• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum?

Asıl mesele sizin anne deyip dememeniz değil 19 yaşında bu tür şeyler
için acele davranmış olmanız.:KK51: Hayatı bu kadar hızlı yaşayıp tüketmeyin ki
geleceğe yaşanılacak şeyler kalsın.

10 aylik sevgilim var. Annesiyle tanistim. Kadin beni surekli evine cagiriyor, kizim diye hitab ediyor, bana bakarken surekli masallah allah ozene bezene yaratmis kizimi gibi seyler soyluyor. Gecen de gittigimde komsulari vardi, benden gelinimdiye bahsetti kadinlar da cok guzelmis deyince gururlandi. Bundan gurur duymasi ve ustume bu kadar dusmesi normal mi? Kiymet bilmez gibi olmasin ben de hep elini operim bir seyler yapip gotururum ama anne demem. 19uma da yeni girecegim ve cok garibime gidiyor. Tum bunlar normal mi? Sevgilim de bizi o sekilde gorunce cok mutlu oluyor ama garip hissediyorum
Demekki masallahin var

19 yaşındasın, daha ortada fol yok yumurta yok kadın da senden ona anne diye hitap etmeni beklemiyordur zaten.İçten, hoş, oğlunun sevdiği kızı seven ve onaylayan bir kadın işte.Allah'tan başka ne istiyorsun anlamıyorum :D

Annenle tanıştırdın mı sevgilini?
Kızının gelin olduğundan haberi vardır İnşallah.

Beni.kide öyleydi merak etme oğlu simdi seninle birlikte ya oda kaleyi içten fethetme peşindedir evlenince değişir yani en azi dan benimki öyle oldu ;) hem sen anne demek zorunda değilsin canim. Bende demem yani ne öyle hemen. Benim KV. Daha cikarken niye deniyosun desene ben mutlu olrm diyordu iyi dedim x anne demeye basladim halada öyle gidiyo yani. Ama kesme demeaeysim çok vucik vicik bi ilişki yasadim yaaaa

10 aylik sevgilim var. Annesiyle tanistim. Kadin beni surekli evine cagiriyor, kizim diye hitab ediyor, bana bakarken surekli masallah allah ozene bezene yaratmis kizimi gibi seyler soyluyor. Gecen de gittigimde komsulari vardi, benden gelinimdiye bahsetti kadinlar da cok guzelmis deyince gururlandi. Bundan gurur duymasi ve ustume bu kadar dusmesi normal mi? Kiymet bilmez gibi olmasin ben de hep elini operim bir seyler yapip gotururum ama anne demem. 19uma da yeni girecegim ve cok garibime gidiyor. Tum bunlar normal mi? Sevgilim de bizi o sekilde gorunce cok mutlu oluyor ama garip hissediyorum
ortada ciddi hicbirsey yokken nasil cekinmeden tanistin anlayamadim. yeni nesil cok rahat gercekten. bende yeni nesildenim esim zamaninda cok israr etmisti bize gel annem cok tanismak istiyo seninle diye. bende ben gelemem ayip annen buyursuz gelsin bize ailecek tanir daha iyi demistim ve o sekilde oldu bir diger gelislerindede nisanlandik

Dış görünümüne övgüler yağdırmasi hoş tabi. Begenmedigi bi tavrın olunca da yine aynı Kibarlık devam ederse sn abartiyosun demektir:KK53:
Haha bencede çok doğru
Müstakbel kayinvalidenizin iltifatkar yaklaşması güzel bir şey ama bu direk ve biraz fazla olunca şüphe çekiyor siz temkinli olun insanları anlamak gerçekten zor zamanla ya hanimefendinin yapısının bu şekilde olduğuna kanaat getirirsiniz ya da altında yatan başka bir şey varsa ortaya çıkar ancak zaman lazım

bu kadar yakın olmak bence hiç iyi değil.her dediğine tamam demek zorunda kalırsın.tamam demediğindede senden kötüsü olmaz.bunu bilir bunu söylerim :KK14:

Yanlis konu acmissin , Konu boyle olmaliydi 10 aylik bir iliskim var ve ben Ailesiyle cok samimiyim ne kadar dogru?
Ustelik komsulara bile gelinim diyor ne kadar dogru?

Daha 19 yasindayim , muhtemelen ailemden gizli oraya gidiyorum ilerde bu yuzume vurulurmu..

Muhtemelen kadının hoşuna giden yalnızca güzelliğin değil, iyi bir kız olduğunu düşünüyor eğer aksini düşünseydi zaten seninle bu kadar samimi olmazdı. Annesinin senin yanında olması iyi bir şey ve ileride evleneceğinizi düşünüyor olması da büyük ihtimal. Ben bir sorun göremedim tam tersi olması gereken bu ama yaşın çok genç şimdiden annesinin evlilik hayalleri kurması senin ve ailenin açısından nasıl karşılanır bilemem.

Back
X