• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum ?

Arkadaslariniz sadece bakmak icin takiyorlar sonra cikarip veriyorlar sanirim,alip da butun gun takmiyor herhalde.Batil inanclar haricinde eger vermek istemiyorsaniz parmagim sisti cikaramiyorum de olsun bitsin boylece ne kimse alinir kirilir ne de sen bunu dert etmek zorunda kalirsin.bu kadar basit cozum!

Bana da saçma geldi yani ? Ne var bunda o kadar şaşırdım bende :26::26::26:
Ayrıca bende bi arkadaşımdan yüzüğünü denemek için istesem de vermese hakkatten kırıldım yani bi yüzüğü olmuş , çıkarıp vermiyo diye..
Yiyecek değiller sonuçta :19::19:

Ayrıca bende bi arkadaşımdan yüzüğünü denemek için istesem de vermese hakkatten kırıldım yani bi yüzüğü olmuş , çıkarıp vermiyo diye..
yani yemek falan değil ama mesela benim yüzüğümü sözlüm takmıştı parmağıma ve hiç çıkarma demişti. Şimdi denemesi için arkadaşa falan vermek onun maneviyatını bozuyor bence :) Başka bir yüzük olsa tamam ama söz yüzüğü nihayetinde:)

yani yemek falan değil ama mesela benim yüzüğümü sözlüm takmıştı parmağıma ve hiç çıkarma demişti. Şimdi denemesi için arkadaşa falan vermek onun maneviyatını bozuyor bence :) Başka bir yüzük olsa tamam ama söz yüzüğü nihayetinde:)

tamam canım anlıyorum ama yani 2 dk çıkarıp da versek bişey olmaz demi :))

Son düzenleme:
bende istemem heralde yüzüğümü çıkarıp birine denemesi bakması için vermeyi..ama bir yandanda düşünüyorum yakın arkadaslarımın yüzüklerine diyorum cıkar bi bakım diye takıyorumda nasıl duruyo bakıp veriyorum :1: erkek arkadasımın bana aldıgı kolyeye bile cıkar bakım diyenler vardı ama onuda yapmam yani:53: kendine yapılmasını istemediğin seyi baskalarına yapma hesabı oldu benimkide :61: dogru bende dikkat edeyim bundan sonra istemeyim kim olursa olsun ben zor veririm heralde :61:

evet bence siz abartıyorsunuz,fani şeylere bu kadar önem vermeyin,bu kadar anlam yüklemeyin, bunun bi sonraki aşaması tapınma olurdu herhalde, ne var canım arkadaşlarınız bakmışsa, baksınlar, taksınlar ne güzel sizin sevincinizi paylaşıyorlar, sanki o yüzüğü taktıklarında sözlünüz sizi daha mı az seviyor, o sadece sembolik birşey bunu unutmayın

nişanlıyken banada çıkar bi bakıyım derlerdi bende burdan bak diyip elimi uzatırdım.
çamaşır kadar özel değil ama çok çok daha özel yüzüğümü kimseyle paylaşmam :)

hoşlanmıyorsanız vermeyin canım bu kadar basit bu konudada kimseye açıklama yapmak zorunda deilsin bence

kusura bakmayın da siz bunu dert edıyorsanız hastalık hastası bır tıp dıye dusundum sızı tanımadan

batıl ınanclı olmanız sızı ınsanlardan uzaklastırır YANLIS

baksınlar taksınlar nolucakkı...eger kendinizi yiceksenız ama boyle soyleyın kırmadan deyın kı aa şekerim ugursuzluktur boyle uzaktan bakın deyın gulerek...

ya bende de var zaman zaman aynı durum ne bilim bende pek hoşlanmıyorum açıkçası, yüzüğü karşıdan görüyosun işte parmağına takınca ne olucak ki?? daha mı iyi görceksin çok saçma, ozaman kazağını da beğenince çıkarıp denesin :D ya öyle ama :) bakmak isteyenlere direk elimi uzatıyorum :)

kusura bakmayın da siz bunu dert edıyorsanız hastalık hastası bır tıp dıye dusundum sızı tanımadan

batıl ınanclı olmanız sızı ınsanlardan uzaklastırır YANLIS

baksınlar taksınlar nolucakkı...eger kendinizi yiceksenız ama boyle soyleyın kırmadan deyın kı aa şekerim ugursuzluktur boyle uzaktan bakın deyın gulerek...

benim parmak ölçüm 8.20 çok küçük yüzüğün ölçüsü birinin parmağında kalıcak çıkmayacak diye de korkuyorum dert ettiğim batıl inançlara falan inandığım yok ama saçma geliyor birinin yüzüğümü istemesi :34:

Arkadaşım alıntı yapamadım ama bir cevabını okuyana kadar abartıp abartmadığına karar verememiştim fakat abartan sen değilsin, arkadaşın.

Şakayla karışık dahi olsa bu nasıl bir yorumdur yahu sözlenen insana yapılacak şey mi yüzüğünü parmağından alıp sen değilsin ben sözlüyüm demek?

Buram buram kıskançlık kokusu geliyor insanın burnuna, bozulmakta çok haklısın ben olsam ben de bozulurdum.

Amaç ne yani? İyi niyetle tebrik edersin sevincini paylaşırsın yüzüğün de çok güzelmiş deyip geçersin.

Böyle patavatsız insanlara verecek cevap bile bulamıyor insan öyle yüzünün düştüğüyle kalıyorsun.

Ben olsam çok yakın arkadaşlarıma karşı böyle bir şey düşünemezdim ama fesat düşüncelilerden rahatsız olurdum.

Sana tavsiyem sadece sabret, geçici bir süreç ne de olsa.

Ters bir şey söyleyip de ağzına laf verme kimsenin sonra yine üzülürsün çünkü.

Son düzenleme:
Arkadaşım alıntı yapamadım ama bir cevabını okuyana kadar abartıp abartmadığına karar verememiştim fakat abartan sen değilsin, arkadaşın.

Şakayla karışık dahi olsa bu nasıl bir yorumdur yahu sözlenen insana yapılacak şey mi yüzüğünü parmağından alıp sen değilsin ben sözlüyüm demek?

Buram buram kıskançlık kokusu geliyor insanın burnuna, bozulmakta çok haklısın ben olsam ben de bozulurdum.

Amaç ne yani? İyi niyetle tebrik edersin sevincini paylaşırsın yüzüğün de çok güzelmiş deyip geçersin.

Böyle patavatsız insanlara verecek cevap bile bulamıyor insan öyle yüzünün düştüğüyle kalıyorsun.

Ben olsam çok yakın arkadaşlarıma karşı böyle bir şey düşünemezdim ama fesat düşüncelilerden rahatsız olurdum.

Sana tavsiyem sadece sabret, geçici bir süreç ne de olsa.

Ters bir şey söyleyip de ağzına laf verme kimsenin sonra yine üzülürsün çünkü.

sağolun beni anladığınız ve yorumunuz için benim demek istediğim de buydu zaten isteyen iyi niyetle istese ben rahatsız olmam bile ama kıskançlık olup olmadığını da anlayabiliyo insan :ssz: dediğiniz gibi en mantıklısı sabretmek :34:

yok canım abartmıyorsun bende senin gibiyim geriliyorum bile. nefret ettiğim davranıslar arasında mesela evli arkadaslarımda var yüzük konusu acılınca al bak nasıl durcak derler rahatlar ama onlarınkını bile alıp takmam o derece

Ben olsam bende istemem söz yüzüğümü alıp bir başkasının takmasını. Ama isteyince kıramayıp veriyorsundur.
Kimsenin yüzüğünü de alıp takmam (söz,nişan vs. yüzüğü tabii) Gereksiz. Senin elinde de bakabilirler yani.

Back
X