• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum?

nazanbasak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
187
1
46
İstanbul
Arkadaşlar dün akşamdan beri inanın hem üzüntüden hem sinirden ne uyudum nede sakinleşebildim.
Kızım iki haftadır arkadaşlarıyla gerçekleştireceği pijama partisinin hayallerini kuruyor ve mutluluktan uçuyordu.Pijama partisi dediğime bakmayın yatmayacaklar sadece akşam 11' e kadar eğleneceklerdi.
Önce 6 kişiyle başlayan organijasyon tüm sınıftaki kızlar duyunca çocuk bunlar hadi üzülmesinler kimsenin hatrı kalmasın derken 18 çocuğa çıktı.10 gün sonrada Doğum günü olduğundan Kızım iki iş olmasın madem böyle bir parti veriyoruz ikisi bir arada olsun doğum gününüde kutlayalım dedim.Ve parti Pijama partisi + Doğum günü olacak şekilde hazırlanmaya başladık.Cumartesi akşam 6:30 ile 10:30 arası dedik.Herşey çok güzel gelgelelim dün akşam eve geldim kızım ağlamaktan gözleri şişmiş anne öğretmen partimi iptal etti sınav dönemi diye dedi.Ardım öğretmeni bir de ne duyayım sınav falan bahane 4 veli arkadaş gidip şikayette bulunmuş.Biz çocuğumuzu yollamayacağız iptal ettirin.
Ve öğretmen sınıfta duyuru yapmış gitmeyin diye.Öyle üzüldüm anlatamam deliriyorum şu an.

Arkadaşlar dün akşamdan beri inanın hem üzüntüden hem sinirden ne uyudum nede sakinleşebildim.
Kızım iki haftadır arkadaşlarıyla gerçekleştireceği pijama partisinin hayallerini kuruyor ve mutluluktan uçuyordu.Pijama partisi dediğime bakmayın yatmayacaklar sadece akşam 11' e kadar eğleneceklerdi.
Önce 6 kişiyle başlayan organijasyon tüm sınıftaki kızlar duyunca çocuk bunlar hadi üzülmesinler kimsenin hatrı kalmasın derken 18 çocuğa çıktı.10 gün sonrada Doğum günü olduğundan Kızım iki iş olmasın madem böyle bir parti veriyoruz ikisi bir arada olsun doğum gününüde kutlayalım dedim.Ve parti Pijama partisi + Doğum günü olacak şekilde hazırlanmaya başladık.Cumartesi akşam 6:30 ile 10:30 arası dedik.Herşey çok güzel gelgelelim dün akşam eve geldim kızım ağlamaktan gözleri şişmiş anne öğretmen partimi iptal etti sınav dönemi diye dedi.Ardım öğretmeni bir de ne duyayım sınav falan bahane 4 veli arkadaş gidip şikayette bulunmuş.Biz çocuğumuzu yollamayacağız iptal ettirin.
Ve öğretmen sınıfta duyuru yapmış gitmeyin diye.Öyle üzüldüm anlatamam deliriyorum şu an.

Aradım bir sürü öğretmenlede tartıştım.Tekrar tüm velileri aradım hayır iptal etmiyorum diye.Ama çocuğum dün sinir krizi geçirdi resmen burnu kanadı üzüntüden buna kimin hakkı var allah aşkına
siz olsanız ne yapardınız benmi abartılı tepki veriyorum.

Bir eğitimcinin böyle davranması normalmi?
Nasıl bir başka çocuk üzülmesin diye diğer çocuğun hayalleri ve duygularıyla oynanır.
Nasıl bir anne kendi çocuğu üzülmesin diye başka bir çocuğın doğum gününün iptal edilmesini talep eder?
Ve ben sinirlenip bağırıp çağırınca nasıl suçlu görülebilirim.
Anlamıyorum Allah aşkına tarafsız olacağınıza inanarak soruyorum sizin çocuğunuza bu yapılsaydı hemde böyle bir sebepten siz ne yapardınız?

