• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi büyütüyorum bir akıl verin lütfen

plnc

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
53
0
6
İzmir
merhaba arkadaşlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var:( bugün bizim 4.yılımız özel günlere çok önem veren biriyim nişanlımda bunu bilir bu sabah bana yarın birşeyler yapalım mesaiden geldim erken kalkamayabilirim dedi bende tamam dedim. akşam 22 yekadar uyanmasını bekledim en azından konusuruz diye kalktı istersen bize gel dinlendiysen dedim yorgunum çok ddei tamam aşkım sorun değil dedim 20dk sonra msj attı kontur alıcam dışarı çıkıyorum dedi bu arada evlerimizin arası 5dk yürüme mesafesi bende yorgunsun netten al dedim yok bi hava almış olurum arkadasları da görmüş olurum dedi bende istersen bize de ugra dedim arkadaslarrla otururum biraz dedi . bende çok sinirlendim ben yorgunsun diye kıyamıyorum sana bana gelince yorgunsun hep başkalarına gelince yorgunluk falan yok dedim tartıstık. sonra bize ugradı bana sen boylesin hep arkadaslarımla görüşmemi istemiyorsun dedi bende 4 yıldır aynı konu anlayamadın gitti istemiyorum dedim senin inadına gidicem dedi çıktı 1saat sonra msj attı evdeyim diye.uzun oldu kusura bakmayın ama asıl kafama takılan ekimde evlenicem ve bu konu yüzünden kfamda soru işaretleri var .çok dışarı çıkmıyo ama mesaili çalıştıgı için çok vaktii yok evlenmeden böyle yapıyo evlenince bu arkadas konusu sizce daha da buyur mu veya ben mi yanlış davranıyorum sizce ne yapmalıyım???zzaman ayırdıgınız için çook teşekkür ederm

Bence abartiyorsunuz. Sizin arkadaslariniz yok mu? Aileniz disinda sadece nisanlinizla mi gorusuyorsunuz? Herkes arkadaslari ile vakit gecirmekten hoslanir. Bazi insanlar daha sik, bazilari daha seyrek, adamina gore degisir, zamani da imkanlarin dahilinde degisir, ama insanoglu sosyal bir yaratiktir yani..

Ben arkadaş kavramına çok önem veren biriyim.
Arkadaşlarıma olan düşkünlüğüm yüzünden benim eşim de çok kavga etmiştir benle.

Onun yanındayken mesajlaşmama bile laf ediyordu.
Yeni yeni alıştı görmezden geliyor.

Çok bunalıyordum ve eşime çok kızıyordum.

Benim için eşle geçirilen vakitlerin tadı başka, arkadaşlarımla gezmekten aldığım tat başkadır.
Ve asla birbirlerinin yerini tutamazlar. Bunu lütfen siz de anlayın.

İnsanın hayatta dostlara ihtiyacı var.

Sizin yıl dönümünüz olması sebebiyle öncelik istemenizi anlıyorum.
Ama bunu kavga yerine güzelce söyleseydiniz ya da daha güzeli madem yorgun
siz sürpriz yapıp ona gitseydiniz daha hoş olmaz mıydı?

Madem mesaiye kalıyor çok çalışıyor.. Bence böylesi daha güzel olurdu.

Bu arada herkesin beklentisi farklıdır. Bazı bayanlar eşini her gün evde ister.
Hep onunla vakit geçirsin ister.

Ben ise eşimden ayrı haftada bir gün arkadaşlarımla olmak isterim.
Ve yine haftada bir gün ona izin veririm.
Fazlası evlilikte sorun olabilir belki..

Siz nasıl olsun istersiniz bunun cevabı sizde..

haklısınız ama güven eksikliği var sanırım sanki arkadaslarıyla görüşücek ve yanlış birseyler olucak gibi geliyo hep arkadaslarına hiç güvenmiyorum hepsi günü birlik insanlarla takılan kişiler hep yanlış birsey yapıcak ve ilişkimiz biticek düşüncesi var kafamda bunu atamıyorum buyuzden hiç istemiyorum onlarla görüşmesini

Herkes arkadaşlardan bahsetmiş ama :44:

Benim takıldığım nokta kız eve çağırmış yorgunum demiş ama sonra arkadaşlarının yanına gitmek istemiş :26:

Ben olsam kırılırdım bana yorgun ama arkadaşlara değil :50:

Herkes arkadaşlardan bahsetmiş ama :44:

Benim takıldığım nokta kız eve çağırmış yorgunum demiş ama sonra arkadaşlarının yanına gitmek istemiş :26:

