• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi abartiyorum

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
Biz 6 yıllık evliyiz kv de ve diger sorunlara hic girmeyecegim esim ilk 2 2,5 yil benden ayri uyuyamazdi cinsel hayatimiz hiçbir zaman cok renkli ve tempolu olmadi hastalık ailevi sorunlar maddiyat iş yerinde ki sikintilar bi evlat kaybi vs . Ama biz kv denin yanina barisip tasindik ki maddi ve manevi bi çöküş yasiyorduk o dönem esim buz kesildi ayri yatar olduk inanir misiniz bilmem 3 4 yil kv deye gidip onlarda haftalarca kaldik bizim gitmedigimiz donemde de esim onlari cagirdi sarilir öper koklar ama asla benimle uyumaz son 6 aydir düzelir gibi oldu ama 1 2haftadir yine soğuk kaçıyor bildiginiz beraber oluyoruz bu uyuyor kaliyor sonra aniden hop uyanıp diger odaya gidiyor bazende yani cogunlukla acayip uykusu oluyor askim hadi git yerine yat diyorum yok uykum diyor uymamak icin direniyor bi bakıyorum uymus kalmis her gece söz veriyor bugün beraber uyuyacaz diye sabah bi bakıyorum yine uymus kalmis bilgisayar i kontrol ettim sadece oyun oynuyor one piece diye bi cizgi dizi var onu izliyor pokemona bakiyor 3 aydir da telefonu yok zaten son 4 yildir arastirdim kendimce aldatma vs de yok bugun yine uykum yok diye diye uyuyakaldi çizgi film izlerken ne yapayım bilemedim

Sıcak yüzünden olsa söylerdi sanırım.
Yanlışlıkla hamile kalmanızdan korkuyor olabilir mi? Yani maddi durumunuz düzelmediyse, bir bebek ve hamilelik külfet olacak olabilir mi?
Farkında olmadığınız bir kötü koku sorununuz olabilir mi? Sizi kırmamak için söyleyemiyor ve ayrı yatmak istiyor olabilir mi?
Bunların hepsine hayır diyorsanız ve madem aldatma olmadığına eminsiniz, belki şu sıralar yanında kimse varken uyuyamıyordur. Şu sıralar ben de öyleyim. Uykudan uyanıp salona geçip yatıyorum ya da en baştan salonda yatıyorum. Ben sıcaktan uyuyamıyorum, eşim camı açmamı istemiyor; ben de açıp salonda uyuyorum. Böyle bir şey var mı?
Başka bir şey gelmiyor aklıma. o_OSorduğunuzda ne diyor peki?

Esim bir bebek daha istiyor aksine esimin mide sorunu olduğundan nefesi cokk kokar ama bunu hic dile getirmedim ve hissettirmedim benimle uyuyacagi zamanlar sakiz yada seker yer esime sordum zaten zor uykuya daldigini onu rahat birakmam gerektiğini beni istemese ayni çatı altında dahi durmayacagini biraz anlayış gostermemi istedi ama giderek soguyoruz bazen aylarca birlikte olmuyoruz evimizin huzuru kalmadi beti bereketi yok kv de de kayinlarimizda ayri yattigimiza sahit oldular kv de acayip seviniyor çocuk olmasa bosardı vs saçmalıyor eşime bahsetmiyorum tabi herkes bize imrenirdi kocam agzımın içine bakardı yalnız kalır kalmaz birlikte olmak isterdi şimdii öyle degil birlikte olurken yine heyecanlanıyor hiç sogukluk hissetmiyorum ama neden ayrı uydugunu anlayamıyorum

Anladım. Değişik ve zor bir durum. Sıkıştırmayın bakalım, belki içine attığı bir sıkıntısı vardır. Sadece ne zamana kadar böyle olacağını sorun.

"Bana bir gün, bir zaman dilimi ver. Böyle uzak olmak beni çok üzüyor, ama ne zaman sona ereceğini bilirsem kendimi avutabilirim, üzülsem de sabrederim" deyin mesela. Dilerim kısa sürede çözülür.