Bir eğitimcinin böyle davranması normalmi?
Nasıl bir başka çocuk üzülmesin diye diğer çocuğun hayalleri ve duygularıyla oynanır.
Nasıl bir anne kendi çocuğu üzülmesin diye başka bir çocuğın doğum gününün iptal edilmesini talep eder?
Ve ben sinirlenip bağırıp çağırınca nasıl suçlu görülebilirim.
Anlamıyorum Allah aşkına tarafsız olacağınıza inanarak soruyorum sizin çocuğunuza bu yapılsaydı hemde böyle bir sebepten siz ne yapardınız?

ben daha gencim çocuğum yok ama bence kesinlikle abartmıyorsunuz, çünkü kendi annemi biliyorum, annem olsa yıkardı ortalığı valla (ama tabii küfüre falan yer vermeden, seviyeli bir yıkım olurdu:D).

ben de olsam ben de öyle yapardım. o eğitimci nasıl eğitimci, sanki doğru çözüm buymuşcasına cahil cahil iptal edilmesini isteyen kıskanç aileleri dinleyip, ben karar verdim iptal ne demek. partiyi ancak sahibi iptal eder, sen kimsin burda. yangına körükle gitmek istemiyorum ben ama tamamen haklısınız, öğretmen dediğin taraf da tutamaz veliler arasında.

çözüme gelince bence daha aklı selim ve mantıklı bir merci varsa okulda, onla da konuşun, hatta sizi destekleyen aileleri de alın mümkünse yanınıza ve bence herkese inat, gelmek isteyen varsa gelsinler ve siz bu partiyi yapın.

Bence de partiyi iptal ettirmek yerine dileyen çocuğunu yollar, istemeyen yollamaz zorla değil ya...

Rahatsızlığınızı öğretmene belirtin uygun bir dille. Fazlada yüklenmeyin bu kadar işin içinde olmasını anlamadım pek zaten.

Yerinizde olsam yine partiyi yapardım. Zorla değil ya, isteyen gelsin...

anneler çocukkları ile muhattap olmayıp kötü olmamak için araya öğretmeni alıp ona iptal ettirtmişler iyi akılmış vallahi

ama öğretmen nasıl bu kadarr safmış onu anlayamadım, sonuçta diyebilirdi "bu beni ilgilendirmez, istemiyor iseniz yollamayın çocuğunuzu diye"

şimdi siz okula da gitseniz çocuğunuz arada kötü olacak, inanın ne diyeceğimi bilemedim
ama öğretmenin buna hakkı yok onu biliyorum

İnanın hiç anlayamadım.Okadar üzüldümki.Sonuçta bu bir parti isteyen gönderiri istemeyen göndermez.
Bir öğretmenin buna alet olması beni hepten çileden çıkarttı.Bana açıklaması daha saçmaydı ben sınıftan duyuru yapmak zorundaydım sonuçta şikayet vardı diye.Efendim onlar çocuklarını gönderemezmişler ama çocuklarda çok üzülürmüş o yüzden iptal edilsinmiş.Benimki ve geriye kalan 13 çocuk sanki meyve ağacında yetişiyor duyguları yok öyleya

Bunların işi eğitim değilmi? Onlara ne okul saatleri sonrasındaki özel toplantılardan? Ne kadar densiz bir eğitimci grubuymuş.!

kimi ne ilgilendirir yaaaaa doğum günüde yaparım pijama partiside yaparım ailemi haberi olduktan sonra öğretmene ne??? işte toplumda böyle sivrilen insanlar çıkıyor çok cahilce

Bu arada kızım daha 11 yaşında düşünün onun hayal kırıklığını
O kadar çok hayal kurduki öyle ince planladıki
Üzüntüsünü anlatamam size alerjik bir bünyesi var çocuk üzüntüden kabar kabar oldu sonrada burnu kanadı
Ben hem onun bu haline ayrı üzüldüm hemde yapılan haksızlığa ayrı üzüldüm.Allahtan diğer tüm veli arkadaşlar sağolsunlar beni desteklediler yanımda oldular telefonum dünden beri hiç susmadı

abartmıyorsunuz çok sinir bozucu bir durum gerçekten.. öğretmen den ziyade iptal edilmesini isteyen aileleri anlayamıyorum.. isteyen çocuğunu göndermez, tüm partiyi iptal ettirme çabası da ne? :19:

sınav dönemi olsada olmasada öğretmen ne karışıyo ben anlayamadım çocuklar 11 yaşındaysa aileleri izin verirse giderler izin alamayan gidemez bu kadar basit:20: ne alaka yani kimse gitmesin iptal edin ben olsam gider öğretmenle yüz yüze konuşurdum çok sinirlendim şuan :47: isteyen gelir istemeyen gelmez okul dışı sosyal bi etkinlik bu

Akşam olması nedeniyle bazı ailelerin göndermek istemeyişini anlayabilirim.
ama birkaç veli istemiyor diye
sizin özel planınızı kimse iptal ettiremez..
öğretmenin yaptığı da olmamış,sınıfta gitmeyin demek hoş değil yani...
bence siz ilk planda 6 kişi demiştiniz,
gelmek isteyenlerle yine yapın partinizi...

Akşam olması nedeniyle bazı ailelerin göndermek istemeyişini anlayabilirim.
ama birkaç veli istemiyor diye
sizin özel planınızı kimse iptal ettiremez..
öğretmenin yaptığı da olmamış,sınıfta gitmeyin demek hoş değil yani...
bence siz ilk planda 6 kişi demiştiniz,
gelmek isteyenlerle yine yapın partinizi...

Zaten ne pahasına olursa olsun yapacağım.Beni çıldırtan mevzu ben hadi maden tüm sınıfta konuşulmuş çocuklar duymuş kimsenin çocuğu üzülüp kırılmasın diye herkesi davet etmemize biz bu kadar ince düşünmemize rağmen bir kaç kişinin çıkıp bunu iptale çalışması.Davet adı üzerinde isteyen gelir isteyen gelmez.

11 yaşında çocuklar cumartesi akşamı parti veriyor neymiş efendim sınav dönemiymişmiş
yok daha neler sanki pazar sabahı öss'ye giricekler..
hem diyelim ki öyle olsaydı bile
isteyen gelir isteyen gelmez..
öğretmen ayrı suçlu , o veliler ayrı suçlu..
hiç abartmıyorsunuz yani ..
tamam diyelim veliler rahatsız oldu , çocuklarına söz geciremediler , öğretmeni aradılar, öğretmen en azından size bir danıssaydı neyin nesi bu nepartisi nedir sorsaydı ya.
neresinden tutsanız öğretmen ve veliler haksız..
siz de sinirlenmekteee en sonuna kadar haklısız.
davet verirsiniz isteyen gelir isteyen gelmez isteyen cocugunu yollar isteyen yollamaz..
ben de acayip sinirlendim su an gercekten kendi cocugummus gibi .. ki cocugum yok ama 11 yaslarında yegenlerim var neler hissegini cocugunuzun anlayabiliyorum. cok cok ayıp yapmıslar.

sinir olmanız çok normal.sizin yerinizde kim olsa aynı tepkiyi gösterirdi.
o dört velinin arası öğretmenle iyidir ondan bu denli sözlerini geçirmişlerdir.tabii ki kızlarını göndermek istemeyebilirler.ama sırf bunun için doğum günü partisini iptal ettirmek de neyin nesi oluyor, ne zannediyorlar kendilerini...
partinizi mutlaka gerçekleştirin bence:64:

Annesi izin vermeyen çocuklar mızmızlandı.Aileleri de onlarla tartışmak sözlerini geçirmek yerine sizin partiyi iptal ettirdi.
Hiçbir öğretmen okul dışıdaki bir aktiviteyi engelleyemez.
Öğretmene dahi gitmezdim.Doğrudan müdüre giderdim konuyu anlatırdım.
Öğretmen aynı sınıfta dileyen gidebilir benim için sorun yok diyene kadar da burunlarından getirirdim

ayy ne olcak sanki hayret bişi yaa çocuk bunlar ee baslarında zaten bir veli var hatta bir kaç samimi olduğunuz bayanda gelseydi emanet edemiyorlarsa yada göndermesinler benim annem öyle yapardı baktı tanıdığımız deil yada güvenmiyor olmaz derdi bende gitmezdim allah allah neyse sizde kızınızın gönlü olsun die onun en sevdiği insanları çagrın izin veren ailelerin çocukların da üzülmesin sizde boşuna sinirlenmeyin arada cıkar böyleleri

Back
X