Ben olsam kırılırdım bana yorgun ama arkadaşlara değil :50:

aynen zaten özel bir gün ve hiçbirşey yapamıyorum ama kıyamıyorum yorgun dye ama osöz konusu arkadaşları olunca yarım saat olmadan bitiyo yorgunluk: (

Canım ben seni haklı buldum..
5 dk mesafe demişsin, Fizanda oturmuyorsun yani..
Sana yorgun da arkadaşlarına değil he..
Bence abartı yok ortada..

haklısınız ama güven eksikliği var sanırım sanki arkadaslarıyla görüşücek ve yanlış birseyler olucak gibi geliyo hep arkadaslarına hiç güvenmiyorum hepsi günü birlik insanlarla takılan kişiler hep yanlış birsey yapıcak ve ilişkimiz biticek düşüncesi var kafamda bunu atamıyorum buyuzden hiç istemiyorum onlarla görüşmesini

sana yorgunum demiş sonrasında arkadaşlarının yanına çıkmış...işin özü kızma sebebiniz size uğramamasından çok arkadaşlarıyla görüşmesi..çünkü içten içe nişanlınıza güvenmiyorsunuz kaygılarınız var..bence hata sizde güvenmediğiniz bi insanla nişanlısınız..

eşim ve ben bu konuda çok saygılıyız.. sonuçta kimse çocuk değil,aklımızı başımıza almışız evlenmişiz,olgun insanlarız..birbirimizi kısıtlamanın kimseye faydası yok.. haaa aldatma vs. konusuna takılıyorsan hayatta herşey olabilir kafese kapatıcak halimiz yok.herkez kendine yakışanı yapar :34: kocanda olsa kimseye haddinden fazla bel bağlamamak lazım..yani yapacaksa yanlış bişeyler sen istersen evde tut yine yapar..:34:

Valla offff çekerek söze başlamak istiyorum.
Keşke bi noktalama işareti, pragraf kullansaydınız.
Her şey birbirine girmiş.
Kim ne demiş, ne yapmış belli değil.
3 kez okudum anca anladım.:ssz:

Bana göre siz haklısınız.
Ben olsam tribin alasını atarım.
Bana gelince yorgunum, arkadaşlara gelince git görüş
Ohh ne ala. :20:
Ama bir de şu var.
Belki hediye alamamıştır ya da sizin gönlünüzü alacak bir şey yapamamıştır.
O yüzden görüşmek istememiştir.
Olabilir mi?
Siz tanırsınız nişanlınızı?

bence o bunu bilerek yapmıs.bilerek sizin cağırmanızı beklemis ve bilerek size gelmeyip "bak sen bana karısamazsın,ben istersem arkadaslarımla görüsürüm" mesajı vermek istemiş.

gerçek şu ki onu bunaltıyo olsanız bile evlenince arkadaş konusu yüzünden tartışmalarınız olacaktır.şimdiden kolay gelsin.

haklısın...
eşimde arkadaş manyağıydı evlenmeden önce...
değişir diye düşündüm...
evlendik arkadaş müptelası oldu artık...
cuma akşamından başlar işten çıkar çıkmaz gider arkadaşlarının yanına...
pazartesi gününe kadar her akşam aynı terane..
üstelik öyle 1-2 saatte değil..
geceyarılarına kadar...
demem o ki değişmiyo...
yani benimki değişmedi..
inşallah senin nişanlın değişir...

Valla offff çekerek söze başlamak istiyorum.
Keşke bi noktalama işareti, pragraf kullansaydınız.
Her şey birbirine girmiş.
Kim ne demiş, ne yapmış belli değil.
3 kez okudum anca anladım.:ssz:

Bana göre siz haklısınız.
Ben olsam tribin alasını atarım.
Bana gelince yorgunum, arkadaşlara gelince git görüş
Ohh ne ala. :20:
Ama bir de şu var.
Belki hediye alamamıştır ya da sizin gönlünüzü alacak bir şey yapamamıştır.
O yüzden görüşmek istememiştir.
Olabilir mi?
Siz tanırsınız nişanlınızı?

Katılıyorum.Bende çok kızardım ama belki para olarak müsait değildir.Belki de arkadaşlarıyla görüşmek istemesi bahanedir,bilemiyorum.

canım erkekler arkadaş konusunda hassas oluyorlar. arkadaşlarına laf söyletmezler, sen bazı şeyleri görsen ve dile getirsen bile. bir kez söyle geç başkaları için ilişkinizi bozmaya değmez. bazı şeyleri kendinin görmesi gerekir sen kendini boşuna yorma....

Back
X