• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben kt niyetli deilim

kenyaa

annesinin kuzusuuuu
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
6.404
3
156
Bursa
arkadaslar mrb belki yazarsam rahatlarım dedim annem beni delirtiyor yaa hergun tartısacak bisiler buluyoruz ben ak dersem o mutlaka kara diyor deli oluyorum bu durumu kardesim bile farketmiş yani ablamın ustune cok gidiyorsun diyor bu defa ona takıyor kesinlikle kabullenmiyor her soylediğimi ayırmadan yanlıs anlıyor ben kotu degilim yaa herseyi kafasına takıyor yaa ustelik ben hamileyim bu kadar ustume gelmesini dogru bulmuyorum illa beni bagırtacak aglatacak cok yuksek sesle konusuyor bende konusunca ben ona bagırıyor oluyorum cunku o anne oldugu için

bir örnek vereyim bir bebek odası satan magazaya girdik fiayt ogrenmeye ona pahalı geldi ve anane olarak o almak istiyor bende pahalısına gidemiyorum öyle olunca içime sineni alamıcam o alırsa bu defa ben sen alma biz alırız bu kadar pahalı bişi aldıramam sana dedim onada taktı bu defa illa pahalımı olmak zorundaymıs begenmek onemli degil ucuz olsunda daha neler neler ama hep tutarsız yaa

Son düzenleme:
Sakince sorun bakalım annenize,
belki bir sorunu vardır ve onun için agresfleşiyordur...
bence, anne kız iyice konuşup,dertleşip çözebilirsiniz bu durumu...
sevgiler...

ben onu cok seviyorum biliyorum oda beni canından cok seviyor ama hamileliğimden hormonlarımdan dolayı söylediklerine cok takılıp üzülüyorum

Annen ne kadar verebiliyorsa versin sen de üstünü tamamla ne var bunda ...Ya hep ya hiç yapmaya gerek yok.Evet annecim biraz pahalı o yüzden sen normalde olması gereken fiyatı öde ben üstünü tamamlarım dersin..

annen menapoz dönemine girmiş olabilir canım üstüne fazla gitme sen de kafana fazla takma
hamilesin stresin sıkıntın bebeğine zarar vermesin yerimseniben

ben onu cok seviyorum biliyorum oda beni canından cok seviyor ama hamileliğimden hormonlarımdan dolayı söylediklerine cok takılıp üzülüyorum

canım ne kadar olsa annendir kalbini kırma.sende anne olacakmışsın hayırlısıyla işallah.anneler her zaman kızlarının iyiliği için söylerler..

barıstık arkadaslar onun benim kustugumden bile haberi yokmus kardesimden duyunca aradı
malum hamilelik :)

Annelerimiz biz çaresiz birer bebekken nasıl bize sahip çıkıp, kırıp döktüğümüze sabrederek, güçlüklere göğüs gererek mücadele ettilerse şimdide biz onların bu hallerine sabretmeliyiz.Çünkü onlar da yavaş yavaş çocuklaşıyorlar yaşlandıkça...Bir de sen hamilesin, duygusal ve alıngan olabilirsin.Bunları gözönüne alarak davran annene...Bir de annesi olmayanları düşün...mafoldumben

Bazen böyle oluyor
Sanırım anneciğinizin yaşı ilerlemiş menapozun etkilerini gösteriyor
Ben ne dersem doğrudur, benden başka kimse bilmez düşünceleri sarmış
Siz de anne olmaya adaysınız, artık onu daha iyi anlıyor olmalısınız
Sizin ya da onun kötü niyetinden değil bence bu, isteyerek yaptığını da sanmıyorum
ıdare edeceksiniz başka çareniz yok.
Rabbim daha büyük dert vermesin a.s.

Back
X