Ben mi abartiyorum?

Darkwhitetime

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2016
454
251
103
Merhaba kizlar benim bircok problemim var ben mi abartiyorum herturlu yorumlarinizi bekliyorum.
Hamileyim esimin annesiyle
Uzun zamandir konusmuyordum son bazi olayardan Sonra ipler tamamen koptu.esim disinda konusup dertlesicegim kimsem yok.Moralim bozulup annemle her dertlesmeye calistigimda oflayip pufluyo yada abartiyosun diyip kestirip atiyo cok yoruldum cok sey yasadm anlatmak bile rahatlatiyo annem iyi bir insan ama boyle zamnlarda bir sicaklik ariyorum .ben mi abartiyorum biraz karisik oldu kusura bakmayin.

bence kendinizi doldurup daha da kinlenmenizi istemiyo. bende anneme biri hakkinda sinirle konussan hemen ne var bunda sende hemen sinirleniyosun bisey yok bunda der halbuki bana gore cok sey vardir ama daha fazla kendimi doldurup sinirlenmeyim diye oyle soyler

Belki de gerçekten bir şey yoktur ortada. Hamilesiniz diye hormonal olabilir durumunuz

gidip gidip kvyi cekistiriyorsan kadina bikmis olabilir,
sen iyice dolup esinle aran bozulmasin diye konuyu kapatiyor olabilir.
baska ugraslar bulun bence, herseyi kafaya takmayin, hamileligin keyfini cikarin.

gidip gidip kvyi cekistiriyorsan kadina bikmis olabilir,
sen iyice dolup esinle aran bozulmasin diye konuyu kapatiyor olabilir.
baska ugraslar bulun bence, herseyi kafaya takmayin, hamileligin keyfini cikarin.
emin olun adini duymaya tahammulum yok surekli ondan bahsetmeyi gecin yok saymaya calisiyorum ama surekli yeni seyler yapiyo ki ben ona direk anlaymyrm ortak tanidiklar onun yaninda anlatiyo bilmiyorum

emin olun adini duymaya tahammulum yok surekli ondan bahsetmeyi gecin yok saymaya calisiyorum ama surekli yeni seyler yapiyo ki ben ona direk anlaymyrm ortak tanidiklar onun yaninda anlatiyo bilmiyorum

anlamadim galiba, kvnin adinimi duymaya tahammulun yok, ortak tanidiklar lafmi tasiyor onunla ilgili?
eger oyleyse niye dinliyorsun, gorusmeyi kesmissin muhabbetini yapmayida kes bence.
biraz takmissin kvye anladigim, annene de bu muhabbetten darak gelmis sanirim.

dogru anlamissiniz hakli olabilirsiniz duygusal davraniyo olabilirim

tam olarak sorunlarınız nedir kv ile?belki detay verirseniz daha fazla yorum yapabiliriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…