- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
- Konu Sahibi suprizzzyumurta
cunki alintilayarak cevap yaziyorsunuz bu nedenle sahsen cevap yazoyorum...
ailen sana eziyet etmis ama sen maddi manevi yardimini et dersen bana seni anlarim.
bu sizin gorusunuzdur ki ben sordum size.
ama sizin anlattiginiz aile ile benim ornekledigim cok farkli.
ben su durumda ne yapilir dedim!!!
kedi dahi anlamaz cunki farkli biseyden bahsediyorsunuz.
YARAM VAR VE EVET GOCUNUYORUM.
HALA KENDİMİ SORGULUYORUM ACABA BENDE Mİ BİSEY VAR DİYE O NEDENLE GAYET NAZİK SORDUM SİZE SOYLE SOYLE BİR AİLEDE TAVRİNİZ NE OLURDU DİYE? kendime hisse cikarmak icin.
İnsanlar yaralanir ve cogu zaman da gocunur siz anlayamazsiniz....
ailen sana eziyet etmis ama sen maddi manevi yardimini et dersen bana seni anlarim.
bu sizin gorusunuzdur ki ben sordum size.
ama sizin anlattiginiz aile ile benim ornekledigim cok farkli.
ben su durumda ne yapilir dedim!!!
kedi dahi anlamaz cunki farkli biseyden bahsediyorsunuz.
YARAM VAR VE EVET GOCUNUYORUM.
HALA KENDİMİ SORGULUYORUM ACABA BENDE Mİ BİSEY VAR DİYE O NEDENLE GAYET NAZİK SORDUM SİZE SOYLE SOYLE BİR AİLEDE TAVRİNİZ NE OLURDU DİYE? kendime hisse cikarmak icin.
İnsanlar yaralanir ve cogu zaman da gocunur siz anlayamazsiniz....
Bence siz benim söylemek istediklerimi anlamayı reddediyorsunuz. Başta da söledim maddi şeyler için yazıyorum manevi problemler varsa ortada insanın canı acır diye. Bu konu maddi sorunlara dayanıyor. Ben de konuya yorum yapıyorum. Sizin ailenizle olan problemlerinize değil. Kişisel olarak algılıyorsunuz sürekli. Her genel yorumuma, sahsi olarak cevap verdiniz. sonra da bana alakasız cevaplar verdiğimi söylediniz. Şimdiye kediye anlatsam anlardı yani. Belli ki yaranız var gocunuyorsunuz. Yaranızı kaşımak istemem. Bunlar benim olaya bkış açım sadece, genele iletilmiş kişisel yorumlar şahsınızla bir alakası yok. Size de mutlu günler dilerim.