilmezsiniz... ona ilk gogsunuzu verdiginizde gozunuzun icine bakarak karnini doyurmaya calistigindaki halini gordugunuzde, o melekler gibi kokusunu icinize cektiginizde inaninki ne aci kaliyor ne baska birsey
keske her acinin sonu boyle tatli olsayerimseniben

Ay aklima annemin dedigi olay geldi.Annem dogumhanedeyken 16 yasinda biri yazik hamile doguracak bagiriyormuski ben korkuyorummm dogurmicammm ebelerde hem gulmusler haline hemde acimislar.Nereye kadar icinde tutucaksin elbet cikicak demisler agliya agliya dogum yapmis yazik.Kimbilir onada neler anlatti kocakarilar.Ay su felaket tellali cok bilmis kadinlardan nefret ediyorum yaaa.Korkma guzelim bende hamileyim ve simdiye kadar herkes nasil dogurduysa bende oyle dogurucam.Benim onlardan neyim eksik bosver sik disini annelik kolay degil.Sen bebegine kavusmayi dusun gerisini takma bir dahada oyle hikayeler dinleme anlattiklarindada orayi terk et canim..

canim korkma allah yardim ediyor ,dogum sancisini tarif etmek istenirse,adet agrilarinin biraz siddetlisi ama dogum bittigi anda hic bir agrin kalmiyor ama sezeryanla dogumdan sonra tamda bebeginin sana ihtiyaci varken aci cekiceksin ..heleki dogumdan sonra seni bakmaya biri gelmeyecekse hic sezeryan dusunme ..hic korkma suda varki ,dogumda bebeginin ilk saniyelerinde yaninda oluyorsun ve bu muthis bir duygu ,ama sezeryanda sen bu muthis dakikalari uyuyarak gecireceksin..

hele bi hamile kal yani istersen bebegi yap insallah
sonra sen gel bana sole tamam mi canim o zaman alirsin cevabi
kolay da sonra si zor ikiye ayrilmak kolay mi

arkadaşım emin ol değecek tüm acılarına. sen bırak bi kenara sağdan soldan duyduklarını.
yaşayacağınız mutluluğu düşünerek doğumuna motive ol. şu insanlarda ne diye anlatırlar böle insanı korkutan şeyleri.
aklıma kendi doğumum geldi. yanımda bir kadın sancı odasındayız. kadının 2. doğumu benim ilk. aynı anda suni sancı verildi bize ve o hemen doğuma girdi,kadın gık bile demedi. sonradan sordum sancın olmadımı hiç diye. olmazmı ama sen korkmayasın diye sesimi çıkarmamaya çalıştım dedi. ya böle insanlarda var işte. o densiz insanlara aldırma sen. herşey çok güzel olacak bak gör. selli yağmurlu derler buraşlarda. allah bi avazda kurtasın.bunları düşünme sen. o tür muhabbetlerden de uzak dur.svgler...

hele bi hamile kal yani istersen bebegi yap insallah
sonra sen gel bana sole tamam mi canim o zaman alirsin cevabi
kolay da sonra si zor ikiye ayrilmak kolay mi

doğum yapmadım ama ne kadar zor bişi olduğunu tahmin edebiliyorum belindeki kırıktan dolayı beline 8 vida takılarak amelyat olan biri olarak...hamilelik sancısı bilmem ama belimdeki kırık kemiklerin sinirlerimi kesmesinden dolayı acı çekmeyi ve ikiye ayrıldıktan soraki günlerde geçmek bilmeyen dakikaları çok iyi biliyorum...o yüzden cevap almak için bebek yapmaya gerek yok bence...

ben sadece doğumu sezaryanın daha kolay hale getirdiğini söliyen çok fazla insan gördüğüm için öyle bi öneride bulundum...yoksa ille de doğurcam diyen biri eğer normal doğumdan korkuyorsa tıbbın uygun gördüğü diğer yöntemi de deneyebilir diye düşündüm...

