• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi abartıyorum yoksa?

BBlair

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.848
15.209
208
32
Nereden anlatmaya başlasam bilemiyorum biraz karışık. Çokta kafanızı bulandırmak istemiyorum. Hemen özet geçicem o yüzden..

Çalıştıgım şirkette yanımda çalışan bayan arkadaşa fazla tolerans gösteriliyor ve bu durumda artık benim canımı sıkmaya başladı. Bu yıl kendisi kurs bahanesiyle neredeyse 2 , 3 ay parttime çalışır gibi işe geldi ve onun yapması gereken bütün işler bana kalmıştı ses etmedim istenilenleri yaptım. Daha sonra hastalıgı çıktı 2, 3 ay şirkete gelmedi rapor aldı sürekli ve hastalıgıyla ilgili adam gibi bilgide vermeden kafasına göre gelmemeler aradıgımda telefonu açmamalar böyle tuhaf tuhaf hareketler sergilemeye basladı. Raporları bittikten sonra şirkete tekrar geldi fakat gene bi bahaneler uydurup izin alıp gidiyo sanki az tatil yapmış gibi bide bayramla yıllık iznini birleştirdi. Ve bardağı taşıran son damlada geçen pazartesi işe 11' de gelmesi ve 2 bucuk gibi işim var diyip izin alıp cıkması ben artık bu kızın beni kulladıgını düşünmeye basladım bu benim sayemde bu işe girdi ben sokturdum onu ve kız beni resmen kullanıyomuş gibi geliyor ve ben ondan once işe girdiğim halde ona uygulanan bu töleransı hiç anlamıyorum aslında kendime cok kızıyorum acaba ben mi abartıyorum diye bilmiyorum işin içinden bir türlü çıkamıyorum gerçekten şirkette onun işlerini bile bana yaptırır oldular ofisde bi işmi yapılacak anında benden isteniyo ona ise angarya işler veriliyor ama sorsak ikimizde aynı işi yapıyoruz psikolojim cok bozuldu cidden işten ayrılmayı bile düşünüyorum resmen harcanıyomuşum gibi geliyor, haksızlık var sanki. İşte oldugunda ise paso film izliyo hiç iş yaptıgını görmüyorum.

Lütfen iş hayatındaki deneyimli insanların önerilerine ihtiyacım var yoksa istifayı basıp işimden olucam!

Son düzenleme:
Herkese karşı mi böyle iş yeriniz ?
Yanı siz isterseniz size de izin verirler mi yoksa sadece o kıza özel bir durum mu ?
Eğer herkese karşı böyle esnekse sizde izin alın bir sure kafanızı dinlersiniz ha yok sadece o kıza ozelse eğer gerçekten bu durum psikolojinizi bozacak duruma geldiyse kesinlikle istifa edin

sakın işinden olma,başka iş bul öle,ve benımde başıma geldi bırkaç kez,sonra hiç aldırış etmedim,işimi bulmadan çıktım,işsiz kaldım,sonra üzülen sen olursun,işini bul,çık,hep derim bir işveren bir aile babası,bir idareci adaleti iyi bilmeli,işyeırnde yada kardeşler arasında kımseyı kımsyee düşman etmemeliiiiiii

Nasıl bir işyeri ki burasi? Herkes böyle rahat mı çok merak ettim

Bu nasıl bir iş yeri, bayan resmen canı isteyince işe geliyor.
Siz arada çok kullanımışsınız gibi geldi banada

Herkese karşı mi böyle iş yeriniz ?
Yanı siz isterseniz size de izin verirler mi yoksa sadece o kıza özel bir durum mu ?
Eğer herkese karşı böyle esnekse sizde izin alın bir sure kafanızı dinlersiniz ha yok sadece o kıza ozelse eğer gerçekten bu durum psikolojinizi bozacak duruma geldiyse kesinlikle istifa edin

Çalıştıgım yer herkese karşı sıkı değil ama bu kadar da toleranslı değil bildiğniz kız 7 aydır adam gibi işe gelmiyor ve aynı maaşı alıyoruz bu bana hak mı reva mı bilmiyorum. Ve aynen bende üç gün rapor alıp işe gitmeyeceğim aslında cocuk gibi kıyaslama yapmak istemezdim ama yapana yapmak gerekiyormuş bunu anladım.

