Kızlar eşim suanda yurtdışı görevinde.5 ay sonra gelcek.calışıyorum ben.6 aylık oğlumla tekbasımayım.annem çalışıyor.eşimin ailsindn hayır yok bana zaten.buara cok yalnız olduğumdanmı bilemiyorum kafamda cok sey kuruyorum.bu yaz yeni doğum yapmıştım.iyi değildim.eşimle ayrılma noktasına geldik.sebepte bilgisayarda oyun sevdası.suanda bunu cözdük sayılır.haftaiçi hiç açmıyor.haftasonu oynuyor.ama oturdumu 4-5 saat kalkmıyor.diğe3r sorunsa benim aileme tavrı.memleketime yakın oturuyorum.2saat mesafede.ailemin yanına gelmek istemiyor.neymişte sıkılıyormuş.ben ona ayda bir 1 geceliğine gidelim diyorum.gelsede hep uyuyor.istemiyor.ailem bize gelincede bazen çok iyi bazen hiç konuşmaz.eve misafir gelsin istemez.misafirliğe gitmek istemez.kendi ailesinin yanında bülbül gibi şakır.napmam gerek.napıcam bilmiyorum.cinsel anlamdada isteksiz.10 güne bir bazen 2 haftada bir.benimi beğenmiyor desem sarılır öper bir dediğimi iki etmez.beni sevdiğine eminim.ama sorun ne anlamadım.yardım edin napardınız.en çokta ailem konusu sorun.eşime soruyorum bişeymi yaptılar diye yeminediyor hayır sıkılıyorum sadece diyor.