ben mi abartiyorum

konu sahibi bi cevap versen
Evet canım öyle işleri ayrı babasina parasını veriyor neden diye sorarsan babası öyle diyor yani birlikte biriktirdim sonra bir miktara ulaşınca sana birşeyler alırız arza ev filan ama dediğim gibi hiç bırakmıyor eşimin de kaynıyor

Kira geliriyse eğer, kaç kişinin hakkı varsa bölüşülür. Bir avukatla görüşün sözleşme falan yapın. Herkes hakkını aldığı halde eşinizden para isteniyorsa da, bariz sömürmeye çalışıyolar.

Evler ayrı dedim ama bütün harcama alışveriş birlikte

Kira geliriyse eğer, kaç kişinin hakkı varsa bölüşülür. Bir avukatla görüşün sözleşme falan yapın. Herkes hakkını aldığı halde eşinizden para isteniyorsa da, bariz sömürmeye çalışıyolar.
Eşim diyor baba herkesin evini ver kurtul yok ben ölmeden vermem de böyle dahami iyi hergün sorunlarıyla uğraşıyorsun yok diyor

Valla anlatınca benim bile kafam karıştı karma karışık bişey ama en iyisi hersez evine işine kimse kimseyle bir sorunu kalmaz

Eşiniz kendi kazandığını mı babasına veriyor? Bende tam anlayamadım diğer arkadaşlar gibi.

Öncelikle lütfen ama lütfen yazılarınızda biraz noktalama işaretleri,paragraf falan kullanın da okurken zorlanmayalım.:KK66:
Eşiniz tavrını koyup ya işini gücünü ayırıp farklı bir işe geçecek.Ya da bu devran böyle sürüp gidecek.Bariz bir şekilde evlatlar arasında ayrımcılık yapıyorlar.Siz de zaten borç batağında olsak da yardım etmezlerdi diyorsunuz.Eğer eşiniz durumdan rahatsız değilse,sizin de yapabileceğiniz pek birşey yok gibi.

Eşim diyor baba herkesin evini ver kurtul yok ben ölmeden vermem de böyle dahami iyi hergün sorunlarıyla uğraşıyorsun yok diyor
Bende ölmeden çocuklarıma mal vermem. Kirada evim varsa alır istediğim gibi harcarım. Yok öyle ölmeden vermek. Yarın elden ayaktan düşünce herkes bir tarafa kaçar. Hiç olmazsa belki mal yüzünden bir iki yüzümüze bakan olur. Hem ben çalışıp kazanayım hem de rahat edeceğim zaman başkasına yedireyim. Kayınpeder bu konuda haklı.

Amaaaa burada bence tek suçlu eşiniz. Anladığım kadarıyla kendi işi var yani babasıyla ortak değil. Kazandığı parayı gidip babasına veriyorsa suçlu olan eşiniz. Ayrı evsiniz ve kazanç o eve gelir. Bu konuda eşinizle iyice konuşun.

Kayınpederin kiradaki evlerden aldığı kiraya ise kimse karışamaz istediği gibi harcar. Aynen eşinizin çalıştığı parayı babasına verme zorunluluğu olmadığı gibi.

Bende ölmeden çocuklarıma mal vermem. Kirada evim varsa alır istediğim gibi harcarım. Yok öyle ölmeden vermek. Yarın elden ayaktan düşünce herkes bir tarafa kaçar. Hiç olmazsa belki mal yüzünden bir iki yüzümüze bakan olur. Hem ben çalışıp kazanayım hem de rahat edeceğim zaman başkasına yedireyim. Kayınpeder bu konuda haklı.

Amaaaa burada bence tek suçlu eşiniz. Anladığım kadarıyla kendi işi var yani babasıyla ortak değil. Kazandığı parayı gidip babasına veriyorsa suçlu olan eşiniz. Ayrı evsiniz ve kazanç o eve gelir. Bu konuda eşinizle iyice konuşun.

Kayınpederin kiradaki evlerden aldığı kiraya ise kimse karışamaz istediği gibi harcar. Aynen eşinizin çalıştığı parayı babasına verme zorunluluğu olmadığı gibi.

birebir aynısını yazacaktım

İyi de sizin kocanızda iş yok. Kusura bakmayın da kendi kazancını millete dağıtıp kendi evinden kısana enayi denir.
Neymiş babası mal alacakmış?! Neden? Kocanız kendi parasını kendisi biriktirip malı da kendisi alamıyor mu?
Saçma sapan işler.
Kocanla konuş konuyu, böyle saçma işler yapmasın.

Back
X