Ben kuruntu ediyorum sanki....Adını koyamadım....

hanne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2006
700
3
0
Diğer
konunun nereye uygun düşeceğini bilemedim bu yüzden yanlış yere açııyo olabilirim başlığı..

en iyisi sizlerle paylaşmak olduğunu düşündüm çünkü artık kendimi normal görmüyorum.hiçbir arkadaşımla paylaşamam bunu.:(

sorun şu.karşımdaki kişinin bana yakın olduğunu yada bana karşı bi ilgisinin olabileceğini hissediyosam o andan itibaren sorun haline getiriyorum.fazlasıyla abartıyorum.sanki yaşanan birşeyler varmışda,,sonra "yok öyle birşey diyorum kendi kendime,kuruntu hepsi,bak işte diğerlerine karşı da böyle" sonra en ufak bişeyi jest olarak görebiliyorum.yani belki bi anlamda karşı taraftan o ilgiyi yada hassaslığı görmek hoşuma gidiyor ama işte ben bunu kafamda günlerce büyütüp stres yapıyor ve içinden çıkılmaz bir hale dönüştürüyorum.yanında heyecanlanıyorum çünkü hep bir acaba oluyor,,bir de bu yetmezmiş gibi sanki sorun eden ben değilmişcesine soğuk ve mesafeli davranıyorum.sonra da üzülen yine ben oluyorum.napıcamı bilemiyorm kızlar yaa aşka hem uzak duruyorum hem de ilgi bekliyorum aaynı zamanda o ilgiyi görünce kaçıyorum.ya belki ben yanlış yorumluyorum,,belki ilgisizlik,vs,,bunun nedeni,,bilmiyorum,sanırım en baştan bu tür vesveselere engel koymak.......

çok karışık kız kafam karıştı

hoşuna gidiyorsa neden kaçıyorsn ve kaçıyorsan niye ilgi bekliyorsun
kafamçokkarıştı

çok karışık kız kafam karıştı

hoşuna gidiyorsa neden kaçıyorsn ve kaçıyorsan niye ilgi bekliyorsun
kafamçokkarıştı

işte sorun bu yaa..benim hoşuma giden yalnızca o yakınlığı görmek,

ve ilk adımı ondan istemek,ve beklemek,

ya da şöyle diyelim,ben ilk adımı attım fakat bu tamamen benim yanlış anlamamdan kaynaklanmış ve hareketlerini yanlış yorumlamışım bunu gurur yaparım işte mafoldumben

yani sana her bakanı seninle her konuşanı aşka mı baglıyorsun?olabilir bu..aşk istedigin içindir belki...boşuna üzülme bence sorun yok..insan yanlış anlayabilir..daha dikkatli ol ayakların yere bassın zamanla aşarsın..

bana her bakan benimle her konuşan dersek biraz abartmış oluruz o kadar değil :bbo:

ya ne bilim mesela benle şakalaşması damarıma basması vs. sadece bana çay ikram etmesi vs.bi bakışını falan yakalamadım gerçi kendiini yakın hissettiği içinde olabilir belkibilmiyorum işte ama adı üstünde erkek :)

sanırım ihtiyacım da varki,işte bunlardan sonra ben ihtimalleri artırıyorum,hem olumlu hem olumsuz,ya neyse bundan sonra olacağı varsa olur yoksa da olmaz artk boşuna bunları düşünmemin bi gereği yok zannedersem..

kadercıyım dıyıp akışına bırakıyorsan basına ıyı seyler de gelır kötulerı de

vallaha yardım etmeden duramadım al yazdım işte.

bence sen biriyle beraber olmak sevilmek istiosun

ve şuan boşluktasın

o ndenle de bu saydğn davranışları görünce sana aşık olduunu zannediosun karşı tarafın

eet bi erkek hoşlandığı kıza böyle davranışlar sergileyebilir

ama şunu unutma erkekler istedikleri kıza ne olursa olsun açılırlar

sende bu açılma anına kadar beklemelisin, adım atmana gerek yok onun ilgisi varsa zaten söyler

onun dışındada herkese arkadaşçıl yaklaş

MissA tşk ederim cnm yorumun için

evt ben de böyle düşünüyorum,böyle bi düşüncesi varsa bi şekilde açılır..

bir de flört etme zamanlarını geçtim,o da yaşça olgun sayılır bende,ya aşk değil de istediğim sevgi saygı çerçevesinde düzgün bir ilişki

kafam atıcam bu düşünceyi..sıradan biri gözüyle bakıcam artk kendimi yoruyorum yaa

MissA tşk ederim cnm yorumun için

evt ben de böyle düşünüyorum,böyle bi düşüncesi varsa bi şekilde açılır..

bir de flört etme zamanlarını geçtim,o da yaşça olgun sayılır bende,ya aşk değil de istediğim sevgi saygı çerçevesinde düzgün bir ilişki

kafam atıcam bu düşünceyi..sıradan biri gözüyle bakıcam artk kendimi yoruyorum yaa

anlattıklarının büyük çoğunluğu beni de ifade ediyor. eğitimci hastalığı mı acaba bu? :P bence korkulardan oluyor. içe dönüklüğü bi şekilde bastırmaya çalışıyorsun. o da mesafe olarak çıkıyor ortaya.

ama bu yaşta flört olmaz fikrine katılamam, yaşın kaç bilmiyorum ama her yaşta flört olabilir bence.

bence aşk istediğin için hemen kendin kafanda kurmaya başlıyorsun ama bir taraftan da ya ben yanılıyorsam ve onunla iilgilendiğimi fark eder de rezil olursam diye de kendini kasıyorsun. rahat ol boş ver, içinden geldiği gibi davran

evt arkadaşlar bir yandan o ilgisi hoşuma gidiyor ama tam emin olamadığım için de benim de ona karşı olan ilgimi farketmesinden yada boşa çıkıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum

Back
X