ben korktum simdi

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
slm kizlar,

4 senelik bi iliskim var, bu 4 sene icinde 2 defa ayrildi benden, bunun kendine guvensizligi yuzunden, ben onun kendisi olmasina izin vermiyormusum falan diye, ama benim yaptigim hicbirsey yok, daha cok ona derdim hani seni sinir ettigim bisi varsa, yanlis bisi yapiyosam soyle diye, bu yok hayir mukemmelsin sen derdi, ayrilik ani gelirdi, seni seviyorumlarla baslayan gun ilerde mutlu olursun umarimla bitti 2 kez. sonra yine baristik.

su an hersey cok guzel gidiyo, ama ona guvensizim sanki hala, hep diyo bana zaman ver sana gostericem artik cocuk olmadigimi, biz 2inci ayriligimizda 1 ay hic konusmadik, bu geri geldiginde 2 hafta falan surundurdum, barismicam diye takmistim ama araya sokmadigi insan kalmadi, ablasi annesi hep dediler biz kefiliz diye ama sevdigim icinde sonra dayanamayip tekrar baristim. pek kavga etmeyiz, cok kiskancimdir ama bu yuzden degildi ayriliklarimiz ve pek sikmamda onu, sadece sakayla karisik hissettiririm kiskancligimi.

neyse bu yaz ben amerikaya gidicem 1 sene okul icin, yazin onun tatili oldugunda gelicek falan ve ayrilik olsada cabuk gecer diye umuyoruz 1 sene. o tip okuyo, ve ben geldigimde o 2 senelik sehirdisinda olabilme ihtimali yuksek, sadece 2-3 saat falan uzaklikta olabilir. ama ben simdi cok korkuyorum, buna yine eserlerde ayrilir aa bak uzakta durucaz birbirimizi beklemeyelim diye, hani ben amerikadayken ayrilmasak diger 2 sene daha olucak, acikcasi guvensizim onun celiskili aklina, artik duzeldim sacmalamam sensiz olmuyo falan diyo, ama ben korkuyorum, hatta ondan simdi ayrilmayi bile dusundum, kafam cok karisik, ileride neler bekliyo bilmiyorum, fikirlerinize ihtiyacim var nolur

Yanında da olsan bu çocuk zaten ayrılıp duruyomuş
Madem kendine güveni yok büyüsün de gelsin

Karakteri oturmuş, kendinden emin biri olsa mesafe sorun olmaz
Bununsa burnunun dibinde de olsan şimdiden ayrılıp barışıyo, evlilik sorumluluğuna girebilmesi çok zor.. Girse bile yine hey heyler gelince ayrılma lafları havalarda uçuşur muhtemelen..

buyudumde geldim diyo iste sorun orda, sadece zaman gosterebilir dogru mu yalan mi soyluyo ama ben zaten yanindayken aa bak ilerde zaten 3 sene dogru duzgun gorusemicez simdiden ayrilalim der diye korkuyorum, tabi o ayrilmadan ben ayrilmak istiyorum, cunku geride kalan hep daha cok uzulur

Bence açık açık konuş
2 oldu 3.olursa bir daha selamı bile keserim de
Madem zaman gösterecek diyorsun, en azından bilsin de ayağını denk alsın
Almazsa da zaten herşeyi göze almış olur, sende gerekeni yaparsın
Ne gördü de yoruldu ki şimdiden

Bence ilerde mesafe girerse soyle mi olur boyle mi olur diye kendini strese sokma.Gelmemis gunu yasamadan bilemessin simdiden kafani bulandirma derim.

Bende suan amerikada okuyorum haziranda donucem kismetse. Benimde 3 yillik iliskim var ama bi sorun yasamadik biz zaten hergun skype fln yaptik ama arada manyakliklari tutuyo sevgilimin. Bizim mukemmel bi iliskimiz hic bi zaman olamadi defalarca ayrildik ama mesafeyi sorun ediyosan bu cok buyuk bi sorun degil kafandada karisikliklar varsa bunla ilgili bitirmeye deymez bence 4 yillik iliskiyi seviyosan eger

