ben mi abartıyorum?

memnunsuz

*
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
310
127
53
27
hanımlar merhaba
öncelikle derdim büyük değil, bu da dert mi diyeceksiniz muhtemelen ama bende birilerine aıp rahatlamak istedim.
Allaha şükür iyi giden bir ilişkim var, vakit buldukça görüşmeye çalışıyoruz onun dışında herkes gibi whatsapptan konuşuyoruz. erkek arkadaşım mesaj atar, örneğin yarım saat cevap vermesem yiine yazar aşkım canım vs vs ama sanki 4 5 gündür bu azaldı. yani nasıl desem. mesela normalde buluştuğumuz zaman ayrıldığımızda uzun mesaj falan atardı bir sürü sevgi yazan cümleler ama son buluşmamızda işte çok seviyorum yoldayım şurdayım burdayımlı oldu. gün içinde de örneğin ben cevap vermesem normalde 10 olan mesaj sayısı 4e 5e düştü.ya çok ince detaylara takılan birisiyim.belki komik gelecek anlattıklarım size bilemiyorum..kendisine de açtım bu konuyu, hani soğuduysan sevmiyorsan tavırlarınla belli etmek yerine direkt söyle dedim.işte bunu nasıl düşünürsün şu ara yoğun olduğmu sana söyledim işte mesajla sevgi ölçümez vs vs dedi...ama işte kendim mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum..sanki hep daha geç cevap vermeye başladı yarım saat, 40dk, 1 saat....öyle işte hanımlar...

İçine kurt düşürmek istemiyorum.bende hassassımdır böyle konularda.şunu söyleyebilirimki benim eşimde aynı şeyleri söyleyerek o arama sorma işlerini en sonunda günde bire düşürmüştü. İş güç diyerek bende bıraktım sonra aramayı ama Meğerse başka uğraşları varmış.benimki yıllar sonra ortaya çıktı umarım sende öyle olmaz yada olacaksa evlenmeden çıksın ortaya

E cevabi kendiniz veriyosunuz işi yoğun bu ara demişsiniz. Haliyle rahat olduğu dönemlere göre daha az ilgileniyodur.
Bence abartiyosunuz.

Ama bir başka arkadasım da aynı şeyleri Yaşadı.fakat onun eşinin gerçekten böyle taraklarda asla bezi yok.adamın işi gerçekten yoğundu ve bu insan buydu yani soğuk ilgisiz.ama asla sevgisizlikle ihanetle alakalı bir durum değildi.bu da ikinci örnek.aradaki farkı siz ayırt ediceksiniz konu sahibi

Yoğunsa önemli değil ama sakın nedenini sorma.
Ben birkaç kez sorduğumda daha da uzaklaşmıştı.
Kendi haline bırak uzun zaman sonra alışır iyice uzaklaşırsa alır karşına konuşursun.

benim takıldığım nokta şu, ben cevap vermesem bile 10 kere yazardı diyorsunuz. Cevap vermemenizin nedeni nedir? Belki de Cevap alamadıkça beni sallamıyor bu diye ufaktan sinir yapmaya başlamış olmasın?

benim takıldığım nokta şu, ben cevap vermesem bile 10 kere yazardı diyorsunuz. Cevap vermemenizin nedeni nedir? Belki de Cevap alamadıkça beni sallamıyor bu diye ufaktan sinir yapmaya başlamış olmasın?

bilerek değil tabiki..dersteyken veya evde iş yaparken..müsait olmadığım zamanlarda yani...

Bence büyütülecek bir şey yok ortada. İşleri yoğunmuş siz de farkındasınız.
Bu arada ne kadar süredir birliktesiniz?

hanımlar merhaba
öncelikle derdim büyük değil, bu da dert mi diyeceksiniz muhtemelen ama bende birilerine aıp rahatlamak istedim.
Allaha şükür iyi giden bir ilişkim var, vakit buldukça görüşmeye çalışıyoruz onun dışında herkes gibi whatsapptan konuşuyoruz. erkek arkadaşım mesaj atar, örneğin yarım saat cevap vermesem yiine yazar aşkım canım vs vs ama sanki 4 5 gündür bu azaldı. yani nasıl desem. mesela normalde buluştuğumuz zaman ayrıldığımızda uzun mesaj falan atardı bir sürü sevgi yazan cümleler ama son buluşmamızda işte çok seviyorum yoldayım şurdayım burdayımlı oldu. gün içinde de örneğin ben cevap vermesem normalde 10 olan mesaj sayısı 4e 5e düştü.ya çok ince detaylara takılan birisiyim.belki komik gelecek anlattıklarım size bilemiyorum..kendisine de açtım bu konuyu, hani soğuduysan sevmiyorsan tavırlarınla belli etmek yerine direkt söyle dedim.işte bunu nasıl düşünürsün şu ara yoğun olduğmu sana söyledim işte mesajla sevgi ölçümez vs vs dedi...ama işte kendim mi kuruntu yapıyorum bilmiyorum..sanki hep daha geç cevap vermeye başladı yarım saat, 40dk, 1 saat....öyle işte hanımlar...
Ne kadar suredir berabersiniz? Ayni seyler benim de basima gelmisti ama beyimiz isi bahane edip sosyal medyada "takiliyormus" megerse..

Back
X