paylaşabilceğim kimse olmadığı için buraya yazmaya karar verdim.daha doğrusu bunu kime anlatsam "amaan yapmaz" diye kestirip atıyolar ama benim içim bi türlü rahat etmiyor... şöyle ki sevgilim denizici.ve 5aylık bi seyire çıktı.2 aydır seyirde.şuan kenyada.biraz önce beni aradı.konuştuk iyiymiş.moralide yerindeydi.mutlu oldum tabi sesini duyduğum için.biz birbirimizi çok seven bi çiftiz.hiç bişeyimizi saklamayız birbirimizden.onun bana koyduğu yasaklar var mesela çok gezme, dışarı fazla çıkma, hava kararmadan eve gir şunu giyme bnu yapma diye birsürü yasak işte.bunların karşılığında bende ona söz vermiştim.ve o gittiğinden beri bu verdiğim sözlerin hiç dışına çıkmadım... ona çok güveniyorum.ama bi yandan da erkek işte diye düşünüyorum.geceler boyu Allahtan sabır diliyorum... gezmeyi çok seven bi insan.şuan da tam turistik bi yerde.tahmin edersiniz.maldivleri gözünüzün önüne getirin onun gibi bi yermiş... nolur bana yardım edin.bişey söyleyin ben mi abartıyorum sizce? dayanamayacak gibi oluyorum ama elimden hiçbişey gelmiyor...
Son düzenleme: