- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
Biz 6 yıllık evliyiz kv de ve diger sorunlara hic girmeyecegim esim ilk 2 2,5 yil benden ayri uyuyamazdi cinsel hayatimiz hiçbir zaman cok renkli ve tempolu olmadi hastalık ailevi sorunlar maddiyat iş yerinde ki sikintilar bi evlat kaybi vs . Ama biz kv denin yanina barisip tasindik ki maddi ve manevi bi çöküş yasiyorduk o dönem esim buz kesildi ayri yatar olduk inanir misiniz bilmem 3 4 yil kv deye gidip onlarda haftalarca kaldik bizim gitmedigimiz donemde de esim onlari cagirdi sarilir öper koklar ama asla benimle uyumaz son 6 aydir düzelir gibi oldu ama 1 2haftadir yine soğuk kaçıyor bildiginiz beraber oluyoruz bu uyuyor kaliyor sonra aniden hop uyanıp diger odaya gidiyor bazende yani cogunlukla acayip uykusu oluyor askim hadi git yerine yat diyorum yok uykum diyor uymamak icin direniyor bi bakıyorum uymus kalmis her gece söz veriyor bugün beraber uyuyacaz diye sabah bi bakıyorum yine uymus kalmis bilgisayar i kontrol ettim sadece oyun oynuyor one piece diye bi cizgi dizi var onu izliyor pokemona bakiyor 3 aydir da telefonu yok zaten son 4 yildir arastirdim kendimce aldatma vs de yok bugun yine uykum yok diye diye uyuyakaldi çizgi film izlerken ne yapayım bilemedim