- 15 Temmuz 2016
- 917
- 583
- 103
- 28
Rica ederim canim umarim hersey gonlunce olurİnşallah bi daha olmaz. Çok teşekkür ederim olumlu cümlelerin için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canim umarim hersey gonlunce olurİnşallah bi daha olmaz. Çok teşekkür ederim olumlu cümlelerin için
Kesinlikle öyle. Eşim %100 masum demiyorum. Ben istemediğimde gitmez de dışarı. Ama şu son sıralar belki daha çok ilgiye ihtiyacım var. Kendim de sosyal hayatı olan biri olan değilim. Sabahtan akşama kadar evde yalnızım. Eşimin gelmesini dört gözle beklşyorım
:) haber vermenin neresini çoçukla bağdaştırdınız anlamadım. İzin istesin demiyorum. Haber vermeli diye düşünüyorum. Aynı evi paylaşıyorsak buna hakkım vardır herhalde.Her an nerede,nereye gitti,ne zaman haber verecek diye dusunmek zor gelmiyor mu? Ne sıkıcı hayat. Sanciniz gelirse magarada dagda yasamiyorsaniz eger bir ambulansa veya bir taksiye bakar is. Bence cok cok abartiyorsunuz o sizin esiniz,cocugunuz degil ki dakika dakika haber versin nerdesin askim burdayim askim
Tabii cocuklar haber verir. Yoksa benim esim durduk yere alo askim ben marketteyim,alo askim pazardayim,alo manavdayim,alo muhasebe burosuna geldim,alo yemege geldim,alo fabrikaya girdim,alo fabrikadan ciktim,alo camiiye girdim,alo tuvalete girdim,alo kahveye geldim diye niye arasin?:) haber vermenin neresini çoçukla bağdaştırdınız anlamadım. İzin istesin demiyorum. Haber vermeli diye düşünüyorum. Aynı evi paylaşıyorsak buna hakkım vardır herhalde.
Bence haklısın. Eş önce eve gelmeli gidilecekse beraber gidilmeli olmuyorsa arayıp haber vermeli..hayırlı akşamlar hanımlar. Akşamüstü çok sinirlerim bozuldu. Eşim işten erken çıkmış ve kahveye arkadaşlarının yanına gitmiş oturmaya. Öylesine aradım ne yapıyorsun diye. Evin yakınında kahvedeyim dedi. Ben şok. Hangi ara geldin, benim niye haberim Yok dedim. Gelir gelmez tavlaya oturdum söyleyemedim dedi. Ben de trip attım. Hala daha doğru düzgün konuşmadık. Gittiği arkadaşlarını tanıyorum. Ailecek tanışıyoruz. Ama bana haber vermemesi çok zoruma gitti. Geçen gün de işten çıkıp annesine uğramış. Onda da yine ben aradım öyle haberim oldu. Sizce konuşmamakta haklı mıyım? Nasıl bi yol izleyeyim bu konuyu çözmek için?
Konuyu ya eksik okudunuz ya da canınız Başka bi şeye sıkkın. Konuda bahsettiğim iki olay iş çıkış saatinde olan şeyler. Günlük attığı her adımdan haberdar olmak istiyorum diye bir talebim zAten yok.Tabii cocuklar haber verir. Yoksa benim esim durduk yere alo askim ben marketteyim,alo askim pazardayim,alo manavdayim,alo muhasebe burosuna geldim,alo yemege geldim,alo fabrikaya girdim,alo fabrikadan ciktim,alo camiiye girdim,alo tuvalete girdim,alo kahveye geldim diye niye arasin?Bakin hepsini yazdim. Esim bunlarin hepsine her gun gider hemen hemen. Hepsine giderken ayri ayri arasa kulagimdan telefon dusmez. Dusunuyorum da 9-10 yasinda cocugum olunca ancak ondan isteyebilirim surekli haber vermesini.
Yoo fevkalade neseliyim tam tersineKonuyu ya eksik okudunuz ya da canınız Başka bi şeye sıkkın. Konuda bahsettiğim iki olay iş çıkış saatinde olan şeyler. Günlük attığı her adımdan haberdar olmak istiyorum diye bir talebim zAten yok.
Bunlari aynen esine soyleyeceksin.Normalde çok sıkan biri değilim. Şunun şurasında doğumuma az kaldı ben elinden geldiğince eve erken gelmesini istiyorum. Gitmesi sorun değil kesinlikle. Haber vermemesi beni üzdü sadece.
Su yorumdan sonra hak verdim dogum yakinsa yaninizda olmasi gerekir..Normalde çok sıkan biri değilim. Şunun şurasında doğumuma az kaldı ben elinden geldiğince eve erken gelmesini istiyorum. Gitmesi sorun değil kesinlikle. Haber vermemesi beni üzdü sadece.
Neşeli olmanıza sevindim. Şu anda ben de öyle olmak için çabalıyorum. Eşim mesai saatiyle çalışıyor. Evet işteyken de doğurabilirim. Ama en azından eşim sağda solda haber vermeden gezerken ben doğuma gittim diye kendimi üzmek yerine mesai saatiydi anca yetişti diye telkinde bulunurum kendime. İyi dilekleriniz için de çok teşekkür ederimYoo fevkalade neseliyim tam tersinesiz de oyle olun tavsiyem. Hamileyken daha iyi olur mutlu olmak. Sizin tek talebiniz is cikisi icin mi? Gunduz isten izin alip ciksa bundan da haberdar olmak ister misiniz mesela? Benim esim mesai saatli calismiyor,eve ne zaman gelecegini bile bilmem. İsi bitince gidecegi baska bir yer varsa oraya gider,sonra cani isteyince gelir. Hamileyken de oyleydi. Her is cikisinda beni arasin haber versin istemem,kim bakacak surekli telefona?
Bu arada hamileliginizi one surmussunuz ya,mesai saatinde de dogurabilirsiniz aklinizda olsun. O zaman da yalnizsiniz yani degisen bir sey yok. Biraz olumlu dusunun mutlu olun. Herseye can skmayin. Saglikli dogumlar dilerim size![]()
Doğumunuza çok az kalmış umarım sağlıklı bir şekilde doğurursunuz.
Böyle bir durumda eve gelmeyip kahveye gitmesi de sorun. Sancınız olsa doğum başlasa ne olacak?
Bana haber vermemesi de doğru gelmiyor. Habersiz hiçbir şeyi sevmem. Kahve kültürü vs zaten asla olamaz.
Eşimin en sevdiğim huyu insanlara çok rahat “hayır” diyebilmesi. Kavga etmeden güzelce konuşabilirsiniz, şu aşamada kavganın bir fayda getireceğini düşünmüyorum. Hamilesiniz kendinizi çok germeyin, bebek de hisseder yazık ona da.
O zaman kavga etmeyin biraz sakinleşince güzelce oturup her şeyi anlatın. Neyi istiyorsunuz, nasıl bir eş olmalı, birbirinize karşı sorumluluklarınız nelerdir vs hepsini konuşun. Eminim anlayacaktır. Ama şöyle yap böyle yap diyerek değil.İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Gerilmemeye çalışıyorum. Kavga etmedik ama şu anda muhabbet edesim gelmiyor. Kırgınım sadece.