Ben mi abartıyorum

Allah Allah yorumların bir kaçını okuyunca 1 yaşıma daha girdim. !!! :37:

Kirayı sen öde, elektiriği suyu ben ödeyim falan bunlar nasıl işler böyle :53:

Arkadaşlar evlilikte senin paran benim param olmaz!!! Olmamalı da!!!
Bu tür davranışlar insanların aile olma bilincini kavrayamadıgını gösteriyor bana.

Hem erkek için hem kadın için.

Bana çok ama çok garip geldi.

Evlendiğimiz yıllarda eşim bütün ödemeleri yapardı tek tek gösterirdi şuraya şunu verdim, şuraya bunu verdim diye. Ben de göstermene gerek yok derdim ama o inatla gösterirdi. Aklında bir şey kalmasın derdi. Yeri geldi ödemeleri ben yaptım yeri geldi o yaptı. Kalan parayı da koyarız bir yere ihtiyacı olan kullanır. Ama onun nereye ne verdiğinden benim haberim olur, benim nereye ne verdiğimden onun haberi olur.Bir gün de şunu niye aldın demedik birbirimize.

Evlendik araba aldık onu ödedik, 4 yıldır konut kredisi ödüyoruz bir maaş zaten oraya gidiyor. 2 aydır da arabamızı degiştirdik bir miktar da onun kredisi var.

Allah olmayana da versin ama biz de mi bir gariplik var anlamadım :37:

Bu tür davranışlar insanların aile olma bilincini kavrayamadıgını gösteriyor bana.

Evlendiğimiz yıllarda eşim bütün ödemeleri yapardı tek tek gösterirdi şuraya şunu verdim, şuraya bunu verdim diye. Ben de göstermene gerek yok derdim ama o inatla gösterirdi. Aklında bir şey kalmasın derdi. Yeri geldi ödemeleri ben yaptım yeri geldi o yaptı. Kalan parayı da koyarız bir yere ihtiyacı olan kullanır. Ama onun nereye ne verdiğinden benim haberim olur, benim nereye ne verdiğimden onun haberi olur.Bir gün de şunu niye aldın demedik birbirimize.

Evlendik araba aldık onu ödedik, 4 yıldır konut kredisi ödüyoruz bir maaş zaten oraya gidiyor. 2 aydır da arabamızı degiştirdik bir miktar da onun kredisi var.

Garip olan sizin kendi hayatınızla başkalarının hayatını kıyaslamanız sanırım önceki sayfaları okumadınız.
Evli bir erkek evinin kirasını bile ödeyemezken nasıl 1 senenin içinde iki kez tep telefonu alıp karısını maddi olarak zor duruma düşürme hakkını kendinde bulabilir.Herkesin hayatı,eşi standart özellilklere sahip değil.Kişiye göre tavır alınır.
Önceki sayfalarda da belirttim benim babamla annem ortak karar verir ona göre hareket ederler ama herkezin öyle olmuyor ne yazık ki

O yüzden tavsiyem anlayıp dinlemeden konuşmayın

Bilen bilmeyen konuşuyo.. Ben kendim için bişey istemiyorum ki. Sadece gelecğimiz için böyle düşünüyorum ve üzülüyorum :25:

Arkadaşım haklısın yazdıklarında bizim evde de böledir ama erkekler baktılar karıları herşeyi ykleniyor ses çıkarmıyorlar bindirdikçe bidriyorlar arkadaşımızın da yaşadığı gibi.

Kendi kızkardeşllerine damat bakacak tabii derler bize gelince hayat müşterektir derler. EEee gördüler mide kadın yükleniyor budefada saldım çayıra oluyor

senin geleceğinin garantisi eşin değil işin sakın bir hata yapıp işini bırakma.

hic abartmiyorsun hemde hiccc
al karsina konus
o kirayi ödesin sende faturalari öde
yada ortak bir hesap olusturun giderler ciktiktan sonra eline
harcligini verirsin en güzeli bu olur sanirim
arabada bu durumda lüks ne geregi varki
benzini sigortasi vs.

Back
X