• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi abartıyorum?sevgilim bana canımdan başka hiç bir sevgi sözcüğü söylemiyor:(

omrumcehep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
127
9
118
Ankara
dedim ya ben mi abartıyorum?bir yıl oldu,ama sevgilim bana bir kere aşkım,sevgilim ,bitanem vb.bişey demedi.her seferinde de ne var ki derim diyor ama demiyor.bu yüzden kavga ettik dün beni oyalıyor musun sen dedim?abartıyor muyum?duygusal bir insanım ve o kelimelere de layık olabilecek derecede emek veriyorum bu ilişkiye.ama bu satırları bile gözyaşlarıyla yazıyorum.çok doldum sanırım:(ne dersiniz kızlar?ayrılmayı bile düşünüyorum artık.ama çok seviyorum işte.sanki beni sınıyor sanki sevgimi sınıyor sanki sabrımı ölçüyor napayım?

bana garip geldi bencede söylemesi gerekiyo bence seven insanın söyleyecegi herşey vardır ama canım kelimesi bana göre hoş degil sevgiliye kullanılcak bi tabir degil tamam laf arasında canım dersin ama böyleside olmaz

Sevgi sözcüğüne layık olmak gibi bir durum yoktur bence.
Onun sana kullanmadığı cümlelerle ölçemezsin sevgisini.
Her kelimeyi söyleyip aslında onları hissetmeyen adamlarda vardır.
Belki yapısı böyle sevmiyor ya da kullanamıyor aşkım vs kelimelerini.
Bu direk sana değer vermediği anlamına gelmez.
Söylese tabi güzel ama bu ayrılık sebebi de değil.

Sevgi sözcüğüne layık olmak gibi bir durum yoktur bence.
Onun sana kullanmadığı cümlelerle ölçemezsin sevgisini.
Her kelimeyi söyleyip aslında onları hissetmeyen adamlarda vardır.
Belki yapısı böyle sevmiyor ya da kullanamıyor aşkım vs kelimelerini.
Bu direk sana değer vermediği anlamına gelmez.
Söylese tabi güzel ama bu ayrılık sebebi de değil.
belki öyle haklısın.ama her kadın duymak ister ben ona adıyla hitap ettiğim zaman bozuluyor,laf söylüyor.

Herşey karşılıklı değil ama bu gibi hitaplar karşılıklı olmalı bence.
Aşkım, sevgilim gibi hitapları sevmiyorsa başka bişi söylesin o zaman.

Bazı insanların yapısı böyle olabiliyor ama siz kavga ettik bu konu yüzünden yine de değişmedi diyorsunuz. Bu durum biraz tuhaf. Yaşça sizden büyük ise veya çok olgun bir yapısı varsa biraz zor gelebilir aşkım sevgilim birtanem hayatım vs. demek ama 1 yıl olmuş artık ne olursa olsun canım'dan başka bir şeyler demeli. Yine de bu ayrılık sebebi olamaz. Kavga değilde oturup uzun uzun bir konuşmalısınız bu konuyu. Çünkü sizi çok üzmüş her ne olursa olsun bir taraf bu kadar üzülünce o konu uzunca konuşulup çözülmeli.

Bazı insanların yapısı böyle olabiliyor ama siz kavga ettik bu konu yüzünden yine de değişmedi diyorsunuz. Bu durum biraz tuhaf. Yaşça sizden büyük ise veya çok olgun bir yapısı varsa biraz zor gelebilir aşkım sevgilim birtanem hayatım vs. demek ama 1 yıl olmuş artık ne olursa olsun canım'dan başka bir şeyler demeli. Yine de bu ayrılık sebebi olamaz. Kavga değilde oturup uzun uzun bir konuşmalısınız bu konuyu. Çünkü sizi çok üzmüş her ne olursa olsun bir taraf bu kadar üzülünce o konu uzunca konuşulup çözülmeli.

inanır mısınız defalarca mantık cercevesinde konustum.aramızda cok yas farkı yok ki ben de öyle sürekli sakız gibi agızda o kelimelerin dolaşmasından yana değilim.ama özel anlarınızda özel kelimeler duymak istersiniz değil mi?işte ben sadece bunu istiyorum.farkım olmalı zira.bir de en cok zoruma giden bu konuu defalarca konuşmamıza ragmen bana her seferinde ne var ki söylerim deyip bana umut veriyior ama ne var ki söylemiyor.hani dese ki canım ben sevmiyorum böyle kelimeleri ,o zaman anlamaya calısırm.ama böyle deyip uygulamaması beni muallakta bırakıyor.

konuşmanıza rağmen birde tamam derim demesine rağmen böyle yapması konuyu ciddiye almadığını, geçiştirip içten içe inat ettiğini ya da ne yazık ki içinden gelmediğini gösteriyor. her zaman seven insanların içinden güzel sözler söylemek gelmeyebilir. sevmiyor demiyorum. güzel söz söylemek sevgi ölçütü olamaz ama sizi dikkate almaması düşündürücü.

dedim ya ben mi abartıyorum?bir yıl oldu,ama sevgilim bana bir kere aşkım,sevgilim ,bitanem vb.bişey demedi.her seferinde de ne var ki derim diyor ama demiyor.bu yüzden kavga ettik dün beni oyalıyor musun sen dedim?abartıyor muyum?duygusal bir insanım ve o kelimelere de layık olabilecek derecede emek veriyorum bu ilişkiye.ama bu satırları bile gözyaşlarıyla yazıyorum.çok doldum sanırım:(ne dersiniz kızlar?ayrılmayı bile düşünüyorum artık.ama çok seviyorum işte.sanki beni sınıyor sanki sevgimi sınıyor sanki sabrımı ölçüyor napayım?

ayrılırsan geriye dönüp baktığında 1 yıl süren ilşkini canım dediği için bitirdiğin aklına gelince kendini nasıl hissedeceksin? geçerli bi sebep değil bu bence düzeltilebilir açık açık konuşun ilgi istiyorum falan filan

bütün dediklerinizi denedim.sanırım dediğiniz gibi inat.inadından yapmıyor.inat cok kötü bir sey.hele ki insan sevdiğine inat yapar mı?sevgisinden şüphe duyuyorum.söylediklerimi ciddiye almıyor.aşkım canım cicim demediği için değil de benim beni kaale almayışından düşünebilirim ayrılığı

bütün dediklerinizi denedim.sanırım dediğiniz gibi inat.inadından yapmıyor.inat cok kötü bir sey.hele ki insan sevdiğine inat yapar mı?sevgisinden şüphe duyuyorum.söylediklerimi ciddiye almıyor.aşkım canım cicim demediği için değil de benim beni kaale almayışından düşünebilirim ayrılığı

İnat gerçekten çok kötü. Sizin durumunuzda olsem ne yapardım düşünemiyorum. Öyle olsa bu kadar konuşsam üzülsem yinede bir şey yapmasa ne kadar zaman da harcasam sevsem de dayanamazdım. Belki daha uzun süre uğraştıracak sizi, daha fazla üzecek bilemezsiniz.

Birde bu konudan başka her şey güzel mi ilişkinizde? Bir kavga etseniz güzelce çözebiliyor musunuz, başka konularda konuşup bir sonuca varabiliyor musunuz? yanlış anlamayında elinizi tutuyor mu sarılıyor mu yani size yakın olmaktan hoşlanıyor mu ne bileyim üşüdüğünüzde ısıtmaya çalışıyor mu? Eğer bu gibi durumlarda da sorun varsa hiç uzatmayın derim.

yapısı böyledir belki, olamaz mı dersiniz? o kadar tanıyorsunuzdur onu

Açtığınız diğer konuları da okudum. Anladığım kadarıyla ilişkiniz sizin stresli gergin bir zamanlarınızda ilerlemeye başlamış ve baştan biraz da sorunlar yaşamışsınız. Kendi yaşadıklarıma da bakarak söylebilirim ki karşımıza çıkan çoğu insan bize tecrübeler kazandırmak için çıkıyor yoksa doğru olanı bulamayız.

