merhaba arkadaşlar yorumlarınıza çok ihtiyacım var
bugün bizim 4.yılımız özel günlere çok önem veren biriyim nişanlımda bunu bilir bu sabah bana yarın birşeyler yapalım mesaiden geldim erken kalkamayabilirim dedi bende tamam dedim. akşam 22 yekadar uyanmasını bekledim en azından konusuruz diye kalktı istersen bize gel dinlendiysen dedim yorgunum çok ddei tamam aşkım sorun değil dedim 20dk sonra msj attı kontur alıcam dışarı çıkıyorum dedi bu arada evlerimizin arası 5dk yürüme mesafesi bende yorgunsun netten al dedim yok bi hava almış olurum arkadasları da görmüş olurum dedi bende istersen bize de ugra dedim arkadaslarrla otururum biraz dedi . bende çok sinirlendim ben yorgunsun diye kıyamıyorum sana bana gelince yorgunsun hep başkalarına gelince yorgunluk falan yok dedim tartıstık. sonra bize ugradı bana sen boylesin hep arkadaslarımla görüşmemi istemiyorsun dedi bende 4 yıldır aynı konu anlayamadın gitti istemiyorum dedim senin inadına gidicem dedi çıktı 1saat sonra msj attı evdeyim diye.uzun oldu kusura bakmayın ama asıl kafama takılan ekimde evlenicem ve bu konu yüzünden kfamda soru işaretleri var .çok dışarı çıkmıyo ama mesaili çalıştıgı için çok vaktii yok evlenmeden böyle yapıyo evlenince bu arkadas konusu sizce daha da buyur mu veya ben mi yanlış davranıyorum sizce ne yapmalıyım???zzaman ayırdıgınız için çook teşekkür ederm