Ablalarim merhabalar yine ben
gecen haftaki konumu bilenler vardir.gecen hafta ilk kez bulusmustuk dun musait olursan yine gel demistim bugun musaitmis bulustuk.yine kibardi burada bi sıkınti yok.yemek yedigimiz yerden cikip biraz yuruduk yine ve yolda halasiyla karsilastik.halasi yanimiza geldi sarildi ikimize ve iyi gunler dileyip ayrildi.ben bunu beklemiyodum tabi o da oyle.biz de okulun oraya dogru yuruduk.biraz daha dolandik ve vedalastik yine bisey isteyip istemedigimi sordu vedalasirken.neyse iste ben derse girdim okul bitti eve gelirken aklima geldi mesaj attim."bisey istemem senin yaninda kendimi iyi hissesiyorum zaten" diye "hmm bende" dedi ama icimden bi ses ben boyle soyleyince beni uzmemek adina boyle dedigini soyledi."kendin oyle dusunuyosan soyle ben dedim diye deme"yazdim.ve iste beni uzen cevap"tamam bi bakiyim".neye bakacaksin diyesi geliyo insanin.su an 3 saat oldu rahat ne bn yazdim ne o.persembe gunu sinemaya gidelim istiyodu bu durum devam ederse gitmek istemiyorum.uzattim ama okuyan okumayan herkese tesekkur ederek sorularimi soruyorum.ben mi büyütuyorum,bundan sonra nasil davranmam gerekiyor?
EDİT: bugun yine dedi sinemaya gidelim diye ve neseli gibiydi.erkek kardesimle de tanismak istiyor.soran ablalarim olursa diye de soyluyum sevgili degiliz.ve ailesinden cok bahsediyor.resimlerini gosterdi hatta bugun.halasini gordugumuze de memnundu.

EDİT: bugun yine dedi sinemaya gidelim diye ve neseli gibiydi.erkek kardesimle de tanismak istiyor.soran ablalarim olursa diye de soyluyum sevgili degiliz.ve ailesinden cok bahsediyor.resimlerini gosterdi hatta bugun.halasini gordugumuze de memnundu.
Son düzenleme: