• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum yardım edin lütfen psikolojim bozuldu

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
Kızlar eşim suanda yurtdışı görevinde.5 ay sonra gelcek.calışıyorum ben.6 aylık oğlumla tekbasımayım.annem çalışıyor.eşimin ailsindn hayır yok bana zaten.buara cok yalnız olduğumdanmı bilemiyorum kafamda cok sey kuruyorum.bu yaz yeni doğum yapmıştım.iyi değildim.eşimle ayrılma noktasına geldik.sebepte bilgisayarda oyun sevdası.suanda bunu cözdük sayılır.haftaiçi hiç açmıyor.haftasonu oynuyor.ama oturdumu 4-5 saat kalkmıyor.diğe3r sorunsa benim aileme tavrı.memleketime yakın oturuyorum.2saat mesafede.ailemin yanına gelmek istemiyor.neymişte sıkılıyormuş.ben ona ayda bir 1 geceliğine gidelim diyorum.gelsede hep uyuyor.istemiyor.ailem bize gelincede bazen çok iyi bazen hiç konuşmaz.eve misafir gelsin istemez.misafirliğe gitmek istemez.kendi ailesinin yanında bülbül gibi şakır.napmam gerek.napıcam bilmiyorum.cinsel anlamdada isteksiz.10 güne bir bazen 2 haftada bir.benimi beğenmiyor desem sarılır öper bir dediğimi iki etmez.beni sevdiğine eminim.ama sorun ne anlamadım.yardım edin napardınız.en çokta ailem konusu sorun.eşime soruyorum bişeymi yaptılar diye yeminediyor hayır sıkılıyorum sadece diyor.

Emin olun birçok bayanın ortak sıkıntısı,eşlerin ailelere olan yakınlık konusu.

Ben zamanla bu ilişkinin gelişecegine,pekişeceğine inanıyorum.(Kaç yıllık evlisiniz bilemiyorum ama)

Eşiniz ailenizi,aileniz eşinizi arar,sorar mı?Özel günleri,hastalıkları ya da sıkıntılı anları paylaşırlar mı? (Yakınlık oluşabilmesi için bunlar çok önemli,ilişkiler sadece gitme-gelmeyle sınırlı olunca ,mesafe oluyor.)

Diğer konular içinde;yoğun iş temposu,yorgunluk,stres vb. neden olabilir.

Dilerim hersey yoluna girer.:16:

Son düzenleme:
Ailenizle eşiniz arasında daha önceden bir tartışma bir kavga bir problem oldu mu?

canım anlaşılan eşin baya bi huysuz. erkeklerde böyle bir huy var malesef. benim eşimde annemlere gittiğimizde fazla oturmazdı sıkılıyorum derdi. şimdi bi tartışma oldu bunada bahane oldu hiç gitmiyor artık. üzülme.o gitmek istemiyorsa sen git hatta kal. ben öyle yapıyorum. ve o senin ailene nasıl davranıyorsa sende öyle davran görsün bakalım nasıl oluyormuş.

emin olun birçok bayanın ortak sıkıntısı,eşlerin ailelere olan yakınlık konusu.

Ben zamanla bu ilişkinin gelişecegine,pekişeceğine inanıyorum.(kaç yıllık evlisiniz bilemiyorum ama)

eşiniz ailenizi,aileniz eşinizi arar,sorar mı?özel günleri,hastalıkları ya da sıkıntılı anları paylaşırlar mı? (yakınlık oluşabilmesi için bunlar çok önemli,ilişkiler sadece gitme-gelmeyle sınırlı olunca ,mesafe oluyor.)

diğer konular içinde;yoğun iş temposu,yorgunluk,stres vb. Neden olabilir.

Dilerim hersey yoluna girer.:16:

5 yıl olacak evliliğim.özel günlerde ararlar mutlaka.arada sırada telefonlaşırlar.

ailenizle eşiniz arasında daha önceden bir tartışma bir kavga bir problem oldu mu?

yazın ben boşanmak istedim.ozaman ailem cekti karsısına eşimi niye böyle oldu oğlum sorun ne dedi. Eşimde o bizim aramızda konuşmak istemiyorum dedi.baskada bir sorun olmadı

canım anlaşılan eşin baya bi huysuz. erkeklerde böyle bir huy var malesef. benim eşimde annemlere gittiğimizde fazla oturmazdı sıkılıyorum derdi. şimdi bi tartışma oldu bunada bahane oldu hiç gitmiyor artık. üzülme.o gitmek istemiyorsa sen git hatta kal. ben öyle yapıyorum. ve o senin ailene nasıl davranıyorsa sende öyle davran görsün bakalım nasıl oluyormuş.

PEKİ BU SEkilde bir evlilik nasıl sürer.yanlış anlama kendim için soruyorum.dayanamıyorum.aileme kalsa sorun yok eşimde sorun etmiyor.ben takıyorum.bizim aile birbirine cok bağlı. ama eşim kendi ailesiylede ayda bir konuşur
kızkardesiyle 6 ay oldu en son konusalı.senede bir gider memleketine

bana karşı sevgisinden eminsem huzurumu hiç bozmam neden aileme böyle davranıyorsun ailem geldiğinde neden konusmuyorsun da demem ama bana yaptıgının aynısını ona yaparım elbet kafası dank edip soracak ne oluyor diye o zaman oturup anlatırsın derdini çözüm bulunur bu tecrübeyle sabittir arkadaslar

PEKİ BU SEkilde bir evlilik nasıl sürer.yanlış anlama kendim için soruyorum.dayanamıyorum.aileme kalsa sorun yok eşimde sorun etmiyor.ben takıyorum.bizim aile birbirine cok bağlı. ama eşim kendi ailesiylede ayda bir konuşur
kızkardesiyle 6 ay oldu en son konusalı.senede bir gider memleketine

Arkadasım öyle anlaşılıyorki;eşinizin yapısı bu.

Eğer sadece sizin ailenize karşı olsaydı bu tutumu,üzerinde düşünmek gerekirdi ...

bana karşı sevgisinden eminsem huzurumu hiç bozmam neden aileme böyle davranıyorsun ailem geldiğinde neden konusmuyorsun da demem ama bana yaptıgının aynısını ona yaparım elbet kafası dank edip soracak ne oluyor diye o zaman oturup anlatırsın derdini çözüm bulunur bu tecrübeyle sabittir arkadaslar

benim onun ailesiyle zaten aram kötü,evliliğimi mahvettiler para diye.en son 2008 de gittim.onlarda bana soğuk.en bastan beri istemediler beniizmirliyim diye.yinede evime gelince iyi davranırım.

benim onun ailesiyle zaten aram kötü,evliliğimi mahvettiler para diye.en son 2008 de gittim.onlarda bana soğuk.en bastan beri istemediler beniizmirliyim diye.yinede evime gelince iyi davranırım.

niye izmirlilerin nesi varmış böyle abuk sabuk şeylere bağlıyorlar ya işi anlamıyorum kardesım istemıyorsan bu evliliğe onay vermicektın hadı oğlun istedı diye kabul ettın bu saatten sonra sorun etme o zaman oğlun sevmiş sana bi halt düşer o zaman bu tavrı senın onun ailesiyle aran bozuk dıye yapıyo olabılır gundeme getırsen sende benımkılere öyle davranıyosun diyip durduk yere kavga edeceksınz yanı bence kendı halıne bırak nasıl davranırsa davransın valla niye niye diye kendını mahvedersın

Son düzenleme:
Kızlar eşim suanda yurtdışı görevinde.5 ay sonra gelcek.calışıyorum ben.6 aylık oğlumla tekbasımayım.annem çalışıyor.eşimin ailsindn hayır yok bana zaten.buara cok yalnız olduğumdanmı bilemiyorum kafamda cok sey kuruyorum.bu yaz yeni doğum yapmıştım.iyi değildim.eşimle ayrılma noktasına geldik.sebepte bilgisayarda oyun sevdası.suanda bunu cözdük sayılır.haftaiçi hiç açmıyor.haftasonu oynuyor.ama oturdumu 4-5 saat kalkmıyor.diğe3r sorunsa benim aileme tavrı.memleketime yakın oturuyorum.2saat mesafede.ailemin yanına gelmek istemiyor.neymişte sıkılıyormuş.ben ona ayda bir 1 geceliğine gidelim diyorum.gelsede hep uyuyor.istemiyor.ailem bize gelincede bazen çok iyi bazen hiç konuşmaz.eve misafir gelsin istemez.misafirliğe gitmek istemez.kendi ailesinin yanında bülbül gibi şakır.napmam gerek.napıcam bilmiyorum.cinsel anlamdada isteksiz.10 güne bir bazen 2 haftada bir.benimi beğenmiyor desem sarılır öper bir dediğimi iki etmez.beni sevdiğine eminim.ama sorun ne anlamadım.yardım edin napardınız.en çokta ailem konusu sorun.eşime soruyorum bişeymi yaptılar diye yeminediyor hayır sıkılıyorum sadece diyor.

Oyun çok önemli bir konu evlilikte bence.
Ama o sorun çözülmüş. Gerçi bana sadece haftasonuları 4,5 saat oynaması da batardı.
Ailenize tavrı da hoş değil ama neden illa kalmak istiyorsunuz annenizde?
2 saatlik mesafe çok değil ki gidin bir yemek yiyin ya da çay için dönün.
Biz gelinler de kayınvalidemizde kalınca sıkılıyoruz eşiniz haklı bence.
Hem daha az beraber olurlarsa eşiniz de sıkılmaz siz de üzülmezsiniz boş yere.
Cinsel isteksizliğini fiziksel ya ruhsal yorgunluktan olabilir.

sorunları tek tek masaya yatıralım:
1-eşin cinsellik konusunda isteksiz ya da şöyle diyim senin kadar istekli değil
2-ailene karşı genelde soğuk
3-eve çok fazla gelen giden olsun istemiyo.
hangisi daha büyük problem, şahsen benim için cinsellik öncelikli olurdu

eşinde gördüğün birden çok sorunu zamanla aşabilirsin...
1- oyun meselesini aşmışsın bile
2- ailende kalmak istememesini sen mesele haline getirmişsin.eşin sana samimietle sıkıldığını açıklamış.bence ısrar etme.eşinin yapısının böyle olduğunu kabul et.kendi kareşini bile 6 ay aramadığından bahsediyorsun zaten.
3- cinsellikte isteksizlik olabilir.buda zamanla aşılabilir.birbirinize olan ilgi ve alakanızla bunuda aşabilirsin...

ben ortada boşanmak için başvurulan ciddi bir sebep göremiyorum

yazın ben boşanmak istedim.ozaman ailem cekti karsısına eşimi niye böyle oldu oğlum sorun ne dedi. Eşimde o bizim aramızda konuşmak istemiyorum dedi.baskada bir sorun olmadı

Ailenize ısınamadı demekki. Diğer arkadaşların dediğin gibi evlilik öncesi ısınma turları gerekirdi diye düşünüyorum başka bir açıklaması yok gibi :44:

benim eşimde ailemle pek samimi değil canım saygısızlık yapmaz ama annemle kardeşlerimle çok da konuşmaz normalde konuşkan biri olduğu için biraz bozuluyorum ama artık çok sorun etmiyorum ben:19:eğer eşinin ailene karşı bir saygısızlığı yoksa niye samimi değil diye kendini üzme herkesin yapısı huyu suyu farklıdır.kaldı ki senin eşin genel olarak çok sosyal biri değilmiş.cinsellik konusunuda da eğer stresli bir işi varsa yada işte çok yoruluyorsa bu onu isteksiz yapabilir bu sorunu zamanla çözebilirsiniz:31:bunlar boşanma için yeterli sebepler değil bence sabırla ve zamanla bu sorunların çözülebilir canım

kızlar benmi abartıyorum ama uyku bile uyuyamıyorum.benşmkiler sorunmu bilmiyorum yoksa abartıyormuyum bilmiyorum

Back
X