Sıcak yüzünden olsa söylerdi sanırım.
Yanlışlıkla hamile kalmanızdan korkuyor olabilir mi? Yani maddi durumunuz düzelmediyse, bir bebek ve hamilelik külfet olacak olabilir mi?
Farkında olmadığınız bir kötü koku sorununuz olabilir mi? Sizi kırmamak için söyleyemiyor ve ayrı yatmak istiyor olabilir mi?
Bunların hepsine hayır diyorsanız ve madem aldatma olmadığına eminsiniz, belki şu sıralar yanında kimse varken uyuyamıyordur. Şu sıralar ben de öyleyim. Uykudan uyanıp salona geçip yatıyorum ya da en baştan salonda yatıyorum. Ben sıcaktan uyuyamıyorum, eşim camı açmamı istemiyor; ben de açıp salonda uyuyorum. Böyle bir şey var mı?
Başka bir şey gelmiyor aklıma. o_OSorduğunuzda ne diyor peki?
ilk bebegimizi çok istemişti 32 hafta boyunca hep gözyası döktü bebegimizi kendi elleriyle gömmüş ben hastanedeyken
gömmeden önce yüzüne bakmış sarılmış bırakmak istememiş hala gözümün önünde kızım der durur
kv de çok ugrastı ayırmaya ailesi hiç destekçi olmamışlar eşime 2 yıl benim yanımda durdu
ilk 6 ay ailesi hiç aramadı sonra benim babam onlar da ana baba gidin ellerini öpün torunları olacak soguklugu bitirin dedi
ama kızımı hiç istemediler benide eşim önceleri çok mücadele verdiyse de vazgeçti artık annesine toz kondurmaz oldu bi günde değişti kızıma 5 ayllık hamileyken ailesinin yanına tasındık ve eşimi kaybetmeye basladım 4 5 kez ayrılıgın eşiginden döndük

Son düzenleme:
Horluyormusunuz acaba belki söylemeye çekiniyordur kırmak istemiyordur

Anladım. Değişik ve zor bir durum. Sıkıştırmayın bakalım, belki içine attığı bir sıkıntısı vardır. Sadece ne zamana kadar böyle olacağını sorun.

"Bana bir gün, bir zaman dilimi ver. Böyle uzak olmak beni çok üzüyor, ama ne zaman sona ereceğini bilirsem kendimi avutabilirim, üzülsem de sabrederim" deyin mesela. Dilerim kısa sürede çözülür.
bana 3 ay önce aglayarak 1 ay sonra hersey çok güzel olacak dedi ama yok sadece vazgeçme benden yuvamızdan diyor

Canım belki öyle rahat ediyordur benim için çokda önemli birşey değil aynı yatakta yatmak eşiminde değil.
zaten o 12 de yatıyor ben 4 de 5 bir arada çok az yatıyoruz sorun cinsellik bence aynı yatakta yatmak değil ;)

Horluyormusunuz acaba belki söylemeye çekiniyordur kırmak istemiyordur
yok horlamıyorum defalarca konustum sorun bende senin tırnak ucu kadar sucun yok diyor bazende dagınıksın diyor bazen sen beni ihmal ediyorsun diyor sasırdım

Canım belki öyle rahat ediyordur benim için çokda önemli birşey değil aynı yatakta yatmak eşiminde değil.
zaten o 12 de yatıyor ben 4 de 5 bir arada çok az yatıyoruz sorun cinsellik bence aynı yatakta yatmak değil :KK66:
cinsellik var yok degil mesela bazen gecede 2 defa bile oluyor bazen haftada 3 bazende aylarca tık yok

zaten o 12 de yatıyor ben 4 de 5 bir arada çok az yatıyoruz sorun cinsellik bence aynı yatakta yatmak değil :KK66:
cinsellik sorun degil zaten ben yanımda oldugunu hissetmek istiyorum sarılmak ve güvende olmak istiyorum

Back
X