sakın işinden olma,başka iş bul öle,ve benımde başıma geldi bırkaç kez,sonra hiç aldırış etmedim,işimi bulmadan çıktım,işsiz kaldım,sonra üzülen sen olursun,işini bul,çık,hep derim bir işveren bir aile babası,bir idareci adaleti iyi bilmeli,işyeırnde yada kardeşler arasında kımseyı kımsyee düşman etmemeliiiiiii

dün iş görüşmesine gitmiştim ama orasıda pek işime sinmedi yakın cevreme danıştım onlarda sizin söylediklerinizi söylediler teşekkür ederim gerçekten ama bir çıkış yolu bulamıyorum kendime ve bu durumda beni kıza karşı dolduruyor malesef kızı önceden severdim ama bu uyanıklıklarını gördükce şok oldum cidden.

2,3 ay part time,
2,3 ay rapor, Sizin iş yeri baya iyiymiş.
özel sektör de 2 gün rapor alsan direk fişleniyorsun
:KK53:

Nasıl bir işyeri ki burasi? Herkes böyle rahat mı çok merak ettim

--
Genelde rahattır memurlar nasıl çalışır bizde öyleyizdir. Çünkü patron sürekli yurtdışında oldugu için herkes rahat arada bir kontrole gelir o kadar. :)

İş yeriniz nasıl bir yer gerçekten merak ettim? Hatta orda çalışmak istedim :p kızın patronla falan ilişkisi mi var aceba

Bu nasıl bir iş yeri, bayan resmen canı isteyince işe geliyor.
Siz arada çok kullanımışsınız gibi geldi banada

Zaten tanıdıgını işe almayacaksın bunu öğrenmiş oldum.. Patronumuz yurtdışında yaşıyor, müdürde müdürden cok herşeye benzeyen biri kimseyle kötü olmamak için bişey söylemez oyle kılıbık bi erkek beni deli ediyor sormayın.

Sen de düzene uy rapor al izin al haydeee hoppaa

İş yeriniz nasıl bir yer gerçekten merak ettim? Hatta orda çalışmak istedim :p kızın patronla falan ilişkisi mi var aceba

Yok ya patron yurtdışında adamı gördüğümüz yok yetkilimiz müdür. Oda kötü olmamak için izin veriyor. Kılıbıgın teki yani. Ama ben olsam bana lafları sokar.

Nereden anlatmaya başlasam bilemiyorum biraz karışık. Çokta kafanızı bulandırmak istemiyorum. Hemen özet geçicem o yüzden..

Çalıştıgım şirkette yanımda çalışan bayan arkadaşa fazla tolerans gösteriliyor ve bu durumda artık benim canımı sıkmaya başladı. Bu yıl kendisi kurs bahanesiyle neredeyse 2 , 3 ay parttime çalışır gibi işe geldi ve onun yapması gereken bütün işler bana kalmıştı ses etmedim istenilenleri yaptım. Daha sonra hastalıgı çıktı 2, 3 ay şirkete gelmedi rapor aldı sürekli ve hastalıgıyla ilgili adam gibi bilgide vermeden kafasına göre gelmemeler aradıgımda telefonu açmamalar böyle tuhaf tuhaf hareketler sergilemeye basladı. Raporları bittikten sonra şirkette tekrar geldi fakat gene bi bahaneler uydurup izin alıp gidiyo sanki az tatil yapmış gibi bide bayramla yıllık iznini birleştirdi. Ve bardağı taşıran son damlada geçen pazartesi işe 11 gelmesi ve 2bucuk gibi işim var diyip izin alıp cıkması ben artık bu kızın beni kulladıgını düşünmeye basladım bu benim sayemde bu işe girdi ben sokturdum onu ve kız beni resmen kullanıyomuş gibi geliyorum ve ben ondan once işe girdiğim halde ona uygulanan bu töleransı hiç anlamıyorum aslında kendime cok kızıyorum acaba ben mi abartıyorum diye bilmiyorum işin içinden bir türlü çıkamıyorum gerçekten şirkette onun işlerini bile bana yaptırır oldular ofisde bi işmi yapılacak anında benden isteniyo ona ise angarya işler veriliyor ama sorsak ikimizde aynı işi yapıyoruz psikolojim cok bozuldu cidden işten ayrılmayı bile düşünüyorum resmen harcanıyomuşum gibi geliyor, haksızlık var sanki. İşte oldugunda ise paso film izliyo hiç iş yaptıgını görmüyorum.