yazını okuyunca cocukluk arkadasımın bundan kac ay once delı gıbı asık oldugu ama yaklasık 1ay cıktıkları bır doktor geldı aklıma 1kac ay ıcınde amerıkaya gıdıcek.. cocuk bosanmıs ogrencı ıken evlenmıs ev arkadası ogretmenle .. cocukta sureklı guvensızdı kendıne kızda bulurdu bahaneyı ayrıldılar coksukur .. bence psıkolojısı bozuk bır sevgılı yı daha fazla bekleme ayrıl barıs bu cocuk oyuncagımı

yorumlariniz icin cok tesekkurler, bendeki korku su anki iliskimi istedigim gibi neseli geciremememe sebep oluyo, aklima geliyo arada suskunlasiyorum falan, sonra o elimden geleni yapiyorum ve devamda edicem, nolur yapma boyle diye, ama bendeki o birakmadan ben birakiim var, nasil atlaticam bunu, sanki hep ondan intikam alasim var, gulersiniz belki sacmaligina ama, nikah masasina (cikarsak eger bu gidisle!) orda birakasim bile var sirf beni uzdugu icin, bazen sacmaliyorum boyle cunku cok guzel bi gelecek bizi bekliyo olabilir

Anlıyorum seni çünkü benim bir ilişki var ve aramıza mesafeler girdi.İlişkiye başladığımızda ben 3.sınıfın sonlarındaydım 1 sene sonra ailemin yanına döncektim bunu bilerek kabullenerek başladık.Ama bir zaman sonra ben kendimi yemeye başladım ''ay ileride nolcak? ay nasıll yapcaz? Acaba ilişki yürüyecek mi ? '' gibi gibi bir sürü soruyla beraber olduğumuz güzel zamanları onada kendimede zehir ettim.Bazen o kadar bunalttım ki onu yeter diye isyan etti.Ben ailemin yanına döndükten sonra çok zor zamanlar geçirdim ama mesafe hiçbir zaman sorun olmadı.Korkularım boşunaymış.Şimdi o kadar pişmanım ki keşke diyorum daha sakin kalabilseymişim beraber olduğumuz zamanın tadını doyasıya çıkarsaymışım ama elimde değiildi maalesef.

yazının başında yaşı küçüktür belki diye düşündüm ama tıp okuyor demişsin demek ki o kadar da küçük değil.biz de eşimle ilk 2 yıl ayrılıp barıştık şu an da çok mutluyuz.ama bu çocuğun bu kadar güvensizliği canı sıkıldıkça ayrılıp barışması ve en önemlisi senin sürekli acaba ayrılacak mı diye tedirgin olman kötü.bence artık sevmiyorsan ayrıl bitsin.araya girenler belki mutlu olacaksınız zannediyor ama inan olmuyor.başkalarının hatırı için mutlu olunmuyor.yok hala seviyorum diyorsan oluruna bırak.eğer yine bir şeyleri bahane edip ayrılırsa ok der yoluna gidersin bir dahada geri dönmezsin ona.ama önce ben ayrılmayı düşünüyorum düşüncesi biraz tuhaf geldi.sonuçta insanlar anlaşamayıp ayrılmaya karar vermişse önce o mu söyledi bu mu söyledi çok da önemli değil.bence yani...

İlk ayrıldığınızda çocuk olduğunu söylediniz ikinciye geri dönüyorsa ya kimse yoktur yalnızlıktan yada gerçekten hatasını anlamıştır.
Eğer hatasını anladıysa zaten size eskisinden daha fazla ilgi gösterebilir kaybetme korkusundan dolayı sizde böyle hissediyorsanız o zaman bir daha ayrılacağınızı düşünmeyin
Hayat ne süprizlerle doludur ne olacağı belli olmaz umarım mutlu olursunuz.

Öleceğimizi biliyoruz ama bunu bildiğimiz için yaşamaktan vazgeçiyor muyuz ; hayır

Daha önce yaşadıkların yüzünden tedirgin olman doğal ama ayrılıklarda geride kalan olmayacağım diye kendini yiyerek yaşayamazsın

Zamana bırakıp göreceksin, bir sıkıntı sezersen zaten ona göre davranırsın

büyüdümde geldim? Bu nedir ya:) daha büyümemiş bu belli. Ayrıca seninde güvenin kalmamış sadece sewgiyle yürümez bu ilişki . Bence bitirme ama çokta umutlanma zamana bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…