Arkadaşlar ben eşimin memleketide yaşıyorum. Ben ve eşimde memuruz çok şükür durumumuz iyi bunu söylemenin nedeni şu; benim bebeğim var 1yasinda gorumcelerim ellerinde ne kıyafet varsa toplayıp bana yolluyorlar ama kıyafet dediğim zibindan tutunda çoraba kadar... benim ilk çocuğum hevesim var temiz temiz alıp giydirmek istiyorum. Gonderdikleri lekeleri cikmayanda var genişleyip sünmüş olanda var ne ararsanız yani.Bana gonderdikleri kıyafetler 4yasinda bile giyecekleri var ben bunu 3yil nerde saklayacam. Bunları bı ihtiyaç sahibine verilse daha iyi olur.. ben giydirmek istemiyorum ama çocuklar çabuk büyüyor yazık oluyor bilmem ne diye diye evlerinde 2parca küçülen olsa gönderiyorlar. Ben istemiyorum deyince eşime ayıp olur diye beni susturuyor. Ama artık doldum yeminle evden gitsin diye herşeyde bana verilmez ki. Ben alacak durumdayım çok şükür ben istemiyorum bı başkasının verdiğini sabrım kalmadı. Çok güzel temiz eşyaları olur birkaç parça onları verse neyse.calismayan oyuncakları bile yolluyorlar... Bide bu yaptıklarıyla övünüyor kaynanam hiç kıyafet ihtiyacı yok diye ve bebegime şimdiye kadar bı çorap almisligi yok yeminle (alacak durumu var).