Lütfen iş hayatındaki deneyimli insanların önerilerine ihtiyacım var yoksa istifayı basıp işimden olucam!

o nasıl işyeriymiş yahu böyle bir personele maaşmı ödüyorlar birde.....

Çalıştıgım şirkette yanımda çalışan bayan arkadaşa fazla tolerans gösteriliyor ve bu durumda artık benim canımı sıkmaya başladı. Bu yıl kendisi kurs bahanesiyle neredeyse 2 , 3 ay parttime çalışır gibi işe geldi ve onun yapması gereken bütün işler bana kalmıştı ses etmedim istenilenleri yaptım. Daha sonra hastalıgı çıktı 2, 3 ay şirkete gelmedi rapor aldı sürekli ve hastalıgıyla ilgili adam gibi bilgide vermeden kafasına göre gelmemeler aradıgımda telefonu açmamalar böyle tuhaf tuhaf hareketler sergilemeye basladı. Raporları bittikten sonra şirkette tekrar geldi fakat gene bi bahaneler uydurup izin alıp gidiyo sanki az tatil yapmış gibi bide bayramla yıllık iznini birleştirdi. Ve bardağı taşıran son damlada geçen pazartesi işe 11 gelmesi ve 2bucuk gibi işim var diyip izin alıp cıkması ben artık bu kızın beni kulladıgını düşünmeye basladım bu benim sayemde bu işe girdi ben sokturdum onu ve kız beni resmen kullanıyomuş gibi geliyorum ve ben ondan once işe girdiğim halde ona uygulanan bu töleransı hiç anlamıyorum aslında kendime cok kızıyorum acaba ben mi abartıyorum diye bilmiyorum işin içinden bir türlü çıkamıyorum gerçekten şirkette onun işlerini bile bana yaptırır oldular ofisde bi işmi yapılacak anında benden isteniyo ona ise angarya işler veriliyor ama sorsak ikimizde aynı işi yapıyoruz psikolojim cok bozuldu cidden işten ayrılmayı bile düşünüyorum resmen harcanıyomuşum gibi geliyor, haksızlık var sanki. İşte oldugunda ise paso film izliyo hiç iş yaptıgını görmüyorum.

bu firma nerede? hangi sektörde? gerçekten ilan falan varsa kariyer.net te vs hemen biz de başvuralım bize de uyuyorsa.
ne güzel dünya valla.

her neyse. sizin bir üstünüz falan yok mu? patron dışında bağlı olduğunuz birisi? yöneticiniz müdürünüz vs?
gidin açık açık onunla konuşun.
işiniz olmayan angarya işleri neden siz yapıyorsunuz?
bu devirde "ağlamayana meme yok" sözü cuk oturuyor.
siz de rapor alın sık sık. siz de izin alın madem.
ve bu konuyu üstünüzle konuşun. benim de hastanelik işlerim var izin almak istiyorum ama arkadaşın işler bana kaldığı için alamıyorum diye söyleyin. ve tüm işler bana kalıyor. psikolojim bozuldu artık diye bahsedin.
en azından onun işler size kalmaz.

ve kesinlikle ama kesinlikle iş bulmadan çıkmayın. hele ortalık karışıkken.

Zaten aynısını ben yapsam coktan şutlanmıştım. Ondan eminim :KK61::KK64:

O zaman sizden kim sorumluysa gideceksin oturacaksın karsısına konuşacaksın.
Suçlar gibi degil, benim sorunum sadece iş yükü paylaştıgım insanın olmamasından etkilenmek diyeceksin. Bu durumdan memnuniyetsiz olduğunu söyleyeceksin. Hatta lafın sonuna yoksa ben kimin ne kadar izin aldıgıyla ilgilenmiyorum de.

Bizim de vardi boyle bir kiz. Ayni isi yapiyoruz ama o bizden az geliyor, geldiginde de ya ortalikta takiliyor ya da erkenden isim var deyip cikiyordu. Ama bizimki gorev dagitimini yapan kisiyle kanka olmustu. Ayni toleransi biz hic goremedik. Kiz gitti de bizim gerilen sinirlerimiz rahatladi.

Back
X