herkese merhaba.ben hilal kayıkcı. mart ayı ücretsiz maya tüp bebek talihlisi .1 hafta kaldı tedaviye başlamamıza Allah kısmet ederse:)ben sizlerle paylaşmak istedim.ücretden dolayı ilk muayeneye gittiğimde tereddüt etmiştim hastaneyide beğendik eşimle ama ücret için beklemek zorunda kaldık.osman hoca muayne etti ve ve çıktık.2 ay önce.bende öylesine form doldurmuştum internetten ayın çekilişi die .hiç inanmazdık şimdiye kadar formalitedir die düşündük .mart sonu bizi aradılar mayadanve çok şaşırdık internetten sayfalarına baktık evet biziz murat ve hilal kayıkcı çifti die.::haziran 7 de 2 yıllık evli olacağız.bu ilk denememiz olacak inşallah.ben evliliğimin 20 günü hamileyim die hastahaneye gittiğimde dış gebelik olduğumu öğrendim ve ameliyat oldum tübün birini aldılar dieri tıkalıydı ve yumurtalığımın birinide aldılar tüpbebek serüvenim böyle başladı şimdiye kadar hiç sorun değildi ama yaşım 30 artık inşallah evet dedik bu fırsatı kaçırmayalım diye:) Alllah ol derse olur herşey hiçkimse umudunu kesmesin sadece sabır tefekkür kardeşler.bize dua edin inşallah hayırlısı neyse onu nasip etsin rabbim.inşallah hamile haberleriyle tekrar aranıza gelirim.Allah isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguları inşallah. selametle kalın:)