Ya ben bunları duyunca yada okuyunca cok sasırıyorum.Bende mı bı garıplık vardı kı?Hayatımda yasamadım dogum yapmak kadar zevklı bısey.Acı cekmedımmı ewt cekdım ama hayatta ınsanlar daha ne acılar cekıyo.Ayrıca anlatılan hıkayelerde bence oyle o an yasadıkları felan deıl.Ortamda ahhhh ah ben neler cekdım durumu yaratmak ıstenıyo gıbı gelıyo bana.Canım sakın korkma dogum yapmakdan.Ben sadece en son dıkıs atılırken bı rahatsızlıgımdan dolayı yaptıgım ıgne senı uyusturmayabılır canın yanabılır demısdı doktorum.Sadece o zaman dıkıs bıtene kadar kızım benımle kalsın dedım.Dıkıs atılırken duydugum acı belkı dogumdan kından daha cokdu.Artık kıyasladıgım acıyı sen tahmın et.Bı ıgne canımı yakdı ama ınan dogum o kadar da korktugun gıbı deıl.Umarım saglıkla gecırırsın bu donemı...

ben sezeryanla dogum yaptım cokda memnunum 8 saat sonra ayaklanmıştım bile tabiki bira sagrın oluo ee olcak o kadar sarılık tedavisi için 4 gun hastanede kaldım bebkle beraber ilgilenebildim bebekle yani yatalakta olmuosun bence normal dogumdan korkuosanız ki ben korkuodum sezer düşünün

canım doğum yapmak kadar yüce birşey biliyormusun allah nasıl tühümlediyse öylede çözer sen denenlere inanma dua et her doğum bir değildir kişiye veya vucuduna göre değişir doğum sonrası duyacagın sevinci bilseydin hiç endişe etmezdin bana en mutlu günün hangi gün deselerdi kızımın doğduğu gün derdim annelik öyle yüceki onu doğururken cektiğin acıyla pişer yeriğeldimi canını bile verirsin allah bir ağrıda kurtarsında kucağında gör yavrunu

a.sarkadaşlar bugun dogumla ilgili çok kötü hikayelerr dinledi ve ben doğum yapmaktan vazgeçtım.ya birşey bu kadarmı kotu olur ?bu kadarmı acı verici olur?evet öncedende korkuyordum ama bu kadar değil inanın çok korkuyorum siz nasılsınız korku hissediyormusunuz?senağlama

canım belki biraz saçma bir benzetme olabilir ama yazmak istedim yine.ben evlenmeden önce ilişki hakkında okadar çok şey duydumki hayatta yapamam demiştim ve benim ilk gece ayaklarım titremişti ve eşim tamam korkma sen ne zaman istersen dedi ve ertesi gün kendiliğinden ve herkesin anlattığı kötü bir şekilde olmadı acı bile fazla hissetmedim dersem yeridir yani.anlatmak istediğim herkes aynı şeyi yaşamaz,herkesin vucut yapısı çok farklı.bide bizim millette korkutma iç güdüsü vardır buna çok gıcık olurum heleki sana böyle bir şeyler anlatılması çok yanlış,sende sakın internette böyle şeyler okuma.ne güzel anne olacaksın,düşün normal doğum yapıyorsun tamam acı hissedeceksin ama sonrası senin kollarında ben hiç yaşamadım ama yaşayanlardan duydum çok güzel bir duyguymuş şuan kendimi düşündüm heyecanlandım.bence hiç korkma,çok korkarım dersen sezeryan var tamammı canıma.s.:1hug:

mecbur kalmazsanız sakın sezeryan olmayın.doğum sonrası çok acılar çekiyorsunuz.en az 15 gün bebeğimi beşiğinden dahi eğilip alamadım.normal doğumu tercih ediniz.bile bile kendinizi kestirmeyiniz.ben hem doğum sancısı çektim hem de sezeryan oldum.evde suyum geldi.anne karnında kaka yapmış günü geçtiği için hastaneye gittiğimde 3 cm açılmış.bir an önce bebeği pis suyun içinden dünyaya çıkarmamız gerek dediler.yoksa bebeğin hayatı tehlikeye gireceğini söylediler.acil ameliyata aldılar.26 aylık bir oğlum var allaha emanet olsun cümlemizinkiler.şimdide 13 haftalık hamileyim.hiç korkma bir günün başına geliyor canım bol bol dua et allah yardım eder.

kızlar ne güzel şeyler yazmışsınız ya ben hamile değilim evli bile değilim ama okadar güzel duygular yaşamışsınızki size imreniyorum YÜCE RABBİM SİZİ EVLATLARINIZI KORUSUN bende doğumdan çok korkarım asla yapamam derim ama sizin yazdıklarınız beni mest etti çok güzel annelersiniz siz yaaa

Back
X