herkese merhaba.ben hilal kayıkcı. mart ayı ücretsiz maya tüp bebek talihlisi .1 hafta kaldı tedaviye başlamamıza Allah kısmet ederse:)ben sizlerle paylaşmak istedim.ücretden dolayı ilk muayeneye gittiğimde tereddüt etmiştim hastaneyide beğendik eşimle ama ücret için beklemek zorunda kaldık.osman hoca muayne etti ve ve çıktık.2 ay önce.bende öylesine form doldurmuştum internetten ayın çekilişi die .hiç inanmazdık şimdiye kadar formalitedir die düşündük .mart sonu bizi aradılar mayadanve çok şaşırdık internetten sayfalarına baktık evet biziz murat ve hilal kayıkcı çifti die.::haziran 7 de 2 yıllık evli olacağız.bu ilk denememiz olacak inşallah.ben evliliğimin 20 günü hamileyim die hastahaneye gittiğimde dış gebelik olduğumu öğrendim ve ameliyat oldum tübün birini aldılar dieri tıkalıydı ve yumurtalığımın birinide aldılar tüpbebek serüvenim böyle başladı şimdiye kadar hiç sorun değildi ama yaşım 30 artık inşallah evet dedik bu fırsatı kaçırmayalım diye:) Alllah ol derse olur herşey hiçkimse umudunu kesmesin sadece sabır tefekkür kardeşler.bize dua edin inşallah hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim.inşallah hamile haberleriyle tekrar aranıza gelirim.Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları inşallah. selametle kalın:)
merhaba canım,bende mayada tedavi görüyorum dondurulmuşlarla 3.tedaviye başladım 2 gün önce.allah herkezin yardımcısı olsun gerçekten sabır gerekiyor hem maddi hem manevi yıkılıyosun çünkü olmadığı zaman.isteyen herkeze nasip eder inş bu duyguyu
Mrb bende mayada tedavi görüyorum.ilk tedaviye ekim ayında başladık 1 kasımda embrıyo koyuldu ve 20 aralıkta kürtaj oldum. önümüzdeki aylarda dondurulmuşlarda yola devam edeceğiz.
Sizin haberinizi mayanın kendi sitesinde ilk okuduğumda allah yardımcıları olsun inş. Diye dua etmiştim.
Bu ilk tedaviniz mi?
canım dondurulmuşlarla bu 3.tedaviye başladım bakalım hayırlısı hiç gebelik olmadı canım daha zamanı var demekki kendimi öyle avutuyorum
Mrb bende mayada tedavi görüyorum.ilk tedaviye ekim ayında başladık 1 kasımda embrıyo koyuldu ve 20 aralıkta kürtaj oldum. önümüzdeki aylarda dondurulmuşlarda yola devam edeceğiz.
Sizin haberinizi mayanın kendi sitesinde ilk okuduğumda allah yardımcıları olsun inş. Diye dua etmiştim.
Bu ilk tedaviniz mi?
evet 2 yıllık evliyim ilk tedavim hiçbir bilgim yok bu konularda ama bilgi sahibide olmak istemiyorum.şükürler olsun belki ilk olduğu için sıkıntılı falanda değiliz garip bi duygu var ne çok isteme nede istememe gibi bi durumum var.sebebini bilmiyorum.dün gece sabaha kadar buradaki yazıları okudum ve insanların bu durumun nekadar çok maddi manevi sıkıntılara soktuğunu gördüm başıma gelmeden bilemem arkadaş yazmışya onlar sadece elçi Allah bilir.şuan adet gününü bekliyoruz neler olacak bilmiyorum:)Allahım herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah.
bencede en mantıklısını yapıyorsun sakın kaptırma kendini.ben gebe olduğumu öğrenince tamam bitti bu iş demiştim ama dedim ya rabbim ol dememiş.sabır sadece kendini sakın kaptırma.bide benden sana tavsiye gebe kaldığında çok ağrıların oluyor kasıklarda uyurken falan birden vuruyor .dayanabildiğin kadar dayan.ağrı kesici olarak parol veriyorlar içmemeye çalış.ben bi kere içtim hep acaba diye kafamda soru işaretleri kaldı bu sebepten mi oldu diye...
kolay gelsin.allah yardımcımız olsun...
allah razı olsun .bugün adet oldum yarın başlıcaz allah izin veririse inşallah rabbim cümlesinin yardımcısı olsun:) kardeşim nasipten öte yok.nasibimizde varsa rabbim önümüzü öyle bi açarki şaşarkalırız.ben yazdım daha önce içimde bilmediğim bir sebep tedaviye başlamıyordum eşim istiyodu ama ben hep bahaneler uyduruyordum biraz maddi yönden bekliyordum ama daha ilk denemem bişekilde bulurduk ama rabbim resmen başlamamız için öylesine formu doldurdum ve bize çıktı ilk yani bunlar hep sebep. olurmu bilmiyorum olmazsa nasıl olurum onu dahi hissetmiyorum. burda yazıları okudum ve dedimki ben bukadar hissim yokken bu konuda insanlar nasıl yanıyo şuanki duygularım bunlar kardeşiim ama olmazda bende burdakiler gibi olada bilirim allah bilir :)inşallah hayırlı haberlerle dönerim .
allah razı olsun .bugün adet oldum yarın başlıcaz allah izin veririse inşallah rabbim cümlesinin yardımcısı olsun:) kardeşim nasipten öte yok.nasibimizde varsa rabbim önümüzü öyle bi açarki şaşarkalırız.ben yazdım daha önce içimde bilmediğim bir sebep tedaviye başlamıyordum eşim istiyodu ama ben hep bahaneler uyduruyordum biraz maddi yönden bekliyordum ama daha ilk denemem bişekilde bulurduk ama rabbim resmen başlamamız için öylesine formu doldurdum ve bize çıktı ilk yani bunlar hep sebep. olurmu bilmiyorum olmazsa nasıl olurum onu dahi hissetmiyorum. burda yazıları okudum ve dedimki ben bukadar hissim yokken bu konuda insanlar nasıl yanıyo şuanki duygularım bunlar kardeşiim ama olmazda bende burdakiler gibi olada bilirim allah bilir :)inşallah hayırlı haberlerle dönerim .
merhaba hilal,kampanya sonucu mayadan ücretsiz tüpbebek kazandığını okudum,tebrikler.gerçekten hastane hiçbişeyden ücret almıyor mu?testler için ücret aldılarmı,ilaçları kendiniz mi alıyorsunuz,bunları ve prosedürü detaylı yazarmısın?bende şansımı denemek istiyorum...
maya ve hemşireler hakkında soruların ve merak edeceğin şeyler olursa buradan görüşürüz ben takip ediyorum sürekli.görüşürüz allah yardımcın olsun.
çok sağol şuana kadar hiçbir sorun yok kardeş memnunuz bizdede bir problem olmadı şükürler olsun yarın transfer var 4 yumurta döllenmiş 11 00 de hayırlısıyla randevu dua edin sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?