buyudumde geldim diyo iste sorun orda, sadece zaman gosterebilir dogru mu yalan mi soyluyo ama ben zaten yanindayken aa bak ilerde zaten 3 sene dogru duzgun gorusemicez simdiden ayrilalim der diye korkuyorum, tabi o ayrilmadan ben ayrilmak istiyorum, cunku geride kalan hep daha cok uzulur
slm kizlar,
4 senelik bi iliskim var, bu 4 sene icinde 2 defa ayrildi benden, bunun kendine guvensizligi yuzunden, ben onun kendisi olmasina izin vermiyormusum falan diye, ama benim yaptigim hicbirsey yok, daha cok ona derdim hani seni sinir ettigim bisi varsa, yanlis bisi yapiyosam soyle diye, bu yok hayir mukemmelsin sen derdi, ayrilik ani gelirdi, seni seviyorumlarla baslayan gun ilerde mutlu olursun umarimla bitti 2 kez. sonra yine baristik.
su an hersey cok guzel gidiyo, ama ona guvensizim sanki hala, hep diyo bana zaman ver sana gostericem artik cocuk olmadigimi, biz 2inci ayriligimizda 1 ay hic konusmadik, bu geri geldiginde 2 hafta falan surundurdum, barismicam diye takmistim ama araya sokmadigi insan kalmadi, ablasi annesi hep dediler biz kefiliz diye ama sevdigim icinde sonra dayanamayip tekrar baristim. pek kavga etmeyiz, cok kiskancimdir ama bu yuzden degildi ayriliklarimiz ve pek sikmamda onu, sadece sakayla karisik hissettiririm kiskancligimi.
neyse bu yaz ben amerikaya gidicem 1 sene okul icin, yazin onun tatili oldugunda gelicek falan ve ayrilik olsada cabuk gecer diye umuyoruz 1 sene. o tip okuyo, ve ben geldigimde o 2 senelik sehirdisinda olabilme ihtimali yuksek, sadece 2-3 saat falan uzaklikta olabilir. ama ben simdi cok korkuyorum, buna yine eserlerde ayrilir aa bak uzakta durucaz birbirimizi beklemeyelim diye, hani ben amerikadayken ayrilmasak diger 2 sene daha olucak, acikcasi guvensizim onun celiskili aklina, artik duzeldim sacmalamam sensiz olmuyo falan diyo, ama ben korkuyorum, hatta ondan simdi ayrilmayi bile dusundum, kafam cok karisik, ileride neler bekliyo bilmiyorum, fikirlerinize ihtiyacim var nolur
slm kizlar,
4 senelik bi iliskim var, bu 4 sene icinde 2 defa ayrildi benden, bunun kendine guvensizligi yuzunden, ben onun kendisi olmasina izin vermiyormusum falan diye, ama benim yaptigim hicbirsey yok, daha cok ona derdim hani seni sinir ettigim bisi varsa, yanlis bisi yapiyosam soyle diye, bu yok hayir mukemmelsin sen derdi, ayrilik ani gelirdi, seni seviyorumlarla baslayan gun ilerde mutlu olursun umarimla bitti 2 kez. sonra yine baristik.
su an hersey cok guzel gidiyo, ama ona guvensizim sanki hala, hep diyo bana zaman ver sana gostericem artik cocuk olmadigimi, biz 2inci ayriligimizda 1 ay hic konusmadik, bu geri geldiginde 2 hafta falan surundurdum, barismicam diye takmistim ama araya sokmadigi insan kalmadi, ablasi annesi hep dediler biz kefiliz diye ama sevdigim icinde sonra dayanamayip tekrar baristim. pek kavga etmeyiz, cok kiskancimdir ama bu yuzden degildi ayriliklarimiz ve pek sikmamda onu, sadece sakayla karisik hissettiririm kiskancligimi.
neyse bu yaz ben amerikaya gidicem 1 sene okul icin, yazin onun tatili oldugunda gelicek falan ve ayrilik olsada cabuk gecer diye umuyoruz 1 sene. o tip okuyo, ve ben geldigimde o 2 senelik sehirdisinda olabilme ihtimali yuksek, sadece 2-3 saat falan uzaklikta olabilir. ama ben simdi cok korkuyorum, buna yine eserlerde ayrilir aa bak uzakta durucaz birbirimizi beklemeyelim diye, hani ben amerikadayken ayrilmasak diger 2 sene daha olucak, acikcasi guvensizim onun celiskili aklina, artik duzeldim sacmalamam sensiz olmuyo falan diyo, ama ben korkuyorum, hatta ondan simdi ayrilmayi bile dusundum, kafam cok karisik, ileride neler bekliyo bilmiyorum, fikirlerinize ihtiyacim var nolur
yorumlariniz icin cok tesekkurler, bendeki korku su anki iliskimi istedigim gibi neseli geciremememe sebep oluyo, aklima geliyo arada suskunlasiyorum falan, sonra o elimden geleni yapiyorum ve devamda edicem, nolur yapma boyle diye, ama bendeki o birakmadan ben birakiim var, nasil atlaticam bunu, sanki hep ondan intikam alasim var, gulersiniz belki sacmaligina ama, nikah masasina (cikarsak eger bu gidisle!) orda birakasim bile var sirf beni uzdugu icin, bazen sacmaliyorum boyle cunku cok guzel bi gelecek bizi bekliyo olabilir
slm kizlar,
4 senelik bi iliskim var, bu 4 sene icinde 2 defa ayrildi benden, bunun kendine guvensizligi yuzunden, ben onun kendisi olmasina izin vermiyormusum falan diye, ama benim yaptigim hicbirsey yok, daha cok ona derdim hani seni sinir ettigim bisi varsa, yanlis bisi yapiyosam soyle diye, bu yok hayir mukemmelsin sen derdi, ayrilik ani gelirdi, seni seviyorumlarla baslayan gun ilerde mutlu olursun umarimla bitti 2 kez. Sonra yine baristik.
Su an hersey cok guzel gidiyo, ama ona guvensizim sanki hala, hep diyo bana zaman ver sana gostericem artik cocuk olmadigimi, biz 2inci ayriligimizda 1 ay hic konusmadik, bu geri geldiginde 2 hafta falan surundurdum, barismicam diye takmistim ama araya sokmadigi insan kalmadi, ablasi annesi hep dediler biz kefiliz diye ama sevdigim icinde sonra dayanamayip tekrar baristim. Pek kavga etmeyiz, cok kiskancimdir ama bu yuzden degildi ayriliklarimiz ve pek sikmamda onu, sadece sakayla karisik hissettiririm kiskancligimi.
Neyse bu yaz ben amerikaya gidicem 1 sene okul icin, yazin onun tatili oldugunda gelicek falan ve ayrilik olsada cabuk gecer diye umuyoruz 1 sene. O tip okuyo, ve ben geldigimde o 2 senelik sehirdisinda olabilme ihtimali yuksek, sadece 2-3 saat falan uzaklikta olabilir. Ama ben simdi cok korkuyorum, buna yine eserlerde ayrilir aa bak uzakta durucaz birbirimizi beklemeyelim diye, hani ben amerikadayken ayrilmasak diger 2 sene daha olucak, acikcasi guvensizim onun celiskili aklina, artik duzeldim sacmalamam sensiz olmuyo falan diyo, ama ben korkuyorum, hatta ondan simdi ayrilmayi bile dusundum, kafam cok karisik, ileride neler bekliyo bilmiyorum, fikirlerinize ihtiyacim var nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?