Diğer konularınıza bakarak şunu diyebilirim; bu ilişkide ne yaşadıysanız hepsini bir düşünün ve hepsinden dersler çıkarın. Sonra da hem kendinizi hem de karşınızdaki kişiyi daha fazla yormadan herkes kendi yoluna gitsin.

Ben şu an yaşadığım ilişkimi hem diğer ilişkilere bakarak hem de geçmiş tecrübelerime bakarak mükemmel olarak değerlendiriyorum. Ama ben önceki yaşadığım olaylardan, çevremde yanlış yapanlardan ders çıkarmasaydım belki de şu an bu ilişki bu kadar güzel olmayacaktı. Bu durum sevgilim içinde geçerli. O da çok şey görmüş yaşamış ve dersler çıkarmış. Ne zaman ne şekilde davranmalıyız çok iyi biliyoruz.

Elbette ufak tefek sorunlar olacak hayatımızda. Hemen sorunlar yaşadım bunlardan ders alıp yeni birini bulayım diyemeyiz ama sizin durumunuz oldukça farklı ve fazlaca sorun var. Yaşadığınız her olaya her soruna bir yorum yapmak çözüm getirmek dorğru olmaz. Hepsini değerlendirmek lazım ve sonuç bu.

Kafanızı dinlemeye ve yepyeni bir hayata başlamaya ihtiyacınız var artık. İlla biri olacak diye bir şey yok ki şu durumda zaten olmasın dinlenin biraz. Tek başınıza da yeni bir hayatınız olabilir.

evet 2 senedir gerginliklerle dolu hayatım erkek arkadasım bazı seyleri sözleriyle,davranışlarıyla hafıfletecegine zorlaştırıyor.bütün yükü omzuma yüklüyor gibi hissedyorum bazen.onu olduğu gibi kabul ettim zaten.ama dedim ya ihtiyacı oluyor insanın bir de bir yıl oldu artık insan istiyor.ben böyleyim deyip geri cekilmek kolay yol.ben zor yolu sectim onu olduğu gibi kabul edip,onun sevmediği özelliklerimi değiştirmeye calıştım.mutlu olsun diye.o ise hala kendi burnunun dikinde.böyle mutlu mu bilmiyorum aslında bazen çözemyorum onu.karışık biri.beni cok yoruyor.bazen sasırtır diye bekliyorum cogu zaman.ama yok.yani soğukkanlı.üşüdüğüm zaman ısıtmıyor.hasta oldugum zaman bütün gün aramıyor.aradığı zaman da nasılsın demiyor.seni merak edıyorum diyor telefonu acmadığımda okadar. şaşırtsa beni keşke.evet yeni bir hayata o kadar ihtiyacım var ki.sevgilim o hayatımda olursa mutlu olurum.ama olmak istemezse de kimseyi engellemem.bana ilgisiz davranarak beni sadece kendinden soğutuyor o kadar.

bence demesi gerekmiyor. her insan aynı değildir. ben sevgimi çok belli ederim. dile dökerim. karşı taraftan böyle birşey beklemem. önemli olan sana karşı davranışıdır. seni önemsiyor mu , sahipleniyor mu ? bunlar önemlidir. aşkım, böceğim , aşkitomto vs ne öylee. erkek dediğin böyle olmamalı. biraz ağır başlı olmalı.:)

evet her insanın yapısı farklıdır.siz duymak istemyorsunuzdur belki ama ben istyorum.her an değil özel anlarda en azından.bence bunun ağırlılıkla alakası yok:)

:26:senin iş nişanlandıktan evlendikten sonra eşinin ailesine anne baba deme sorununa benziyor oo kelimeler (anne,baba) ağızdan çıkması ne zor olur öyle söylerim ne varki denir ama yapışır sanki çıkamaz ..utanıyodur belki öyle büyütülecek bişi değildir yahu üstesinden gelirsiniz işaallah

Back
X