arkadaslar mrb belki yazarsam rahatlarım dedim annem beni delirtiyor yaa hergun tartısacak bisiler buluyoruz ben ak dersem o mutlaka kara diyor deli oluyorum bu durumu kardesim bile farketmiş yani ablamın ustune cok gidiyorsun diyor bu defa ona takıyor kesinlikle kabullenmiyor her soylediğimi ayırmadan yanlıs anlıyor ben kotu degilim yaa herseyi kafasına takıyor yaa ustelik ben hamileyim bu kadar ustume gelmesini dogru bulmuyorum illa beni bagırtacak aglatacak cok yuksek sesle konusuyor bende konusunca ben ona bagırıyor oluyorum cunku o anne oldugu için
bir örnek vereyim bir bebek odası satan magazaya girdik fiayt ogrenmeye ona pahalı geldi ve anane olarak o almak istiyor bende pahalısına gidemiyorum öyle olunca içime sineni alamıcam o alırsa bu defa ben sen alma biz alırız bu kadar pahalı bişi aldıramam sana dedim onada taktı bu defa illa pahalımı olmak zorundaymıs begenmek onemli degil ucuz olsunda daha neler neler ama hep tutarsız yaa
bir örnek vereyim bir bebek odası satan magazaya girdik fiayt ogrenmeye ona pahalı geldi ve anane olarak o almak istiyor bende pahalısına gidemiyorum öyle olunca içime sineni alamıcam o alırsa bu defa ben sen alma biz alırız bu kadar pahalı bişi aldıramam sana dedim onada taktı bu defa illa pahalımı olmak zorundaymıs begenmek onemli degil ucuz olsunda daha neler neler ama hep tutarsız yaa
Son düzenleme: