Ben mi abartiyorum :(

powerful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2013
866
166
123
Ablalarim merhabalar yine ben gecen haftaki konumu bilenler vardir.gecen hafta ilk kez bulusmustuk dun musait olursan yine gel demistim bugun musaitmis bulustuk.yine kibardi burada bi sıkınti yok.yemek yedigimiz yerden cikip biraz yuruduk yine ve yolda halasiyla karsilastik.halasi yanimiza geldi sarildi ikimize ve iyi gunler dileyip ayrildi.ben bunu beklemiyodum tabi o da oyle.biz de okulun oraya dogru yuruduk.biraz daha dolandik ve vedalastik yine bisey isteyip istemedigimi sordu vedalasirken.neyse iste ben derse girdim okul bitti eve gelirken aklima geldi mesaj attim."bisey istemem senin yaninda kendimi iyi hissesiyorum zaten" diye "hmm bende" dedi ama icimden bi ses ben boyle soyleyince beni uzmemek adina boyle dedigini soyledi."kendin oyle dusunuyosan soyle ben dedim diye deme"yazdim.ve iste beni uzen cevap"tamam bi bakiyim".neye bakacaksin diyesi geliyo insanin.su an 3 saat oldu rahat ne bn yazdim ne o.persembe gunu sinemaya gidelim istiyodu bu durum devam ederse gitmek istemiyorum.uzattim ama okuyan okumayan herkese tesekkur ederek sorularimi soruyorum.ben mi büyütuyorum,bundan sonra nasil davranmam gerekiyor?
EDİT: bugun yine dedi sinemaya gidelim diye ve neseli gibiydi.erkek kardesimle de tanismak istiyor.soran ablalarim olursa diye de soyluyum sevgili degiliz.ve ailesinden cok bahsediyor.resimlerini gosterdi hatta bugun.halasini gordugumuze de memnundu.

Son düzenleme:
sinirlerim bozuk su an ne aglayabilirim ne gulebiliyorum...

kıyamam canım ya üzülme bu kadar. bekle bakalım biraz atar sana o zaten msj

uzulmemeye ugrasiyorum abla da yani bi bakiyim da denmez insan ya mutludur biriyleyken ya da mutsuz.

sen bekle canım onun msjını. ama o atmadan sen msj atma. o attıktan sonra sor neden öyle dedin diye. bide kendini çok kaptırma daha yaşın küçük canım neler neler çıkıcak karşına.

valla teselli etmek isterim ama oğlumuz biraz gamsız gibi geldi bana...
nasıl desem yani senin ona verdiğin değer kadar değer vermiyor sana...
ne demek yahu, bi bakayım demiş...neye bakıcak acaba....?
belki romantizmden anlamıyordur diyecem ama , bilemedim ki şimdi...ben açıkçası gitmezdim sinemaya...ve bunu da belirtirdim...

Kiyamam...
Sikma canini, o gencide daha fazla simartma, sen adimini attin, azicik geri cekil, sen ustune dustukce simarir, biraz agirdan al, geride kal, canini da sikma, ilerde bunlari hatirlayamacaksin bile...
Birak o adim atsin, atarsa ne ala, atmazsa kendini paralama, tamam?

kıyamam canım ya üzülme bu kadar. bekle bakalım biraz atar sana o zaten msj

tsekkur ederim yorumunuz icin hic sevgilisi olmamis belki romantizden anlamiyodur ama hakikaten neye bakacak onu ben de merak ediyorum.

Bukadar kasma kendini canim. Atarsa atar atmazsa ustune dusme bence.

yorumunuz icin tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…