Ben mi abartıyorum ?

Tabi ki haklısınız. Bu konudaki rahatsızlığımı bir kere dile getirdim, sonra haklısın diyip kapattım konuyu. Güveniyorum, güvensizlik asla yapmıyorum. Siz yanlış anlıyorsunuz beni bence. Art niyetle aa donunu görecek tahrik olacak gibi bir düşüncem asla yok. Kıskançlığım da yok. Teşekkür ediyorum
Ben tahrik unsrundan bahsetmedim.Yanlış anladığım birşey yok.Kıskançlığın yoksa,kızın aynı bavulu kullanması,hala ve eniştenin onu şımartıp şımartmaması veya sebebini bilmediğin şeylerden dolayı rahatsız olmamalısın.

Ben de annemi kaybettim.Kuzenlerim canım ciğerim ailem benim.Yeri geliyor donla da görüyorum.Kardeşiz biz.Annemi kaybetmesem de durum değişmezdi.Kuzen ya.Yüreğimin yarısı.Birlikte büyüdüğüm insan.

Neden bu şekilde düşünüyorsunuz ? Ben gerçekten kendimi yanlış ifade ettiğimi düşünüyorum artık. Kusura bakmayın

Çok tuhaf geldi bana. Erkek arkadaşı kuzeninden hem de kardeş gibi olduğu insandan yine hem de hayatında biri olan birinden kıskanıyorsunuz. Bunun gerekçesi de donunu görmesi. Hangi kadın bir erkeğin baksırından etkilenir ki? Hadi kıskanmıyorsunuz, diğer kadın da etkilenmeyecek diyelim o zaman sorun ne? Başka ne açıklaması olabilir?

Kıskançlık bencede abartılı ama banada garip geldi aynı bavul olayı. Erkek kardeşim olmadığı için mi anlamıyorum acaba ne bileyim mesela erkek birşey alırken kızın sütyenini kenara çekerek alacak.

Valla biz tatile giderken annem hepimizin camasirini ayri posete koyardi ama bulmak kolay olsun bavul birbirine girmesin diye.

Bazen abimin posetini acardim bakardim abimin baksiri bu benim degilmis derdim. Eee zaten evde anneme yardim ederken yeri geliyor o baksıri ben makineye atip yikiyorum kaldirip yerine koyuyorum. Abimin baksırini birtek ayni valiz kullaninca mi goruyorum sanki.

Konu sahibi ayni evde yasamiyorlar diyor ama o zamanda ayri posetlere koyup bavulu kullanirlarsa sorun kalmaz.

Ben tahrik unsrundan bahsetmedim.Yanlış anladığım birşey yok.Kıskançlığın yoksa,kızın aynı bavulu kullanması,hala ve eniştenin onu şımartıp şımartmaması veya sebebini bilmediğin şeylerden dolayı rahatsız olmamalısın.

Ben de annemi kaybettim.Kuzenlerim canım ciğerim ailem benim.Yeri geliyor donla da görüyorum.Kardeşiz biz.Annemi kaybetmesem de durum değişmezdi.Kuzen ya.Yüreğimin yarısı.Birlikte büyüdüğüm insan.

Tabi demek ki bu şekilde oluyor. Ben böyle büyümediğim yaşamadığım için bilmiyorum. Bu yüzden bana tuhaf geliyor sanırım. Teşekkür ederim yanlışımı görmüştüm zaten ama kendime daha rahat telkin edebilirim artık.

Çok tuhaf geldi bana. Erkek arkadaşı kuzeninden hem de kardeş gibi olduğu insandan yine hem de hayatında biri olan birinden kıskanıyorsunuz. Bunun gerekçesi de donunu görmesi. Hangi kadın bir erkeğin baksırından etkilenir ki? Hadi kıskanmıyorsunuz, diğer kadın da etkilenmeyecek diyelim o zaman sorun ne? Başka ne açıklaması olabilir?

Hayır gerçekten kıskanmıyorum. Donunu görecek diye de yanlış anlattım sanırım böyle düşünmekte haklısınız. Hayatında biri olmasaydı da kıskanmazdım. Kuzenler sonuçta asla bir şey olamaz. Başka açıklaması ne olabilir bende bunu sormak için yazdım ama bence yanlış anlaşıldım. Baksırından etkileneceğini aklımın ucundan bile geçirmedim. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Valla biz tatile giderken annem hepimizin camasirini ayri posete koyardi ama bulmak kolay olsun bavul birbirine girmesin diye.

Bazen abimin posetini acardim bakardim abimin baksiri bu benim degilmis derdim. Eee zaten evde anneme yardim ederken yeri geliyor o baksıri ben makineye atip yikiyorum kaldirip yerine koyuyorum. Abimin baksırini birtek ayni valiz kullaninca mi goruyorum sanki.

Konu sahibi ayni evde yasamiyorlar diyor ama o zamanda ayri posetlere koyup bavulu kullanirlarsa sorun kalmaz.

Bakın işte bende kendimi anlamıyorum. Poşete koyalım dedi ve bu da yanlış geldi bana. O zaman yanlış anlaşılırım ve kuzeni buna bozulur. Bende bozulurdum. Ama ben kuzenimle aynı bavulu paylaşmayacağım için bana ters geliyor açıklaması bun sanırım. Birbirimizden uzakta büyüdük kuzenlerimle, ama yine de kardeş gibiyizdir. Ama yine de aynı bavulu kullanmazdım bu yüzden ters geldi bana sanırım. Çünkü kıskançlık değil içimdeki şey. Yemin ediyorum değil. Kıskansam tabi ki size söylerim saçmalama dersiniz ne kıskanması. Ama gerçekten kıskanmıyorum. Kendime anlam veremiyordum, yardımcı oldunuz teşekkür ederim.

Back
X